2,5 yıldır çalışmak istemeyen sevgilime saygımı yitirdim

Anasinin avutmadigini avutmakla ugrasmam yol veririm

Arkama bakmadan kaçarım ne yapicam gerçi ben bu kadar beklemezdim de sen beklenissin

Hallederiz Kadir vakası, boyna hayal satıyor. Salın bunu yatsın kalksın oyun oynasın başka bi işe yaradığı yok. Size güveniyorum diyememiş bunca zaman oyalamış durmuş.

Yani tembel bir adamı besleyerek ömür geçireceksin. Yaşıtların eşleriyle gezip tozarken sen tek başına ev geçindirmeye çalışacaksın kocan da her gün oyun oynayıp yüzüne bile bakmayacak. Bu hayat değil. Gençliğine yazık. Bu zamana kadar işe dair tek bir şey yapamamış, ciddi bir oyun bağımlısı ve yaş 34. İmkanı yok hiçbir şeyi bu saatten sonra düzeltemez üstüne bir de senin birikmişine göz koymuş

Aynı sitede oturuyoruz iyi mi
Ne guzel yol parasi da yok
2.5 yil iyi katlanmissin
Senin birikimlerini yeriz sonra ben sana oderim diyen adam zaten sevilecek bi tip degil
hani maddi acidan bi sorun yasamasaniz bile tum gun oturup oyun oynayan bi adamla evlilik nasil olur bi dusun derim
bukelamun falan beslesen en azindan evdeki sinekleri yer odanin rengine gore dekor olusturur vs
Bu adam

İş bulamamak başka, iş beğenmemek başka. Bu nedir ? Nasıl saygı duydunuz bunca sene. Muhtemelen ben olsam sinir krizi geçirirdim. Eşimin iş bulamadığı bir dönem olmuştu ne kadar üzüldüğünü ne kadar eksik ve yetersiz hissettiğini hatırlıyorum o kadar çok üzülmüştü ki iş bulmasını maddi sebeplerden değil sırf kendi daha fazla üzülmesin diye istemiştim. Şimdi düşünüyorum tüm gün oyun oynayacak, hele o yaşta, keyfi olarak girmeyecek yemin ederim boşanma sebebi

Kocani beslemek istemiyorsan ayrıl tabi ki de ne güzel işin var gücün var belli ki telefon haricinde pek bir paylaşim etkinlik yaptığınız yok alışkanlığını bırakmak istemiyor gibisin böyle uyuz adamla ömür mu geçer canım herkes memur olmak zorunda değil ama ekmeğini taştan çıkaracak vallaa ne bu sabahtan akşama oyun oynayan gıcık uyuz bir tip ben kabul edemezdim bence sende ayrıl kurtul valla

Benzer olan biri ile evlendim. Bu ilişki illa biter. Ama evlenirsin biter ama şimdi biter. Vaktinde bitirin. Ben de eşimin her bahanesine inandım. 9 yılda üniversite bitirmiş. Babası yoktu aile sorunları vardi. Fikirleri vardı sürekli onları icraate sokmak istiyordu. Şu kadar söyleyeyim kacin. Koşarak kaçın. Asla arkanıza bakmayın.

Adam asalak 2.5 sene nasil sabrettiniz calismaya niyeti olda calisirdi onun amaci bir sekilde aizi kandirip evlenmek sonra olene kadar sizin sirtinizdan gecinmek. Boyle adamlar asla calismazlar aman bir an once uzaklasin

Boşanma avukatı olarak sana vereceğim altın tavsiye; arkana bakma ve kaç.
Asla çalışmayacaktır, seninde elini avcunu sömürecektir.

Bencede hem çalışmayıp hiçbir işin ucundan tutmaya çalışmayıp hem de senin birikimlerini kullanırız diyen adamdan soğumakla iyi yapmışsın
Hadi üniye doğru düzgün gitmemiştir bitirmez bir işe girer çalışır bahanesi vardır onu da yapmamış

Bence ayrılman en doğru karar bugün düzgün bir işe girse 3-5 ay sonra veya siz evlendikten kendini ayrılamaz diye garantiye aldıktan sonra ben sıkıldım, yoruluyorum bahaneleriyle işten çıkacaktır ömür boyu ona bakmak zorunda olduğunuz bir ilişkide bulacaksınız. Ben yeri gelir erkek işsiz kaldığında kadının çalışıp para kazanması eve bakması gerektiğini düşünen bir insanim ama sizin hayatınızdaki insan tembel ve sorumsuz. Yarın öbür gün çocuğunuz olduğunda ücretsiz izin almak isterseniz size bakabilecek mi ya da hastalandiginizda masrafları karşılayabilecek mi bunlar önemli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…