Bence pasta yapmaYapsam olur mu dersiniz?
Çok mu abartı olur
Bana sorsanız ben sarmalar falan saracağım, böyle deli dolu aşıklık var aramızda, hani evlilikten falan da konuşuyoruz gelecekten ama çok da abartıp doğal dışı görünmek istemiyorum
Bir de karşımdaki şahıs yabancı, Türk olsa belki aa ne güzel elleriyle yapmış kadınım muhabbeti olabilir ama bilemedim nasıl görünür
Zaten kol düğmeleri aldım mesleğine uygun, normalde yemeğe çıkarmayı düşünüyordum kendisini ama şimdi pasta yapıp evine götürsem zaten evde takılmayı seviyor gibi, bilemedim
Bence pasta yapma
Bana abartı geldi
Bilmiyorum
Hangi ülke ?
Canim doğum günü neticede olur yani
Hamaratligina da guveniyorsan bir pastadan birşey olmaz
Pasta beni bile etkilemez :) bide yabancı diyosunuz ne bileyim sanmıyorum etkilensin
Bence çok hoş ve samimi sarma sarmasan daha iyi gibi ama pasta hoş. Tabiki böyle şeylere kıymet veriyorsa. Hangi ülke?
Yoo hamarat değilimBen de emin olamadım abartı olur mu diye
İngiltere
Küçük bir şey düşünmüştüm zaten :)
Hahah sizi tabii ki etkilemez eminim siz hamaratsınızdır benim yaptığım pasta nasıl etkilesin sizi
Ahahah sarmayı şaka olarak söyledim ya burdaki kızların öyle taraklarda bezi yok pek
İngiltere
Anlattığın profil sana oldukca değer veren biri,mutlu olur kanimcaBen de emin olamadım abartı olur mu diye
İngiltere
Küçük bir şey düşünmüştüm zaten :)
Hahah sizi tabii ki etkilemez eminim siz hamaratsınızdır benim yaptığım pasta nasıl etkilesin sizi
Ahahah sarmayı şaka olarak söyledim ya burdaki kızların öyle taraklarda bezi yok pek
İngiltere
Yoo hamarat değilim
Sevmiyorum sadece öyle nilin sarkısındaki gibi sana kek yaptım süprizlerini :)
Bu arada İngiliz erkeği bir eş
Havanız olur
Bence hoş olur. Neden saçma olsun ki :)
Sarmada iyi fikir bence yabancı ya belki denemediği bi yemektir. Geleneksel gelebilir ne bileyim hoş bişi. İnsanın kendi eliyle yaptığından daha güzel bi hediye olamaz bence
Ben de eşimle görüşürken 2bucuk ay sonra doğum günü vardı ben de kendi tarifimle bi kurabiye yapmıştım özel bi kutu aldım ve yine kurabiye hamurundan isimlerimizin basharflerinj araya sonsuzluk işareti koyarak yaptım kutuya yerleştirdim kenarına hoş bi not ekledim ama şuan hatırlamıyorum . Eşim çok beğenmişYapsam olur mu dersiniz?
Çok mu abartı olur
Bana sorsanız ben sarmalar falan saracağımşaka tabii ama içimdeki Türk/Çerkes kızı işte, böyle deli dolu aşıklık var aramızda, hani evlilikten falan da konuşuyoruz gelecekten ama çok da abartıp doğal dışı görünmek istemiyorum
Bir de karşımdaki şahıs yabancı, Türk olsa belki aa ne güzel elleriyle yapmış kadınım muhabbeti olabilir ama bilemedim nasıl görünür
Zaten kol düğmeleri aldım mesleğine uygun, normalde yemeğe çıkarmayı düşünüyordum sonra aklıma geldi işi gereği yabancı ülkelerde otellerde kalırken hep nasıl yemeklerin çirkin olduğundan bahsediyordu, şimdi diyorum ki pasta yapıp evine götürsem zaten evde takılmayı seviyor gibi, bilemedim
Anlattığın profil sana oldukca değer veren biri,mutlu olur kanimca
Sevgili de İngiliz mi?
Bence çok hoş onun için uğraştığını emek verdiğini düşünür
Türk'ü yabancısı fark etmez erkekler doğum günü konusunda hep aynı bence..
Ben de eşimle görüşürken 2bucuk ay sonra doğum günü vardı ben de kendi tarifimle bi kurabiye yapmıştım özel bi kutu aldım ve yine kurabiye hamurundan isimlerimizin basharflerinj araya sonsuzluk işareti koyarak yaptım kutuya yerleştirdim kenarına hoş bi not ekledim ama şuan hatırlamıyorum . Eşim çok beğenmiş
Bence pasta yapabilirsin hic garip olmaz bir ingiliz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?