bir de bunu deneyelim bakalım=)
bu arada kızlar kilo vermenin en önemli şartı pozitif olmak
serbest bir rejimle [ ben çok fazla kaçamak yaparım ] ümidimi hiç kaybetmeden, karamsarlığa girmeden 1 ayda 4 kilo vermişliğim var. hiç spor yapmadan!
üstelik ben kolay kolay kilo veremem
en önemli şey pozitif olmak, inanmaktır.
siz kendinize güvenirseniz, yapamiycam kilo veremiycem bu rejim de işe yaramiycak hep böyle kalıcam gibi kuruntular yapmazsanız inanın kendiliğinden oluyo...
kendinize ve rejiminize güvenin, günde en az 2 lt su için, sabırlı olun, hareketli olun, negatif düşünceleri silin atın ve tatlıdan hamur işinden uzak durun, tamamdır !
şimdi gırtlağımı tutamıyorum diye bir türlü rejim moduna girip de devam ettiremiyorum
gördüğüm tedaviden dolayı yine şuan 8 kilo fazlam var
bu listeyi de deniycem. umarım bu kez gırtlağımı kesebilirim. reglimin bitmesini bekliyorum
size de bildiririm durumu
ama lütfen ve lütfen "pozitif olun"
spor yapmayı sevmiyorsanız, güzel ve hareketli parçalardan bir cd yapın, geçin aynanın karşısına hem yüksek sesle eşlik edin, hem dans edin, figürler deneyin[ şakira beyonce gibi mesela

] hem neşelenir pozitif elektrik yüklenirsiniz ve bu sizi beyin gücüyle de inceltir, hem haraketlilik yağ yakmanızı sağlar, hem ter atarsınız, hem sıkılaşırsınız falan filan... =))
bol suyu unutmadan ve [ özellikle mide, barsak ve karaciğer ] sağlığınızı tehlikeye atmadan, ümidi asla ama asla yitirmeden verilmiycek kilo yok !
çok çok çok sevgiler. =))