• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 Ayda 17 Kg Verdiğim Diyet Listem

bbende buna benzer bi diyet yaptım 82 idim 72 yim şuan 10 kilo verdim 2 ayda arada kaçırdığım oldu ama ertesi gün devam ettim etmeseydim geri alırdım daha önceleride hep kilo verdim 10-15 kilo geri aldım hepsini ben herzaman kendimi böle tutmak zorundayım malesef şuan isveç diyetini uyguluyom baya verdiriyorlar dediler bakalım isveç diyeti bittikten sonra bu diyeti uygulucam bana kolay gelsin:dance::dance::dance::teytey:

ben de bu diyeti +spor yapıyorum gerçektende işe yarıyor ama tartılmadım gföbüşüm gitti biraz cumartesi 3. haftam olucak o zamandan beri tartılmafdım inş. vermişimdir 2 yıl önceki pantolonomu denedim geçen yıl olmuyordu ama bu yıl olduuuD:D:D

aerandir merhabaçsenin daha önce yazdıklarını okudum da iki ay önce, bir ayda sekiz kilo verdiğini yazmışsın şu an ne durumdasın hedefine ulaştın mı birde kilo vermen durdumu veya ikinci ay daha mı az oldu onu merak ediyorum. öptmmm

aerandir merhabaçsenin daha önce yazdıklarını okudum da iki ay önce, bir ayda sekiz kilo verdiğini yazmışsın şu an ne durumdasın hedefine ulaştın mı birde kilo vermen durdumu veya ikinci ay daha mı az oldu onu merak ediyorum. öptmmm

şekerm ben hesap yapmadm ama dogrudur ilk ay okdr werrdigim..çnkü iLk 2 hafta 5 kilo wermiştim..ozaman tamam dogru olabilir(: 75 kiloyken 72 takıma girerekten 57 kiloya düştüm..şuan 58 m almıyorm..dengede wücudum..ben her hafta kilo werenlerdenim tatlm 2. ay kilo wermem durdu diye bi sorunla karşılaşmadım benyerimseniben çnkü bol hareket+dans+yürüyüş+hertürLü diyeti denemek..ama tabiki şuan diyet yapmıyorm yiyorm yemiyorm dengeliyorm..bgn mesela sadece bir tabak bulgur pilawı yedim..bu kdr...

merhabalar ben bu diyete başlayalı 6 gün oldu ama arada bi kaçırıyorum fazla değil ama doğum yaptıktan sonra bir türlü veremedim suan 80 kiloyum ve 60 a düşmem gerek bu diyetle birlikte fx15 ide kullansam diyorum ne dersinizo zaman bu kiloya düşermiyim yardım istiyorum artık yeter çok sıkıldım

canım tebrik ederim harikasın
bize porsiyonları yazarsan iyi olur makarna ne kadar, yoğurt kaç kaşık, dolma 1 tanemi , mesala.........

damdan düşen diyeti ne ya
diyetlerle kafayı bozdum ben cepte dursun öğreneyim de..........

yha ben bişey daha sorcm arkadşlar biz bu diyet listesini ne kadr süre yapıcaz_yada yapmalıyıs?

bu diyete ba$Ladım dün itibariyLe (: çok te$ekkürLer payLa$tıqın için ..

canım sen bu diyete bu tarihte başlamışsın en sonki mesajında 58 kilo olduğunu yazmışsın acaba bu zaman zarfında hep aaynı diyetimi uyguladın acaba ??????????
ayrıca şimdiki halini ve eski halini gösteren fotoğraflarını merak ediyorum.bende buna benzer diyet yapmak istiyorum...............
diyeti anlatan ve topiği acan denis ama göğüsleyen sen süpersin yaaaaaaaaa:)))))))))))

çarşamba gününden beri 1 kg yakın kilo verdim :)
sanırım ilk günlerde vücudumdaki şişliğimi aldı benim.
hafif beslendiğim için kendimi şu anda gayet raat hissediyorum :) 1 kilonun sevinci de olabilir tabiki bu :)

slm arkşlar hepimize baştan zayıflı günler diliyorum bende 20 kilo vermem lazım hadi bakalım biraz çaba biraz boğazımızı tutarsak sıkı bir şekilde veririz inşallah bende çikolatayı bıraksam herşey çözülcekde ahhh :((( bu arada sevimm arkşım gecen sene 20 kilo verdim demişsin bizimle paylaşırmısın nasıl oldu ?

Son düzenleme:
yha aslında diyet olarak bişi uygulamadm öle kafama göre evde nolursa onu yedm ,ama yeternce her şeydn...sporun çok büüyk yaarraı var,bn spor salonuna gittim orda yürüyüş bandı ve aletleri çalışıordum ve aerociğe katılıordum.haftada 1 de sauna sı vardı spor salonn oraya giriodm daha çabuk terlemk içnnn(gittiğim spor salonu kadın-erkk ayrıda) ayrıca kafanda bitrdikten sonraa her şey çözmlenmiş olur zaten,bi 20 kilo daha vermk istiorum bu yaz daha sıkı tutacağım diyette yapacğım spor da ve her şeyi daha bilgili ve planlı yapacağım....inş hepimz istediğimz kiloya ulaşırıs,sormak sitediğin olursa sor jnm

Merhaba arkadaslar.Bende 1 martta 87 kiloydum.Su anda 74 kiloyum.Boyum 1.74.Hala kiloluyum ama en azindan dev goruntumden biraz olsun kurtuldum.Haftada 6 gun aerobik yapiyorum ve 7 gun 2 ser saat yuruyorum.Bu ikibucuk ayin bir ayini fazla yiyerek gecirmisimdir.1.5 ayinda diet yapabildim.Yaklasik bir aydir 6 gun gayet az ama sik sik biseyler (aralarda cok meyve yiyorum). Haftanin 1 gunu resmen ziyafet yaptim.Ne istersem hazirliyorum ve tum gun istedigim kadar yiyorum fakat midem o kadar kuculmuski fazla yedigimde rahatsiz oluyor.Yinede yiyecegim diye ugrasiyorum.Ertesi gun kaldigim yerden devam ediyorum.Daha en az 7 kilo vermem gerekiyor.Hepimize kolay gelsin

öncelikle yapan herkesi tebrik ediyorum bende bu diete başlıcam haftabaşı malum ama porsiyon olarak belirtirmiisiniz yapan arkadaşlar nasıl ne kadar yenmeli dolma kaç tane yumurta vs..

Bu arada yazıyı tekrar düzeltiyorum arkşlar kimse porsiyon hakkında bişey yazmammış yardımcı olurmusunuz ben bugün bu diete başlıyorum umarım bende kilo veririm çünkü verilmesi gereken 22 kilo fazlam olduğunu görünce şok oldum gün geçtikçe kilo almaktansa diet+spor yapmak daha iyi....

Son düzenleme:
Dolma normal büyüklükte 2 adet yiyebilirsiniz, yumurta 1 adet kıymada yumurta büyüklüğünde olmalı. Unutmayın ne kadar çok kilo vermek istiyorsanız yediklerinize o kadar dikkat etmelisiniz.

Arkadaşlar doğumdan sonra aldığım kiloları epey üstümde taşımıştım emzirdiğim için çok acıkıyordum ve yemek yemek hoşuma gidiyordu, verme çabasına girmemiştim. Sonra kendimi yaşlı ve bakımsız hissettim bir anda, 2 sene evvel 62 kilo ile başladım rejime 2.5 ayda 45 kiloya düştüm ve rejimi bıraktım bu sene mart ayına kadar bir iş yerinde çalışıyordum sonra işten ayrılıp evde tembel tembel otururken marttan beri 6 kilo almışım 54 e ulaşmışım :s neyse geçen hafta tekrar aynı rejimime başladım 1 haftada 2 kilo verdim şimdiden sizinlede paylaşmak isterim....

GÜNDE 1000 KALORİ REJİMİ
Kahvaltı:
1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay, kahve. (peynirle mutlaka zeytin yenmeli hayvansal yağ ile bitkisel yağı beraber kullanmalıyız. Ayrıca peyniri de diet olarak alırsak daha iyi olur.)

Pazartesi:
Öğle : Mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Etli, havuçlu, patatesli taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği.

Salı:
Öğle: Haşlanmış patates (tuz ve baharat serbest limonda sıkabilirsiniz)
Akşam: Kıymalı yumurta (yağsız) ve bolca salata

Çarşamba:
Öğle: Domates çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Kıymalı yumurta ve bolca salata

Perşembe:
Öğle: Salamlı, kaşarlı tost ve ayran (kepekli ekmekten yapılacak. Ben beyaz peynir ve domatesli tost yapıyordum burdakilerden bile daha az kalorili oluyordu)
Akşam: Biber, kabak dolma ve salata (unutmayın herşey yağsız olacak)

Cuma:
Öğle: Ekşili köfte, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Tavuk ızgara ve salata (yağsız)

Cumartesi:
Öğle: Sebze çorbası, 1 dilim kepek ekmeği (Tarhana veya hangi çorbadan canınız isterse ama yağsız)
Akşam: Izgara köfte ve salata

Pazar:
Öğle: Melemen, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Domates soslu, yoğurtlu makarna (yağ yok)

Not: Hergün saat 16 da 250gr meyve yenecek şekeri meyveden alacağız..

Su içemiyorum diyenler her lokmadan sonra su yudumlayın en az 3 bardak içtiğinize şaşıracaksınız. Bu listedekileri mutlaka ama mutlaka yağ koymadan pişireceksiniz. Hergün 4 kere hızlı hızlı merdiven inip çıkın yada tempolu yürüyüş yapın. Başka aklıma gelirse ekstra şeyler yazarım. Sizde sormak istedikleriniz varsa çekinmeyin. Yılbaşına kadar en az 5 kilo garanti yerimseniben

Pardon 2.5 ayda 17 kilo bence çok fazla. Neden mi ? Vücutta sarkmalar meydana gelebilir.. Yani insan vücudunun kaldırabileceği hızda kilo verilmesi gerekmiyormu ? Doktorlar hızlı kilo vermek kanserojen diyorlar. Ben 9 kg verdim. 3-4 ayda 9 kg verdiğim halde kollarımdaki sarkmalardan kaçınamadım. Bunun çözümü nedir peki ? Diyetisyeniniz ne dedi ?

bir de bunu deneyelim bakalım=)
bu arada kızlar kilo vermenin en önemli şartı pozitif olmak
serbest bir rejimle [ ben çok fazla kaçamak yaparım ] ümidimi hiç kaybetmeden, karamsarlığa girmeden 1 ayda 4 kilo vermişliğim var. hiç spor yapmadan!
üstelik ben kolay kolay kilo veremem
en önemli şey pozitif olmak, inanmaktır.
siz kendinize güvenirseniz, yapamiycam kilo veremiycem bu rejim de işe yaramiycak hep böyle kalıcam gibi kuruntular yapmazsanız inanın kendiliğinden oluyo...
kendinize ve rejiminize güvenin, günde en az 2 lt su için, sabırlı olun, hareketli olun, negatif düşünceleri silin atın ve tatlıdan hamur işinden uzak durun, tamamdır !
şimdi gırtlağımı tutamıyorum diye bir türlü rejim moduna girip de devam ettiremiyorum
gördüğüm tedaviden dolayı yine şuan 8 kilo fazlam var
bu listeyi de deniycem. umarım bu kez gırtlağımı kesebilirim. reglimin bitmesini bekliyorum
size de bildiririm durumu
ama lütfen ve lütfen "pozitif olun"
spor yapmayı sevmiyorsanız, güzel ve hareketli parçalardan bir cd yapın, geçin aynanın karşısına hem yüksek sesle eşlik edin, hem dans edin, figürler deneyin[ şakira beyonce gibi mesela :P ] hem neşelenir pozitif elektrik yüklenirsiniz ve bu sizi beyin gücüyle de inceltir, hem haraketlilik yağ yakmanızı sağlar, hem ter atarsınız, hem sıkılaşırsınız falan filan... =))
bol suyu unutmadan ve [ özellikle mide, barsak ve karaciğer ] sağlığınızı tehlikeye atmadan, ümidi asla ama asla yitirmeden verilmiycek kilo yok !

çok çok çok sevgiler. =))

kızlarrr 1 hafta oldu ve 1.5 kg verdım haftaya bıldırırım.gunde 2lt su içiyorum.ekmek sadece kahvaltıda var.salata yagsız ve egzersiz agustos sonunda 5 kg vermiş olurum inş hafta hafta bıldırecegım

ya ben daha 17 yaşındayım ve 77 kiloyum:((( ama boyum 1.72 acaba bende uygulasam bu diyeti işe yararmıki? yarın başlamayı düşünüyorum inşallah..

Back
X