2,5 aylık hamileyim,eşimden ayrılıyorum..

Baktım da dogumuna annesı ve kardesı gelmıs ama esıyle gorusmemıs, babası da gelmemıs. Demek kı eşiyle barıstı tekrar. Umarım mutludur

Senşn göz yaşına kıyamam diyen anne baba daha 18 yaşına gelmeyen kızları nikahsız evlenirken nerdelerdş. Hadi sen çocuksun daha düşünemedin annen baban nasıl izin verdi buna yazık ki n yazık

Baktım da dogumuna annesı ve kardesı gelmıs ama esıyle gorusmemıs, babası da gelmemıs. Demek kı eşiyle barıstı tekrar. Umarım mutludur
Ben de okudum, babasına çok acıdım. Besle büyüt elin psikopatı yüzünden kapıdan geri dön. Yüz felci olmuş üzüntüden..İnşallah iyidir adamcağız.

Evlilikten ne bekliyorsunuz 18 yaşında anlamıyorum.nasıl bir hayal dünyanız var. Bir elin yağda bir elin balda , prensesler gibi ,maddi sıkıntı çekmeden yaşayacağını mi sandın?okumak zor mu geliyor?nikah yok,para yok,birde yangından mal kaçırır gibi reşit olmadan gitmişsin. .ooofff oofff.bir söz var....insan 3 kere doğarmış.ilki annesinden...18 inde hatalarından...40 ında tercihlerinden..gerçekten de öyle

Nerden başlayacağımı bilemiyorum..
4,5 aylık evliyim ve 2,5 aylık hamileyim..Şuan ailemin yanındayım..
Evlendiğimden beri mutlu olamadım.Kaynanamlar alt katımda oturuyorlar.herşeyime karışıyolar çok bunaldım.düğünümde bana bir çeyrek altın bile takmadılar..bi eşya almadılar.buzdolabımı çamaşır makinemi bile annem babam aldı bana.bide herkese biz düğün yaptık bizim borcumuz var diyolar..
istanbuldan kardeşlerim geldi bir kaç günlüğüne kadın bizi hiç yalnız bırakmadı.evime çıkmayan kadın evimden ayrılmadı.ne yemek yaptın diyip diyip yeyip içip gittiler..
ama asıl sorunum eşim..bizim resmi nikahımız yok.yaşım 18..yaşımın dolmasına 1 ay kala evlendik..nasıl olsa 1 ay sonra yaparız dedi bende güvendim.ama 3 aydır yaşım dolmasına rağmen nikah yapmadık..neymiş sigortası yokmuş ta..hastaneye gidersem ne olurmuş..
Hamileyim diye doktora gittim.doktor dediki ben bekarsın hem hamile nasıl oluyor bu..imam nikahımı var? Bende tam e.. dedim kaynanam yok yok o da yok.Çocuklar kaçamak yapmışlar dedi ve beni rezil rüsva etti. sırf kendi başı yanmasın diye..oğluna dedim umursamadı.ne yapsın o durumda başka ne diyebilir dedi..Annesi bana sen benim idealimdeki gelin değilsin diyo..beni hamile halimle hadi aşağıya temizliğe iniyoruz deyip evini temizlettiriyor ama kocam buna hiç birşey demiyor.. İstanbula işleri için geldik 2-3 günlüğüne..bende gelmek istedim ailemi görüyüm diye.gelincede annemle doktora gittik kontrole.Doktor dediki senin resmi nikahın yok benim memurları aramam lazım.tutanak tutuldu karakola götürdüler annemle beni.ifade verdik damatta gelsin imza atsın dediler.
Beyefendiye git bi imza at dedik. Ben gitmem imza mimza atmam geliyolarsa gelsin alsınlar dedi gitmedi. Ailemden sebepsiz yere nefret ediyor.Ailemle görüşmemi konuşmamı istemiyor.Ben zaten uzaktayım günde bir defa tlf da konuşuyoruz.onu bile bana çok görüyor.
bende herşeyi aileme anlattım..Babam dediki kızım gitme o eve..ben sanada çocuğunada bakarım sahip çıkarım.ben senin bir damla göz yaşına kıyamam gitme dedi..annemde öyle..
Nikah meselesi yüzünden sabah çıkıp gece yarısı geldi 2 gün.sırf ailemle görüşmemek için..
Bide beni tehdit ediyor..sen bundan sonra işkence neymiş görürsün..bi da ailenle görüşemeyeceksin.Yok öyle her gün her gün konuşmak..senede bir görürsen şükret.Anama babamada saygılı olucaksın diye beni tehdit ediyor..Bende gelmiyorum ben dedim.Ben ailemle kalıcam dedim..Her lafının başında gerizekalı diyor bana,anneme babama..bende mesaj attım ben gelmiyorum eşyalarını al dedim.Arkadaşını yollamış çantasını verdim bende..
Şimdi ben ne yapıyım bana akıl verin..4 aylık evliyim ve karnımda bir bebekle geriye babamın evine geldim..ben şimdi ne yapıcam...
Evlendiğimden beri mutlu olamadım.Kaynanamlar alt katımda oturuyorlar.herşeyime karışıyolar çok bunaldım.düğünümde bana bir çeyrek altın bile takmadılar..bi eşya almadılar.buzdolabımı çamaşır makinemi bile annem babam aldı bana.bide herkese biz düğün yaptık bizim borcumuz var diyolar..
istanbuldan kardeşlerim geldi bir kaç günlüğüne kadın bizi hiç yalnız bırakmadı.evime çıkmayan kadın evimden ayrılmadı.ne yemek yaptın diyip diyip yeyip içip gittiler..
ama asıl sorunum eşim..bizim resmi nikahımız yok.yaşım 18..yaşımın dolmasına 1 ay kala evlendik..nasıl olsa 1 ay sonra yaparız dedi bende güvendim.ama 3 aydır yaşım dolmasına rağmen nikah yapmadık..neymiş sigortası yokmuş ta..hastaneye gidersem ne olurmuş..
Hamileyim diye doktora gittim.doktor dediki ben bekarsın hem hamile nasıl oluyor bu..imam nikahımı var? Bende tam e.. dedim kaynanam yok yok o da yok.Çocuklar kaçamak yapmışlar dedi ve beni rezil rüsva etti. sırf kendi başı yanmasın diye..oğluna dedim umursamadı.ne yapsın o durumda başka ne diyebilir dedi..Annesi bana sen benim idealimdeki gelin değilsin diyo..beni hamile halimle hadi aşağıya temizliğe iniyoruz deyip evini temizlettiriyor ama kocam buna hiç birşey demiyor.. İstanbula işleri için geldik 2-3 günlüğüne..bende gelmek istedim ailemi görüyüm diye.gelincede annemle doktora gittik kontrole.Doktor dediki senin resmi nikahın yok benim memurları aramam lazım.tutanak tutuldu karakola götürdüler annemle beni.ifade verdik damatta gelsin imza atsın dediler.
Beyefendiye git bi imza at dedik. Ben gitmem imza mimza atmam geliyolarsa gelsin alsınlar dedi gitmedi. Ailemden sebepsiz yere nefret ediyor.Ailemle görüşmemi konuşmamı istemiyor.Ben zaten uzaktayım günde bir defa tlf da konuşuyoruz.onu bile bana çok görüyor.
bende herşeyi aileme anlattım..Babam dediki kızım gitme o eve..ben sanada çocuğunada bakarım sahip çıkarım.ben senin bir damla göz yaşına kıyamam gitme dedi..annemde öyle..
Nikah meselesi yüzünden sabah çıkıp gece yarısı geldi 2 gün.sırf ailemle görüşmemek için..
Bide beni tehdit ediyor..sen bundan sonra işkence neymiş görürsün..bi da ailenle görüşemeyeceksin.Yok öyle her gün her gün konuşmak..senede bir görürsen şükret.Anama babamada saygılı olucaksın diye beni tehdit ediyor..Bende gelmiyorum ben dedim.Ben ailemle kalıcam dedim..Her lafının başında gerizekalı diyor bana,anneme babama..bende mesaj attım ben gelmiyorum eşyalarını al dedim.Arkadaşını yollamış çantasını verdim bende..
Şimdi ben ne yapıyım bana akıl verin..4 aylık evliyim ve karnımda bir bebekle geriye babamın evine geldim..ben şimdi ne yapıcam...
Ya gerçekten anlamıyorum hem nikahsız evlenip üstüne de hemen nasıl hamile kalabiliyorsunuz. Durumunuza üzüldüm ama nasıl bu kadar özgüvenli davranabiliyorsunuz. Aileniz size sahip çıkmış iyi güzel hoş da nikahsız sizi nasıl verdiler.Gerçekten pess. Neden kendinizi bu durıma düşürürsünüz ki anlamam. Tabiki de o adamdan size koca çpcuğunıza baba olmaz. Ne diyeyim hem üzüldüm halinize hem de kendinizi bu kadar değersizleştirdiğiniz için kızdım size. Allah yardımcınız olsun. Umarım bundan sonraki adımlarınız daha sağlıklı ve mantıklı olur. Yapaca
Hamileyim diye doktora gittim.doktor dediki ben bekarsın hem hamile nasıl oluyor bu..imam nikahımı var? Bende tam e.. dedim kaynanam yok yok o da yok.Çocuklar kaçamak yapmışlar dedi ve beni rezil rüsva etti. sırf kendi başı yanmasın diye..oğluna dedim umursamadı.ne yapsın o durumda başka ne diyebilir dedi..Annesi bana sen benim idealimdeki gelin değilsin diyo..beni hamile halimle hadi aşağıya temizliğe iniyoruz deyip evini temizlettiriyor ama kocam buna hiç birşey demiyor..
İstanbula işleri için geldik 2-3 günlüğüne..bende gelmek istedim ailemi görüyüm diye.gelincede annemle doktora gittik kontrole.Doktor dediki senin resmi nikahın yok benim memurları aramam lazım.tutanak tutuldu karakola götürdüler annemle beni.ifade verdik damatta gelsin imza atsın dediler.
Çok ilginçsiniz gerçekten.Hergün onlarca haber görüyoruz sosyal medeyada ona rağmen pes doğrusu hem size hem ailenize. Nasıl olur da nikahsız evlenirsiniz ve aileniz buna rıza gösterir. Şimdi sahip çıkmaları da bişey ama büyük olarak onlarda suçlu. Kocanız olacak insan müsvettesine de yanılıp asla dönmeyin. Olan olmuş artık önünüze bakın. Çalışıp çabalayıp yeni bir hayat kurun kendinize bebeğibizle. Bir daha da bir adım atmadan önce kırk kez düşünün. Olan sonra o doğacak bebeklere oluyor.

Hamileyim diye doktora gittim.doktor dediki ben bekarsın hem hamile nasıl oluyor bu..imam nikahımı var? Bende tam e.. dedim kaynanam yok yok o da yok.Çocuklar kaçamak yapmışlar dedi ve beni rezil rüsva etti. sırf kendi başı yanmasın diye..oğluna dedim umursamadı.ne yapsın o durumda başka ne diyebilir dedi..Annesi bana sen benim idealimdeki gelin değilsin diyo..beni hamile halimle hadi aşağıya temizliğe iniyoruz deyip evini temizlettiriyor ama kocam buna hiç birşey demiyor..
İstanbula işleri için geldik 2-3 günlüğüne..bende gelmek istedim ailemi görüyüm diye.gelincede annemle doktora gittik kontrole.Doktor dediki senin resmi nikahın yok benim memurları aramam lazım.tutanak tutuldu karakola götürdüler annemle beni.ifade verdik damatta gelsin imza atsın dediler.
W
Olan olmuş kalan sağlar bizimdir deyip ders çıkaracaksın azda dişli olacaksın ve güzelim iyilikle kötülük yaramaz bencil olmak çoğu yerde kıymete bindiriyor insanı;)

18 yasını doldurup gebe olsan nikah olmasa bile neden kolluk güçlerine haber veriliyor?

Oğlumla dini nikahlı demek ayıpsa dini nikah niye yaptınız
18 bile dolmadan acelen neydi?
Bence sen evlenmeden vev18 öncesi gebe oldun burada yazmamışsın. Nikah da olmadı yaşından ötürü.
Olan olmuş. Bundan sonra babanı dinle.. Baban olgun adammış.
Cocugun biyolojik babasını görmeyecek diye üzülüyorsun da O pek babalık yapabilecek biri değil. Çok birsey kaybetmiş olmayacak.

Oncelikle o babanizin ellerinden operim :KK9:

Genc yasta anne olacaksin hayatin yukunu erken yasta alacaksin evet ama kendi ayaklarin uzerinde durmayi ogreneceksin

Ailen arkanda daha ne olsun
Bende 20 yasinda anne oldum bebegipm daha 6 aylikdi ayrildim
Ayaklarimin uzerinde durmayi basardim cok sukur bin sukur

Bir baska ornek vereyim. Dayimin kizida benip gibi yanlis evlilik yapti ayrilmak istedi 2 cocugu vardi, dayim ona sen gel ama cocuklari birak dedi. Bunu dedigi gun ben dayimdan sogudum. Kiz tabiki cocugu birakamadi evlilige devam tabiki evlilik denirse simdi kocasi hapiste kendiside sagdan soldan gelen yardimlarla cocuklarini buyutuyo.
Ha bunu diyen dayimin dairesi dubleks 3koca yatak odasi var gel kizim bi odayi sana verelim orada idarz et demedi

Evde kari koca yasiyolar coluk cocuk evlendi gitti ama o kiza kucak acmadilar per perisan halde.

Zaten nikahin yokmus cocugun otomatik olarak velayeti sana verilir.
Guclu bir anne ol pisirik es olmaktan iyidir.

Back
X