2,5 yıldır çalışmak istemeyen sevgilime saygımı yitirdim

Sorumluluk almayan adamdan olmaz. Bakıcı mı olacaksınız eş mi? O yüzden yol yakınken ailenizi dinleyip ayrılın

Benim eski iş arkadaşımın sevgilisi de böyleydi. Bir gün fazla mesai saatinde geldi, yok senin gibi çalışarak bir şey olmaz, ömrünü harcadın şu masada, dedem bana para verecek Lübnan'dan tekne getireceğiz (patlamanin olduğu yıllarda) üç bin dolara alacağız on bin dolara satacagiz. Çalış çalış, belki sen de kazanırsın. Babam söz verdi bilmemne alacağız satacagiz, paraya para demeyeceğiz'
Bu arada kız fazla mesaide üç kuruş kazanmanın derdinde, adam tüm gün evde yatıp hayali iş kovalıyor.
Bir de olmayan parasıyla vaadleri vardı sana şunu alicam, bunu alicam, jeepe bineceksin diye.
Sonuç, arkadaşım evlendi. Bir de çocuk doğurdu. Adam hala köşeyi dönemedi . İttite kaktira geçiniyorlar

Böyle adamları nasıl sevebiliyorsunuz aklım almıyor.Badtan beri adamın ne olduğunu biliyorsunuz,evde oturan ,oyun oynayan, anasının parasıyla karnını doyuran,ne kadar yakışıklı olursa olsun ,nasıl gönül verebiliyorsunuz?Kendinizi kandırıp bu kadar sene bekleyebilmek.....
Aileniz bile istemezken,herkes tepki gösterirken birde 1,5 sene gizli ilişki yürütmek ne kendinize ne ailenize hiç saygınız yok Ben sizin gibi insanlar için çok üzülüyorum,bir yanlışı bile inatla sürdüren insan başka yanlış bir ilişkiyi yine böyle sürdürür ya da evlenir,insanda oto kontrol ve mantık yoksa hep böyle hatalı ilişkiler yaşar, ailenize itiraf edin ve bir doktora görünün.

Ben 3 yıllık devlet memuruyum, bu süreçte arabamı aldım, arsa yatırımları bile yaptım.

Konu bu değil ama bu kısım ilgimi çekti. Bunu taksitle yaptınız sanırım, değil mi ya da memur maaşıyla bile hala imkan var mı?

Kendimi motive edeceğim

Konu bu değil ama bu kısım ilgimi çekti. Bunu taksitle yaptınız sanırım, değil mi ya da memur maaşıyla bile hala imkan var mı?

Kendimi motive edeceğim
3 yıl önce durumlar çok daha iyiydi. Aile desteği falan da vardır, adam iyi yere dükkan açmış bakınca.

Anne parası yiyor

34 yaşına kadar idare etmiş, anne baba parası yemiş.

Bu vakte kadar başkasından geçinen adam neden iş beğensin ki? Evlenirseniz elbette tüm evdeki faturaları sizin ödemenizi bekleyecek, ona dadı gibi bakmayınca kızacak. Elbette sizin birikimleriniz harcanacak, oturup da ödeme yapmasını beklemeyin.

Bu kadar uzun süre işsiz kalınca en alttan başlaması, çabalaması gerektiğini o da biliyor, işine gelmiyor. Ona bakacak ikinci bir dadı (siz) lazım.

Yukarıdaki şartları kabul ediyorsanız evlenin.

Anne babanız gariplerim iyiliğinizi düşünmüş, hiç 1.5 yıl saklanır mı?

34 yaşındaki adamın huyu suyu bu saatten sonra değişmez. Zora gelmemeye konforunu bozmamaya alışmış. Evlendiğini düşünsene; sabah kalkıp işe gidiyosun adam öğlene kadar horul horul uyuyor hiç bı iş yapmıyor, akşam yorgun argın işten dönüyorsun yemek yap temizlik yap vs. Adam o ara telden başını kaldirmiyo.... Adam Dünya iyisi olsa bı ömür çekilmez olduğu gibi kalbul edeceksen devam et ama pişman olursun..bence ayrılman senin için en doğrusu

Ayrıl aynı tiple evlenip çocuk yapıp boşanan bir akrabam var adam kadın gece gündüz çalışırken bütün gün sigara içip online oyun oynuyordu kadın en son bıktı ayrıldı adam mecbur işe girdi birde gitmiş çocuklu kadınla evlenmiş kendi çocuğuna nafaka vermiyor ilgilenmiyor kadının 3 çocuğuna bakıyor ben şok artık

Para pul benim içinde önemli değildir ama çalışmayan erkek benim gözümde koca bir hiçtir .
Azıcık gururu olan biri ekmeğini taştan çıkarmaya çabalar, bu adam bildiğin parazit seni yemek için gün sayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…