2,5 yıldır çalışmak istemeyen sevgilime saygımı yitirdim

34 yaşında asalak bir adam canlandı gözümde.

Annesindeki maddi manevi tüm yükü ileride size yıkmak niyeti var belli ki.

Akıllı bir kadınsınız kendinize maddi olarak yatırımlar yapmışsınız.

Şimdi zekanızı kullanın ve asalak bi adamı atın sırtınızdan.

O kim ki ben bu işte çalışacak bir insan mıyım diyor neyi başarmış da kendine yakıştıramıyor?

Boğaziçi mezunu adamı bakkalın muhasebesine teklif etmiyorlarsa tabi

Ayrıl gitsin sorumluluk sahibi değil

Bence haklisiniz. Isin icine duygular girince mantikli hareket etmek zor oluyor ama siz de farkindasiniz, ayrilmaniz en iyisi...

Konu bu değil ama bu kısım ilgimi çekti. Bunu taksitle yaptınız sanırım, değil mi ya da memur maaşıyla bile hala imkan var mı?

Kendimi motive edeceğim
O zaman daha ucuzdu arabalar kredi çekip almıştım. Ailemle yaşıyorum tüm param kendime kalıyor. İnşallah daha iyileri sizin olur

Teşekkür ederim kızlar. Hiç çalışacak birine benzemiyor gerçekten. İlk bir sene idare ettim canıma tak dedi. Git dolarlar kazan demiyorum eli ekmek tutmuyor bir türlü

Çok haklısın. Bende zengin olsun illa demem hiç bakmam ama çalışkan adam çok başka oluyor gözümde hepte öyle insanlar buluyordum ilgilenmiyor diye kızıyorum falan sonra hep iskolikler
Biri gümrük memuru olmuştu biri polis biri pazar günü bile çalışıyordu mesela çok seviyomus işini falan. Oğlak burcu çalışkan adam seviyor.
Sen ona mühlet vermişsin zaten aileni bile hiçe sayarak sevmissin belli ki ama yaramaz canım.

Benim rahmetli babamda çalışmaya sevmezdi. Anneme yollaca birbirlerini yediler Annem çalıştı sonra ben başladım çalışmaya o. Sekilde ömrünü öyle tüketti..

Anında ayrilirdim, bu ilişkide 5 dk daha durman hata

Aklin basina gelmis neyseki evlenmeden gelmis.
Eyer bua adamla evlenirsem evlenincede sen calis getir biz yiyelim dicek evde piş kelle gibi oturup senin eline bakack ve olan sana olacak,yipranacaksin ve 1 yil surmeden ben yapamiyorum diyip bosanmaya gideceksiniz.
En iyisimi o yola girmeden vur kıçına bir tekmeyi gorsun anasınınkini

Bu adam sırf göz boyamak, evlenmek için çalışsa da evlendikten snr ayrılır işten, evde oturur. Huylu huyundan vazgeçmez. Bi aksiyon alsa evet beklenir, fedakarlık yapılır ama adam hiç zora gelmeyi göze almamış. Bakın ben de memurum eşim özel sektörde. Çok işsiz kaldığı da oldu ama mesela ben ondan hiç "ben bu işte çalışacak adam değilim" lafını duymadım. bu yüzden hep arkasındayım. Adam mühendis ama cafeye bile başvurdu işsiz kaldığı dönemde. Yani şu zamanda iş beğenmeyen adamdan olmaz

Valla işkolik olması iyi çünkü çalışmayınca boş kalınca sana sarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…