• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 Ayda 17 Kg Verdiğim Diyet Listem

ya ben daha 17 yaşındayım ve 77 kiloyum:((( ama boyum 1.72 acaba bende uygulasam bu diyeti işe yararmıki? yarın başlamayı düşünüyorum inşallah..

cnm bence sen bi diyetisyene git öyle kilo ver yaşın daha küçük zayıflama işi sakat iş çok dikkatlli olmak gerekiyor 1.72 boya 77 kilo fazla malesef ki benimde boyum 1.70 kilom 55 seninde yani bi 57-58 fln olamn gerek heralde ayda 4-5 kilodan fazla verdiren rejim deneme bence

mrb kızlar şu anda bende kilo prblemi yaşıyorum ama daha önceyaklaşık 15 kilo verdiğim diyet aynen buna benziyordu yani nerdeyse 3 ay boyunca hiç beyaz şeker yemedim ekmek sadece kahvaltıda ve tam buğday ekmeği mesela karbonhidar alacaksam o öğün sadece güüzel hazırlanmış içinde sebzler olan bulgur pilavı yada kepekli makarna domatesli ama sık sık değil yağa gelince ben yağı bu kadar kısmadım ve sağlıklı bulmuyorum çünkü yağ vücudun temel ihtiyaçlarından biridir o yüzden pişirdiğim yemeklerin üstüne çok az zeytin yağı gezdiriyordum ve ara öğün olarak abartmadan ceviz fındık falan yiyordum ve gerçekten üç ayda 15 kilo verdim ama bu 5 yıl önceydi şimdi bu programı bıraktım ve 70 kiloyum yine aynı rejime başladım hepinize sağlıklı kilo vermeler

ya kızlar çok moralim bozuk,,ben burdakilerin yarısını bile yemiyorum bir günde,sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı öğle yemeğe vaktm olmuyor,akşam salata ve yoğurt hepsi bu ama nedense veremiyorm,,off çok moralim bozuk ya,neden veremiyorum???yardım edin lütfeeennn:(

ya kızlar çok moralim bozuk,,ben burdakilerin yarısını bile yemiyorum bir günde,sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı öğle yemeğe vaktm olmuyor,akşam salata ve yoğurt hepsi bu ama nedense veremiyorm,,off çok moralim bozuk ya,neden veremiyorum???yardım edin lütfeeennn:(

vremiyorsun çünkü öğün atlanarak kilo verilmez:1rolleyes:dengeli bi beslenme planı uygulamalısın çok düşük kalorili olsada diyetin veremessin...öğle öğününü atlama sandviç götür yanında ayran al sana öğün...ya da çorba mesela bulabilirsen tabi:1rolleyes:

bende birara çook kilo almıştım vallahi kalçalarım sağa sola savruluyordu artık sonra diyete başladım ama kendimi kesinlikle sıkmadım çok sık yedim 3 ana öğün yedim 3de ara öğün yedim arada meyve yedim salatalık yedim beyaz leblebi yedim canım çikolata isteyince bihter çikolata yedim bazende kuşüzümü fındık ceviz yedim ama akşam 19.00dan sonra yemek yemedim bol su içtim sabahları mutlaka sirkeli (elma)sirkeli su içtim ılık vede haftada bir gün elmanın suyunu içtim kendim katı meyve sıkıcağında hazırladım ama ben yürüş falan yapmadım yani yapamadım ama bu sayede bayağı zayıfladım 20 kg kadar bide canım simit isteyincede çavdarlı simit yiyorum sıkı yemek çok önemli bide masada önce gözümü doyurdum ardındanda karnım

Son düzenleme:
bende birara çook kilo almıştım vallahi kalçalarım sağa sola savruluyordu artık sonra diyete başladım ama kendimi kesinlikle sıkmadım çok sık yedim 3 ana öğün yedim 3de ara öğün yedim arada meyve yedim salatalık yedim beyaz leblebi yedim canım çikolata isteyince bihter çikolata yedim bazende kuşüzümü fındık ceviz yedim ama akşam 19.00dan sonra yemek yemedim bol su içtim sabahları mutlaka sirkeli (elma)sirkeli su içtim ılık vede haftada bir gün elmanın suyunu içtim kendim katı meyve sıkıcağında hazırladım ama ben yürüş falan yapmadım yani yapamadım ama bu sayede bayağı zayıfladım 20 kg kadar bide canım simit isteyincede çavdarlı simit yiyorum sıkı yemek çok önemli bide masada önce gözümü doyurdum ardındanda karnım

kaç ayda verdiniz acaba fazla kilolarınızı :1rolleyes:

Arkadasım ben 2. Bebegı dusundugun ıcın acılen 13 kılo vermem lazım.daha bırıncıden 13 kılo tasıyorum.ınsallah etkısı olur banada.sekerın dusmuyomu az yemek yıyerek.benım sekerım dusuyor aclıga gelemıyorum.tansıyonda dusuk olunca.

Arkadasım ben 2. Bebegı dusundugun ıcın acılen 13 kılo vermem lazım.daha bırıncıden 13 kılo tasıyorum.ınsallah etkısı olur banada.sekerın dusmuyomu az yemek yıyerek.benım sekerım dusuyor aclıga gelemıyorum.tansıyonda dusuk olunca.

Bu diyetle aç kallınmıyor bende buna benzer yapıyorum diyetimi
kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek
peynir zeytin domates salatası yiyorum arada haşlanmış yumurtanın beyazınıda ekliyorum yumurta olduğu zaman öbürlerinden kısıyorum
üç ana ögünü oruç tuttuğum günler hariç hiç atlamıyorum yemeklere ya hiç yada çok az yağ ve tuz kattım. kıymalı yemeklerde yağ kullanmadım balıkla salatayı bir tabakta karıştırıp yedim
Hiç açlık hissetemedim her yemege başlamadan önce 2 bardak su içtim günde 2 2,5 kg yu buldu
sabah ilk olarak sirkeli suyu içiyordum meyvayı eksik etmedim ama dozunda çünkü onuda fazla kaçırsanız kalorisi yükseliyor birde yeçil çay günde iki bardak bazen üç 2 ayda 12 kg loyu hiç bunalmadan rahatlıkla verdim
önceki ettigim rejimlerde halsizlik baş agrısı göz kararması bıkkınlık oluyordu egzersizide sürekli yapamadım arada fırsat buldukca

Son düzenleme:

yasemincim bende aynı durumdayım bende de 10 kilo var bebek de yapıcaz nas yapçaz bilmiyom :((:1no2:

sogan suyunu tavsiye ediyorum arkadaslar diyet yapmadan 1 haftada 2 kilo verdim.igrenc bi tadi var.ama soguk bi cirpida iciceksiniz.ana 1 hafta icip aravereceksiniz.

soğan suyunu nasıl hazırlıyorsun? günde kaç kere içiliyor? aç, tok farkedermi? ben bebek emziriyorum. içmem sakıncalımıdır? :sm_confused: mirmirmirmir

bir dahiliye uzmanına git ve troid hormonlarına baktır. şayet troidlerinde bir sorun varsa içtiğin su dahi kiloya dönüşüyor canım. a.s.

ya kizlar bu diyet cok karbonhidratli dgl mi:S yani her ogun ekmek ayrica patates fln pek mantikli gelmedi bana,
Bende gecen sene diyetisyene gittigimde buna benzer bi diyetle basladik 68kiloydum ilk 3 kilodan soraa durdu kilo verimi ve diyetisyen karbonhidrati senden kescez dedi baskalarini denedi ama hic veremedim bi ay 64de kaldim sora oleede birakdim diyetisyene gitmeyi bosuna para vermiyim diye:(((

diycemm oki her bunye ayni olmuo, bazi bunyeler karbonhidrati sonuna kdr depo ederken bazilari yakio, bazi vuctlarda protein agirlikli diyetlerle kilo veriyor,,,once vucudunuzu taniyip ole yapin bu diyeti yoksa kilo vermek isterken alabilirsinizde:))

ama bn hicde diyete dayanamam gordum mu yapcam illa:D bugun basladimmm birinci gun basariyla btti:) baslayis kilom 66.8 haftaya gene kilomu yazarimm:) ins verrimm arkadaslar:)

ben bi diyete baslayali tam bi hafta olyo baslarkende dedigim gibi haftalik verdigim kiloyu burya yazcam hem yardimi olur size hemde bana azim gelio kaydirigubbakcemile2 basladigimda pzt sabahi 66.8dim ve bugun 64.2yimhihoyyythihoyyyt henuz sevinemiorum cunku giden su:) onemli olan bundan soraki haftalar kismetse vercemm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:Saruboceq::Saruboceq:

ben çalışıyorum. acaba şu mercimek ve domates çorbasını knorr çabuk çorbalarla yapsam olurmu ki?

bir de meyve olarak neleri tercih ettiniz?

Son düzenleme:
slm kızlar benimde 6 kilo fazlam var bol bol kalçadan bel çevresinden göbekten aldık işte. yavaş yavaş sinsi sinsi geliyo kilolar. sonrada vermek zorlaşıyo. acilen benimde vermem gerekiyo. hiç spor yapma şansım yok. sabahtan akşama kadar oyurarak çalışıyorum. bu listeye tam uyamam ama uymaya çalışıcam. cidden işi beyinde bitirmek gerekiyo. azim ve sabır. mucize olsada bi kaç günde yağlar erise gitse göbüşümüz dümdüz olsa ay ne güzel olurdu. karşıma aladdinin lambası çıksa ilk dileğim 90-60-90 olayım her şeyden yiyeyim hiç kilo almayayım derdim :)

arkadaşlar ben de çalışıyorum ve sabahtan akşama kadar oturuyorum..işe gelirken arabayla giderken yürüyerek gidiyorum..bu sabah kilo vermem gerektiği kanaatine sonunda vahim halimi görerek karar verdim..boyum 1,60 ve kilom şu anda 68.düşünün halimi...
7 aylık oğlum var..57-58 gibi bi kg ile hamile kalmıştım..78 kg ile doğum yaptım ve bebekle beraber sadece 10 kg gitti..55 kg çok yakışıyor bana..ama ben 58 e bile razıyım..bu diyeti uygulamaya başlayacağım..arkadaşın dediği gibi bu diyetle beraber merdiven çıkmayı da düşünüyorum..gören ne derse desin napıyım..6 katı 4 kez inip çıkmak nasıl olacak bakalım..önce hamlarım kesin :))

Back
X