- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi Oneydigiizzz
seni burjuva seniiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni burjuva seniiiiii
kaynana görümce sorunlarından sonra iyi bir es oldu bu konu iyi oldu iyi banlansak da değdiOrtam böyle şu anda, birazdan basılıcaz ahsdjdj.
Geyikten gidersem beni özleyin anacım.
Eki Görüntüle 2148742
Yazık.almanya da ilkokul mezunu kadın akrabam var tek başına 11 daire aldı ankaradan ama yemez içmez giymez tatil bilmez kitap okumaz kimseye yardım yapmaz.E o da onun hayat tarzı imkanı çok harcamıyor kadın.
Pepinoyu çok severim, özellikle idrar yolları ve böbrek rahatsızlıklarına iyi geliyor bu sebeple tanıştım yıllar önce.Pepino ve dragonu google ladım:)
Bunu da ben bilmiyorum:)
Artık tüm dünya elimizin altında her yerdeki herşeye erişim kolay o yüzden dragon da yurdum meyvesi olur bir iki seneye :)
Yazık.
Benim için boşa geçen bir ömür demektir bu durum.
Kazandığım şey, benim hayatımı kolaylaştırmıyor, istediğime keyfime göre ulaştırmıyorsa ne yapayım tapu dosyasını yada bankada bolca sıfırı.
Babamın küçük bir evi var, metro yakını olunca fiyatı tavan yaptı.
Sattıralım da daha büyük, yeni yapılan bir projeden alalım paran değerlensin kira gelirin artar dedik ama sattıramıyoruz.
Ne yapacağım ben parayı, maaşım yetiyor daha büyük ya da daha pahalı olsa ne değişir, ben oturmuyorum, bu saatten sonra da başımıza kaza bela gelmedikçe evleri satmam, kardeşinle sana birer ev yaptım yeter, 5 olsa ne olur diyor.
Bu felsefeyle büyüdüğüm için, 3 kazanıyorsan 2 sini yiyeceksin, 1 ini ancak malk mülke yatırabilirsin.
Ölümlü dünya sonuçta.
Ama artık mecburen 3 ünü de yiyoruz zaten tüm topic boyumca anlatılan bu, kenara para konulamıyor.
Pepinoyu çok severim, özellikle idrar yolları ve böbrek rahatsızlıklarına iyi geliyor bu sebeple tanıştım yıllar önce.
Bebeklerim de çok sevdi, salatalık niyetine yiyorlar.
Dragonu da balayında yemiş ve sevmiştim, denk geldikçe alırım.
Macrocenter sağolsun, aratmıyor yurtdışını.
Ha bizim evde de ekmek olmaz, yemek yapacak sebze zor bulurum o da ayrı mesele.
hayat felsefeniz yaşınız benden genç olmasına rağmen çok olgun ve akıllıca.2 ay önce beynimde tümör artı damar tıkanıklığı olduğunu öğrendim 8 senedir başka bir organımda da tümör var .Hayat kısa 80 yaşına kadar yaşayan insan sayısı nadir.Yaşamak her şartta güzel.Dünya nimetlerinden geleceğimi ipoteklemeden kendimi de kısmadan sonuna dek faydalanırım imkanlarım dahilinde.E eskiler demiş zaten kefenin cebi yok .1 evde olsa 20 evde sonuçta yazlık değilse biri tek evde yaşıyorsun hayat boyuYazık.
Benim için boşa geçen bir ömür demektir bu durum.
Kazandığım şey, benim hayatımı kolaylaştırmıyor, istediğime keyfime göre ulaştırmıyorsa ne yapayım tapu dosyasını yada bankada bolca sıfırı.
Babamın küçük bir evi var, metro yakını olunca fiyatı tavan yaptı.
Sattıralım da daha büyük, yeni yapılan bir projeden alalım paran değerlensin kira gelirin artar dedik ama sattıramıyoruz.
Ne yapacağım ben parayı, maaşım yetiyor daha büyük ya da daha pahalı olsa ne değişir, ben oturmuyorum, bu saatten sonra da başımıza kaza bela gelmedikçe evleri satmam, kardeşinle sana birer ev yaptım yeter, 5 olsa ne olur diyor.
Bu felsefeyle büyüdüğüm için, 3 kazanıyorsan 2 sini yiyeceksin, 1 ini ancak malk mülke yatırabilirsin.
Ölümlü dünya sonuçta.
Ama artık mecburen 3 ünü de yiyoruz zaten tüm topic boyumca anlatılan bu, kenara para konulamıyor.
Pepinoyu çok severim, özellikle idrar yolları ve böbrek rahatsızlıklarına iyi geliyor bu sebeple tanıştım yıllar önce.
Bebeklerim de çok sevdi, salatalık niyetine yiyorlar.
Dragonu da balayında yemiş ve sevmiştim, denk geldikçe alırım.
Macrocenter sağolsun, aratmıyor yurtdışını.
Ha bizim evde de ekmek olmaz, yemek yapacak sebze zor bulurum o da ayrı mesele.
Bebeklerden az yemek yapabiliyorum, toplu alınca çürüyor.Kesinlikle katılıyorum. Hayatımı dara sokacak , beni bunalıma götürecek yatırımlar olmayı versin.
Son kısmı anlamadım , neden yok ?
Alışveriş yapamamıştır bebeklerden ya da yoğunluktan hepimiz de eksik oluyor zaman zaman süt yoktu 2 gün ben de mesela kızım kızdı gece içer çünkü mutlakaKesinlikle katılıyorum. Hayatımı dara sokacak , beni bunalıma götürecek yatırımlar olmayı versin.
Son kısmı anlamadım , neden yok ?
Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifalar versin.hayat felsefeniz yaşınız benden genç olmasına rağmen çok olgun ve akıllıca.2 ay önce beynimde tümör artı damar tıkanıklığı olduğunu öğrendim 8 senedir başka bir organımda da tümör var .Hayat kısa 80 yaşına kadar yaşayan insan sayısı nadir.Yaşamak her şartta güzel.Dünya nimetlerinden geleceğimi ipoteklemeden kendimi de kısmadan sonuna dek faydalanırım imkanlarım dahilinde.E eskiler demiş zaten kefenin cebi yok .1 evde olsa 20 evde sonuçta yazlık değilse biri tek evde yaşıyorsun hayat boyu
Tüp kuyruğu demeyeydin iyiydiVah vah geldiğimiz hale bakın. İnsanca yaşamanın adı lüks olmuş. Et yemek lüks, tatile ve kuaföre gitmek lüks. Herşey lüks...
Ama en azından tüp kuyruğuna falan girmiyoruz di miçağ atladık yeminle.
kötü huylu değiller tedavi görüyorum ya ameliyat ya da cyberknife yapılacak çaresi var çok şükür ilginize teşekkürler tekrar iyi gecelerÇok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifalar versin.
Umarım kötü ve hayatınızı etkileyen bir durum söz konusu değildir.
Sağlık söz konusu olduğunda diğer her şey teferruattır, gecekonduda da yaşanır, derme çatma barakada da.
Şifası olsun yeter ki.
Ay gerçekten çok üzüldüm, ciddi bir durum mu?
Sebze meyve mevsiminde de pahalıHer şey mevsiminde ucuz.
Mesela taaa şubat sonu mart başı başlıyor medya ; erik 50 tl. , kiraz bilmem ne kadar, domates uçuyor v.s diye . Işte sosyal algı bu. Sonra millet vah vah biz nasıl kiraz erik yiyeceğiz diye dertleniyor.
Kışın yaz sebze meyvesi , yazın da kış sebze meyvesi için bu yapılıyor.
Avakadodu artık yurdum meyvesi. Pazarda oldukça uygunmus.
Bir ara medya soğana ve domatese takmıştı. Haber yaptı yaptı , yükseldi fiyatlar , sonra çiftçiler yollara döktü hepsini , ellerinde çürüdü.
Çok sevindim, tekrar acil şifalar diliyorum.kötü huylu değiller tedavi görüyorum ya ameliyat ya da cyberknife yapılacak çaresi var çok şükür ilginize teşekkürler tekrar iyi geceler
Sebze meyve mevsiminde de pahalı
Domatesin bol yetiştiği bir şehirdeyim 3 liradan aşağı domates yok pazarda
Çiftçi 2 ye üretiyorsa pazara gelene kadar 10 lira oluyor.
Burada asıl sorun çiftçinin yetiştirdiği mahsülü sokağa dökmesinde değil aracılık yapan kabzımalların gözünü para hırsı bürümesinden![]()