- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
- Konu Sahibi Oneydigiizzz
-
Tatlım, ben de önemserim saçlarımı. Yıllardır da Kerastase ürünlerini kullanıyorum, saçım için paraya kıyarım yani. Kuaförüm de ortalamanın üstü, ucuzcu değilimdir, turuncu saçtan da nefret ederim ayrıca. Ama fiyat böyle hayatım. 700 tl epey fazla. Ankara kuaför piyasasını iyi bilirim. 94’te üniversite için geldim Ankara’ya. Uzun yıllar kuaförlere saç mankenliği de yaptım yarışma ve saç şovlarında. Diyeceğim o ki o fiyat bence baya fazla.200 mü cok ucuz muş izmirdeyim ben de diğer şehirlere göre fena sayılmaz ama biraz iyi bir kuaföre gidersen ombredir röfledir 400 500 ü gözden çıkarıcan veya turuncu saçlarla idare edicen
ankara da oturanlar bilir ramazan alışverişine nev gross a gittik ucuz olsun diye herşeyden gönlümüzce almadık bile vallahi 1560 tl tuttu asgari ücretle geçinenlere mucize insanlar diyorum ben umarım istedıkleri gelirlere ulaşırlar .herkesin iyi yaşamak hakkı bence
İmkanı yok geçinilmez her gün makarna yerseniz belki Yani o da hayatta kalmak için. Neden kredi çekip kendinize bu kötülüğü yapıyosunuz bazen hiç harcamam olmaz derken bile hastane işi çıkıyor bişey oluyor
Arkadaşlarımın yarisi bunu yaptı.Her hafta yeşil ile sarı arasında tonlarla "güzel olmuş mu " diye sorup beni çıldırttılar.Sonra da kuaföre gidip duzelttirdiler.O kadar da " güzel olmus" demiştim oysakuaföre gitmemek için uçları röfle diğer yerleri açık kumral saçıma gratisten 9.1 aldım boyadım 3 gün önce amanın kutunun üstündeki renk nerdeee ben deki renk nerde.bugün edemedim 7.1 le tekrar boyadım insan içine çıkacak oldu tekrar ha ha.kuaföre 2 hafta sonra gidip mecbur bayılacağım gene paraları
1600 asgari ucücrle geçinen milyonlarca insan var2.300tl ile gecinen var mi
Yer Ankara...
Ev kredi cekerek almayi dusunuyoruz
Ben suan calismiyorum is ariyorim
Cocuk yok..
geçen yıl 450 ye yaptırdığım röfleye 700 istedi kuaförüm bu yıl yaptırmadan çıktım ha ha
Faturalar ortalama 500 tl iki kişi bile olsan hele geçen sene 150 tl gelen elek. Bu sene 250 den aşağı gelmiyor değişen hiç birşey yok aynı ev aynı bizKira yok neden geçinmeksin ki ? Her gün makarna yemeğe gerek yok.
Iki kişinin yiyeceği günlük kıyma ya da parça et miktarı 250 gramdir.
Bu miktarla istediği yemeği yapabilir.
Her gün kırmızı et yenilmez.
Sebzesiyle meyvesiyle gıdasını alır.
Asla geçinemezsiniz diyenler ya sürekli israf yapıyor ya da lüks yaşama aklı kayıyor.
Kredi konusuna karşıyım tabi orası ayrı. Ömür tüketiyor , üstüne de gerçekten evin bereketini alıyor benim düşünceme göre.
O asgari ücretle geçinenler ne yapıyor biliyor musunuz? Kömür, erzak yardımı alıyor belediyelerden. Her türlü yardıma başvuruyorlar. Eşimle gelirimiz 10 binin üstünde, evimiz arabamız var, ufak bir ihtiyaç kredisi dışında kredimiz de yok. Asgari ücretle geçinen tanıdıklarım var çevremde, inanın bizden daha iyiler. Bizi insanlar zengin gördüğü için bizden almaya bakıyorlar ama onları öyle görmediklerinden vermeye bakıyorlar onlara. Fark bu! ( Bu arada, tüm asgari ücretlileri aynı kefeye koymuyorum. Elbette yardım almadan geçinmeye çalışanlar da var, onların durumu gerçekten çok zor.)1600 asgari ucücrle geçinen milyonlarca insan var
Biliyorum... Malesef öyle yaşayan insanlar var evine bı gün meyve almadan et almadan dışarıda bı kahvaltı yapmadan bı yemek yemeden ayda yılda bir bı ayakkabı kıyafet almadan nasıl geciniyorlar hayretler içinde izliyorum Allah hepsinin yardımcısı olsun.bozim de gelirimiz 7 8 bin civarı ama eline ne kadar para geçiyorsa ona göre bir hayat yaşadığın için herkes bı şekilde geciniyor yada geçinmek zorunda kalıyor.O asgari ücretle geçinenler ne yapıyor biliyor musunuz? Kömür, erzak yardımı alıyor belediyelerden. Her türlü yardıma başvuruyorlar. Eşimle gelirimiz 10 binin üstünde, evimiz arabamız var, ufak bir ihtiyaç kredisi dışında kredimiz de yok. Asgari ücretle geçinen tanıdıklarım var çevremde, inanın bizden daha iyiler. Bizi insanlar zengin gördüğü için bizden almaya bakıyorlar ama onları öyle görmediklerinden vermeye bakıyorlar onlara. Fark bu! ( Bu arada, tüm asgari ücretlileri aynı kefeye koymuyorum. Elbette yardım almadan geçinmeye çalışanlar da var, onların durumu gerçekten çok zor.)
Kredim var . Ödemelerimi yaptiktan sonra elime kalan 3000. Iki aydir zor geciniyorum. Eger kredi cektikten sonra kalan 2300 ise biraz sıksan gecinirsin. Diger turlu cok zor arkadasim2.300tl ile gecinen var mi
Yer Ankara...
Ev kredi cekerek almayi dusunuyoruz
Ben suan calismiyorum is ariyorim
Cocuk yok..
Aynen bizimde oyle esimle yaklasik 10000 kazaniyoruz. 4000 ev kredim var . Bir oglum lisede kendi kazansi burslu okuyor . Ama yine de masrafi cok. Besiktasta okuyor. Ve inanin küçük oglumu bu parayla ozele degil devlete verdim. Elimize kalan 3000 tl . Allah asgari ucretle geçinenin yardimcisi olsun. Ev aldigimdan beri arabam yokm omrumu tuketti krediO asgari ücretle geçinenler ne yapıyor biliyor musunuz? Kömür, erzak yardımı alıyor belediyelerden. Her türlü yardıma başvuruyorlar. Eşimle gelirimiz 10 binin üstünde, evimiz arabamız var, ufak bir ihtiyaç kredisi dışında kredimiz de yok. Asgari ücretle geçinen tanıdıklarım var çevremde, inanın bizden daha iyiler. Bizi insanlar zengin gördüğü için bizden almaya bakıyorlar ama onları öyle görmediklerinden vermeye bakıyorlar onlara. Fark bu! ( Bu arada, tüm asgari ücretlileri aynı kefeye koymuyorum. Elbette yardım almadan geçinmeye çalışanlar da var, onların durumu gerçekten çok zor.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?