2.5 aylık evliyim Pskolojim darmadağın oldu :(

Eşin gay olabilir, aseksüel olabilir en kötü de psikolojik olarak rahatsız olabilir.
Yani karşı tarafın duygularını istismar ederek yaşayan ve karşı tarafafın tüm yaşam enerjisini sömürmek, ego tatmin etmek için kullandıkları bir dejenere yöntemi uyguluyor olabilir.
Sakın üzülme. Gözlemle. Üstüne düşme. Aksine daha mutlu ol, İlgi alanını ondan çıkar. Daha sonra gelişmeleri yaz buraya. Mutlaka agresifleşecek fenalık geçirecek. O zaman sana kaç derim işte.

bağırması da suç veya utanç varsa veya kabul edememe onu örtmek için yapıyor gibi
siz elinizden geleni yapın hakkınızda hayırlısı

hanımefendi bu konu vajinusmustan çok farklı bir konu. ben de yaşadım ondan diyorum. mesela ben kendimi kötü hissediyordum. eşimle duygularımı paylaşıyordum. tedavi olmak istiyordum . dr kontrolünde olalım istiyordum.
bu adam öyle değil ki! kadının duygularını hiç önemsemiyor. bir sorunu olduğunu kabul etmiyor, çözümlere kapalı, ama kendi cinsel isteğini bir şekilde giderip kadının duygularını hiçe sayıyor. bir de üstüne çocuk istiyor! sorunları çözmeden. bu adama güvenip nasıl çocuk yapsın konu sahibi. ya paravan evlilikse yaptığı. bunla ilgili şu küçük sitede ne kadar konu okuduk. dünya da neler vardır neler.
konu sahibi net olmalı. ya çözüme yanaşsın eşi ya isteyip istememe nedenlerini eşine açık açık anlatsın ya da ayrılıp insanların hayatını zulüm etmesin.
ha vajinusmus olup sorun yok gibi davranıp, işini görüp arkasını yatan duygusuz kadın da bencil ve düşüncesizdir.

Erken boşalma problemi var zaten ama ona destek olmaya çalıştım bunun normal birsey oldugunu söyledim ilk başta evet sorun var yapamıyorum diyordu şimdide bende sorun yok sen çok zayıfsın nasıl olacak diyor
:)) kilo alirim deseydiniz.Cabalamadan olmayacak demekki.

bunu yazmadan geçemeyeceğim. ben panik atak teşhisiyle psikiyatriye gittim. devlet hastanesiydi. hiçbir test yapmadan 2 ilaç yazıp yolladı. ol ilaçlar 2 ayda ciğerleri iflasın eşiğine getirdi. bütün vücut kimyam bozuldu. sonra iç hastalıkları uzmanımın karşılıklı konuşarak yolladığı özel psikiyatriye gittim. önce ilaç yazmadı gayet saçma sapan konuştu. ikinci gidişimde hemen ilaç yazmaya kalkıştı. ben karaciğerimde sıkıntı vardı ama deyince haaaa deyip yazmadı. yani insan hayatı bu kadar ucuz!
psikiyatri değil de alanında uzman psikolog desteği alın. 2,5 aylık bir mesele için ömür boyu ilaçlara mahkum olmayın. ben çok sıkıntı çektim o yüzden kimi görsem uyarıyorum.
mesela karaciğer fonksiyon testi yapmadan verilmezmiş bu ilaçlar. doktora neden yapmıyorsunuz dediğimde ee gençsiniz bişey olmaz diye düşünüyoruz, bize paracı dersiniz gibi savsatalarda bulundu. o yüzden lütfen dikkat edin.

Git her kapiyi cal cabani harca careni ara ama baktin olay kavga dovus gitmek istemiyor kabullenmiyor kendi sikintilari icin seni assagilama ezme yoluna gidiyor don ailenin yanina herkes kendi yolunu cizsin

Ama ben sizin nisanliyken cok normaldi atlardi sonra boyle oldu yaziminiza cok inanmadim kusura bakmayin bence o zamanda soguktu siz evlilik oncesi normal helali olunca zihniyetinde banada saygili gibisinden baktiginiz icin anlamadiniz anladiysanizda evlenince duzelir mantigi vardi
Cabanizi verin ama tek tarafli olmasin o caba dikkat edin baktiniz olmuyor tedaviye yanasmiyor hergun ayri stres uzatmayin derim
Dilerim sizi baziseyleri perdelemek icin kullanmamistir

2,5 aylık evlilikte bir adam karısına neden dokunmaz ? aynen bu soruyo sor ona !

Emrivaki yap. Bu gece ya birlikte olacağız, ya da bu evcilik oyununa tamamen son vereceğiz !

Madem bu iş olmayacaktı biz ne b.k yemek için evlendik diyeceksin?

Ve gerekirse de boşan. bugün yarın diye diye adam 2,5 ay oyalamış seni.

ve bunun daha ne kadar süreceğini hiç bilmiyorsun.

Eğer susmaya devam edersen Bu süreç seni çok yıpratır

Biraz güçlü ve dik dur. ağlamaktan da vazgeç.

Bunu kabulllenmediği sürece tedaviye yanaşmaz.

Vajinusmusla bunun ne alakası var. Vajinusmus olanlar tedavi için uğraşıyor emek veriyor çabalıyor, sırtını dönüp eşine yatmıyor!
İkisini bir tutanlara da ben şaşırıyorum! Adam tedaviyi kabul etmiyor sorun olduğunu kabul etmiyorsam bu kadın o adama destek olsun sabretsin deniliyor. Adam bencil kabul etse beraber bu sorunu asalım dese kadın zaten destek olur. Ortada büyük bir bencillik var yazık çok yazık.

Benim demek istedigimde sizinle ayni zaten erken bosalmadan dolayi utanyr veya yapmaycm dye dusunup cekiniyr buda huzurluk oluşturmuş. Biz kadınlar ince dsndgmzden hastaneye gidip tedavi grmeyi dsneblrz ama o bi erkek doktor onun icin son nokta cunku toplum baskısı millete rezil olma duygusu ne yazıkki byle bir milletiz.
Haa sırtımı donup yattim cunku yine olmyck korkusu yüzünden sonunda eşimin patlayıp tartışacağız korkusundan cinsel birliktelik istemyrdm. Bencil dyorsaniz bencilim evet

Başka birine aşık olduğunu düşündüm direkt. Üzgünüm ama evliliğin en tatlı zamanlarında böyle yapması aklında başkasının olmasını ya da sizle evlenmek için hazır olmadan evlendiğini düşündürüyor.

senin eş henüz ergen sanırım.

Bende bu adamın başka biriyle birlikte olduğunu düşündüm. Yok da o zmn nden bağırıp çağırıyorsun. Dha erken aldatilmaya başlamış bi kadınsn. Bnm gibi. Ins hersey yoluna girer ne diyim

doktora gitmeye ikna olmalı. Fiziksel ya da psikolojik problemi var bence ya da cinsel eğilimi farklı olabilir, aşırı olabilir, ya da hiç deneyim yaşamadıysa gerginlikten erekte olamayabilir... ortada bir sorun olduğunu kabuledip doktora gitmesi şart. Yukarıdaki üyeler başkasına aşık vs yazmış iyi de adam nikahla karısıyla aylardır ilişkşyr niye girmesin? 8 yaşındaki çocuk mu başkasına aşığım diyip dönüp kıçını uyuyacak, tepkileri üzerine çekmemek için bile olsa soğuk durmaz. Sevmiyorsa da ilişkiye girebilirdi sanki seks yapan her insan ötekine aşktan ölüyor mu? Kaldı ki adam sevmese saymasa neden evlensin , bu insanlar Yen’i evliler ben başkasının falan olduğunu düşünmüyorum olsa evlenmezlerdi.

Açıkçası “sana hiçbir zaman bağlılık duymayacağım” şeklindeki sözleri bana mahçubiyetten ziyade evliliğe pişman olmak, evliliğe alışamamak ya da başka biri söz konusu olduğu halde unuturum düşüncesiyle evlenmek durumlarından biriymiş gibi geldi. Henüz bocalamakta da olabilir. Ya da aklını karıştıran, eşi hakkında kabullenmekte zorlandığı bir şey duymuş da olabilir.

Karakutu55 esine neden biz hala birlikte olamıyoruz diye hiç mi sormadin. Yada suslen puslen madem adamda tık yok. Nasi sen yardımcı ol anliyorum utaniyorsun ama bakarsan yine bisi yoksa kim bilir belki gerçekten de duygusal bir bağ yok. Ya da eşinin ailesiyle yakın ve güvenilir birisine durumu anlatsan elti hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…