• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.300 ile gecinen var mi evli olup?

Bizi de cahıııl sanıyorlar böyle dıyerek genelde gelen çogunluk Ruslar soguk ıklımden kaçıyor ustelık bizim gb degıller çogunlugu 2,3 yıldızlı otelı tercih ediyorlar sonra turist gelıyor ya oluyor. Yıllarca turızmın ıcındeydım bölümümden dolayı madalyonun öteki yüzü okadar farklı ki neyse nerelere gider daha böyle nerelere:-)
benim de mesleğim aynı.Kaliteli iyi para bırakan turist bizim ülkemize gelmiyor az harcayan herşey dahil sistemde havaalanı otel tekrar havaalanı yapan kuru kalabalık çoğu

benim de mesleğim aynı.Kaliteli iyi para bırakan turist bizim ülkemize gelmiyor az harcayan herşey dahil sistemde havaalanı otel tekrar havaalanı yapan kuru kalabalık çoğu

Gecen tvde gordum turistin biri bavula otelde ne varsa doldurmuş :) anam bize bunlar mi dusuyor demiştim:KK70:

Burada "lüks sandığınız şeyler ihtiyaç" diyen arkadaşlara tepki gösteren bilirkişileri "fıstıklı baklava yiyemiyorlarsa fındıklı baklava yesinler" diye dalga geçenlere de tepki göstermeleri için piste bekliyorum.
Bir aydınlanma yaşayacaksınız, çok değil azıcık düşünün.
Sevgiler.

avakado yediğini bari yazma Office yakma kendini
Pepino, dragon ve ananas aldığımı söylemeyeyim değil mi:halay:
Şaka bir yana, beslenme listeleri tamamen kültürle alakalı buna inanıyorum.
Eşimin ailesin durumu oldukça iyidir, enginar brokoli vs hiçbir şey bilmez ve yemezler.
Benim ailem ise yemek düşkünüdür, değişik bir şey gördüğünde mutlaka alır ve dener.
Evde coconat daima vardır ama dizi dizi tapuları yoktur, para mutfağa ve yaşamaya gider.
İmkanı olmayıo alamayan olduğu gibi, imkanı olup da onu aşırı görenler, mal mülk biriktirelim derdine düşenler de bir hayli fazla.

Eşimin ailesin durumu oldukça iyidir, enginar brokoli vs hiçbir şey bilmez ve yemezler.
Benim ailem ise yemek düşkünüdür, değişik bir şey gördüğünde mutlaka alır ve dener.
Evde coconat daima vardır ama dizi dizi tapuları yoktur, para mutfağa ve yaşamaya gider.
İmkanı olmayıo alamayan olduğu gibi, imkanı olup da onu aşırı görenler, mal mülk biriktirelim derdine düşenler de bir hayli fazla.
almanya da ilkokul mezunu kadın akrabam var tek başına 11 daire aldı ankaradan ama yemez içmez giymez tatil bilmez kitap okumaz kimseye yardım yapmaz.E o da onun hayat tarzı imkanı çok harcamıyor kadın.

İmkanı olup alamayan olduğu gibi, imkanı olup da onu aşırı görenler, mal mülk biriktirelim derdine düşenler de bir hayli fazla.
Pepino ve dragonu google ladım:)
Bunu da ben bilmiyorum:)
Artık tüm dünya elimizin altında her yerdeki herşeye erişim kolay o yüzden dragon da yurdum meyvesi olur bir iki seneye :)

Aman ekmek yiyen öldü de avokado yiyen ölmedi mi hacı :KK70:
Burada 5 tanesi 10 lira valla ama domates pahalı işte :KK43:
Aman domates bulamıyorsan kiraz ye yok ya oda olmadı 15 tl di en son :deli:
Biz mesela bu ara ekmek yemiyoruz pide yiyoruz 2,5 tl ama olsundu ramazan sonuçta lükslerimden vazgecemem :KK70:

Back
X