- 24 Nisan 2017
- 3.109
- 6.518
- 78
- 36
- Konu Sahibi Karakutu55
-
bağırması da suç veya utanç varsa veya kabul edememe onu örtmek için yapıyor gibiEşimle konuştum bana benim cinsellikten beklentilerimle seninkiler aynı değil dedi burda seksüel bi eğiliminin olduğunu Düşündürdü bana açık açık konuştum dün gece böyle bi eğiliminin olmadığını söyledi tabi bağırarak adamım ben erkeğim diye.Üzerine bana güvenmiyorsan ayrı yatarsın dedi Sonra ben kanepede uyumuşum ağlayarak beni uyandırdı yatağa hadi diye gelmiyorum dedim iyi deyip gitti yattı yatak odasına tabi bende daha sonra yatağıma gittim yatağın bi ucunda o bi ucunda ben
hanımefendi bu konu vajinusmustan çok farklı bir konu. ben de yaşadım ondan diyorum. mesela ben kendimi kötü hissediyordum. eşimle duygularımı paylaşıyordum. tedavi olmak istiyordum . dr kontrolünde olalım istiyordum.Valla pess yani yorumlara.. vajinusmus olan bir kadinda sırtını dönüp yatıyor. Ama ona kimse sen lezbiyensin demyr resmen bu topik bosan ayrilllarla dolu kadin icin vajinusmus bir cinsel hastalik belliki beyefendininde bu tarz hastalığı var bosanmayi aklından sil at ve esine destek ol muayene olmasi gerekiyr. Bir kac ay ustune gitme eger olmazsa bosanmayi dene ama bence esinin üstüne gtme ve buralari okuyarak kendini doldurusa getirme. Benim esim 10 ay sabretti sende sık dişini
:)) kilo alirim deseydiniz.Cabalamadan olmayacak demekki.Erken boşalma problemi var zaten ama ona destek olmaya çalıştım bunun normal birsey oldugunu söyledim ilk başta evet sorun var yapamıyorum diyordu şimdide bende sorun yok sen çok zayıfsın nasıl olacak diyor
Cuma gününe randevu aldım ona iyi olmadığımı psikiyatriste gitmemiz gerektiğini söyledim cinsel problem olduğu i ilk başta kabul ediyordu şimdi ise benim bi sorunum yok diyor bende benim ihtiyacım var beni götür dedim önce psikiyatris ardından aile danışmana götürmeyi düşünüyorum inşallah gider
Dusunmesen daha saglikli karar verirmissin.basa ne geliyorsa evlenince degisir zihniyetinden...bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm
Cuma gününe randevu aldım ona iyi olmadığımı psikiyatriste gitmemiz gerektiğini söyledim cinsel problem olduğu i ilk başta kabul ediyordu şimdi ise benim bi sorunum yok diyor bende benim ihtiyacım var beni götür dedim önce psikiyatris ardından aile danışmana götürmeyi düşünüyorum inşallah gider
Bunu kabulllenmediği sürece tedaviye yanaşmaz.Cuma gününe randevu aldım ona iyi olmadığımı psikiyatriste gitmemiz gerektiğini söyledim cinsel problem olduğu i ilk başta kabul ediyordu şimdi ise benim bi sorunum yok diyor bende benim ihtiyacım var beni götür dedim önce psikiyatris ardından aile danışmana götürmeyi düşünüyorum inşallah gider
hanımefendi bu konu vajinusmustan çok farklı bir konu. ben de yaşadım ondan diyorum. mesela ben kendimi kötü hissediyordum. eşimle duygularımı paylaşıyordum. tedavi olmak istiyordum . dr kontrolünde olalım istiyordum.
bu adam öyle değil ki! kadının duygularını hiç önemsemiyor. bir sorunu olduğunu kabul etmiyor, çözümlere kapalı, ama kendi cinsel isteğini bir şekilde giderip kadının duygularını hiçe sayıyor. bir de üstüne çocuk istiyor! sorunları çözmeden. bu adama güvenip nasıl çocuk yapsın konu sahibi. ya paravan evlilikse yaptığı. bunla ilgili şu küçük sitede ne kadar konu okuduk. dünya da neler vardır neler.
konu sahibi net olmalı. ya çözüme yanaşsın eşi ya isteyip istememe nedenlerini eşine açık açık anlatsın ya da ayrılıp insanların hayatını zulüm etmesin.
ha vajinusmus olup sorun yok gibi davranıp, işini görüp arkasını yatan duygusuz kadın da bencil ve düşüncesizdir.
Başka birine aşık olduğunu düşündüm direkt. Üzgünüm ama evliliğin en tatlı zamanlarında böyle yapması aklında başkasının olmasını ya da sizle evlenmek için hazır olmadan evlendiğini düşündürüyor.Merhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
Bende öyle hissettimBen buna çok benzer bi konuyu daha önce okumuştum sanki.
senin eş henüz ergen sanırım.Merhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
Açıkçası “sana hiçbir zaman bağlılık duymayacağım” şeklindeki sözleri bana mahçubiyetten ziyade evliliğe pişman olmak, evliliğe alışamamak ya da başka biri söz konusu olduğu halde unuturum düşüncesiyle evlenmek durumlarından biriymiş gibi geldi. Henüz bocalamakta da olabilir. Ya da aklını karıştıran, eşi hakkında kabullenmekte zorlandığı bir şey duymuş da olabilir.doktora gitmeye ikna olmalı. Fiziksel ya da psikolojik problemi var bence ya da cinsel eğilimi farklı olabilir, aşırı olabilir, ya da hiç deneyim yaşamadıysa gerginlikten erekte olamayabilir... ortada bir sorun olduğunu kabuledip doktora gitmesi şart. Yukarıdaki üyeler başkasına aşık vs yazmış iyi de adam nikahla karısıyla aylardır ilişkşyr niye girmesin? 8 yaşındaki çocuk mu başkasına aşığım diyip dönüp kıçını uyuyacak, tepkileri üzerine çekmemek için bile olsa soğuk durmaz. Sevmiyorsa da ilişkiye girebilirdi sanki seks yapan her insan ötekine aşktan ölüyor mu? Kaldı ki adam sevmese saymasa neden evlensin , bu insanlar Yen’i evliler ben başkasının falan olduğunu düşünmüyorum olsa evlenmezlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?