• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.300 ile gecinen var mi evli olup?

Ankara'da bir AVM var ismi Next Level. H&M, Zara dahi yok hep Guess, Harvey Nichols, Nars falan yani full lüks markaların dükkanları var. AVM'ye girdiğinizde in cin top oynar, kimse yok. Ama oraya gelen bir seferde en az 5-10 bin harcayıp çıktığı için AVM batmış değil :) Millet dediğin gibi AVM'lere gezme amaçlı gidiyor bizde, belki üst katında bir yemek yiyor fast food, o yani. Normalde amaç bir seferde tüm alışverişini yap çık oysa.
oraya 2 senede bir uğruyorum fakir hisettiriyor beni ha ha.kentparktan çekildi harvey de kurtulduk

Bir de bu linççi kesimde şöyle bir şey var.

Şahsi harcamalarına kadar gider yazdırıp,milyonlarca lira ciroya küfür gibi kar açıklayan firma patronlarına gıkları çıkmaz. Eleştirirsen "zengin düşmanı" olursun. "Canım onlar da kaç kişiye ekmek yediriyor." olur.

Ama orta-üst gelir grubundaysanız ve marketten canınızı çektiğini alıyor, "kuaföre" gidiyor, tatilinizi yapıyorsanız sizi düşman beller.

Acaba kısmen hayal edebilecekleri ve ulaşmalarının imkansız olmadığı bir hayatı yaşadığınız içi mi? Ya da diğer kesime artık kölenin sahibesine duyduğu cinsten bir hayranlık filan mı besliyorlar? Ben de bunu çözemedim.

Cidden hiç bir ülkede avm tıklım tıkış dolu o zaman egonomi çok iyi anlayışı yok
Bir bizde var
Ayrica kardeşim o zaman niye bu milyonluk evler satiliyor yollar arabadan geçilmiyor diyenler var
Türkiye'de gittikçe fakirlesen orta kesim olduğu gibi gittikce semiren paraya para demeyen işçisine sigorta yapmayıp karısına 10 tane daire alan tipler var
Her ne hikmestse çoğu son 20 yılın zengini
Neyse ya siyasete girmeyeyim anlaşılmıstir umarım

Onu ben diyorum ama kendim gezilecek yer olmayinca gidiyorum :dondurma: ben en cok parasi olanla olmayanin hep ayni.lafini duydum para yoko_O dayim trilyoner ama o da ayni anam bu konuda birlesiyoruz bir tek:63:

Ben onu sevmiyorum allahtan, el yapimi findik ezmesi seviyorum :KK70: let the lynch begin :KK53:

ev yapımı değil ama çantam hershey's peanut butter dolu ister misin tee amerigalardan getirdim :KK53: avokadolu birkaç tarif yazayım bir ara sana,çünkü onu yemezsen lüks yaşayamazsın...

heee bizi anca oralar paklar fakiriz bizzz .marka çantalarıma gözüm gibi bakıyorum artık yere koymuyorum yıpranmasın diye .alamam bu sene yenilerini prim yapmışlar arsa gibi dolar artınca ha ha

Kendime en son marka çantayı işe girince ilk maaşımla almıştım, hey gidi... O kadarcık da zevkimiz olsun ama di mi ehehe.

heee bizi anca oralar paklar fakiriz bizzz .marka çantalarıma gözüm gibi bakıyorum artık yere koymuyorum yıpranmasın diye .alamam bu sene yenilerini prim yapmışlar arsa gibi dolar artınca ha ha

Birazdan marka çanta"lar"ım diye birden fazla olduğunu belirttiğin için linç yiyeceksin bu arada :D

Alım gücü çok düştü... Allah herkesin yardımcısı olsun.
Birçok insan evlenirken zigon sehpasına kadar alıyor avangard mobilyalar falan pembiş pembiş... sonra kredi ödüyoruz düğün yaptık çünkü... düğün borcu bitsin bir de ev alacağız... eee sonraaa 3liralık avokado ?? öcüüü ??avokado yiyorum demek görgüsüzlük ???
Bu insanlara karşı doluyum....

İstisnasız tüm esnaf gramaj düşürdü. Sordum neden böyle oldu dedim. İnsanlar gelip a bu çok büyük yarısını alsam demeye başlamış. Zam yapsam satılmayacak dedi. Önceden kişi başı sabah kahvaltısına bir börek alırdık. Şimdi yetmiyor ikişer tane alıyoruz aha oldu mu bize daha pahalı...
Hay işte buna üzülüyorum. Allah kimseyi bir böreği böldürmek zorunda bırakmasın. Herkesin evladını bağışlasın...

ev yapımı değil ama çantam hershey's peanut butter dolu ister misin tee amerigalardan getirdim :KK53: avokadolu birkaç tarif yazayım bir ara sana,çünkü onu yemezsen lüks yaşayamazsın...

Offff hershey’s deme bana burada minicik cukosuna dunya para bayilmistim el altindan bulup :27: sen bana at tarifleri kendimi zengin gibi hissedemiyorum sassy beni ancak siz anlarsiniz :27:

Bir zengin turnusolu olarak Avokado :))

Ülkede yetişiyor olmasa içim yanmayacak. Ülkemizde yetiştiği için bu kadar ucuz zaten daha da duyarını kasan var. Domatesin kilosu olmuş bilmem kaç lira, hiç domatese duyar kasıldığını görmedim.

Birazdan marka çanta"lar"ım diye birden fazla olduğunu belirttiğin için linç yiyeceksin bu arada :KK70:
amanın o hiç aklıma gelmedi bak ha ha.netten alıyorum ucuz olsun diye ama mağazadan hiç almadım .O benim zaafım ayakkabı çanta o hafta dışarda yemek yemem sinema tiyatro yapma gene alırım o ayakkabıyı

Millet avokado bulamıyor sen Hershey's falan utanmıyor musun 2.300 tlye geçim soran kişiye Hershey's demeye !!1!11!1! Bu arada canım çok çekti yav :/

Back
X