2,5 yıldır çalışmak istemeyen sevgilime saygımı yitirdim

Arkana bakmadan kaç... Sen memursun, garanti maaş var. Senden geçilecek, asalak gibi yaşayacak. Kaç kurtar kendini...

Bir kiz arkadasim, kendisi mudur, esi de ev erkegi. Bazen online proje isi alip yapiyor ama genelde bosta diyim.

Bana ters ama onlar mutlu. Hatta arkadasimin isi cok yogun, o yuzden evde birinin olmasi, yemek su bu duzenini esinin saglamasindan cok memnun. Maddi olarak da zaten sorunlari yok.

Velhasili herkesin hayatina kimse karisamaz.

Sizin konuya gelirsek, 2.5 yil cok fazla, ben 2. Ayda sogurdum siz de soguduysaniz uzatmayin daha, bosverin gitsin.

Siz herşeyin farkındasınız, aklınız da gayet başınızda. Benim merak ettiğim 3 yıl neyi beklediğiniz? Neyi beklediniz tam olarak Sevgilinizin yaşı küçük de değil ki 32yle 34 arasında bir fark yok yani. 25 26 olsa iş bakar bulur derdim bu yaşlarda çalışmaya niyeti yoktur

insan elbette ki sevgili için bir işe girip çalışmaz
insan hayatını idame ettirebilmek için kendine olan saygısından çalışır
nasıl sevgili kalabiliyorsunuz hala böyle bir asalakla
sigara olmuş nedeyse 50 lira. günde 1 paket içse ayda neredeyse 1500 lira. hiç mi utanmıyor sigara parası isterken ailesinden 34 yaşında kazık kadar adam

Sende bu adamla hala sevgilisin ?
Bence önce kendini sorgula !

Ben çocuk istiyorum evlenelim bir an önce diyip yan gelip yatması

Ciddi düşünüyorsanız hele kendi paranız varsa kesinlikle bitirmelisiniz. Evlilikte bu tür durumlar önemlidir. Sizin paranızı yiyecek evlenseniz . Sizin vereceğiniz tepki ortada. Evliliğin sonucu da

Hala siz olsa ne yaparsanız mi diyorsun? Şaka gibisiniz

34 yaşında daha bir baltaya sap olamamış adamdan koca hiç olmaz. Çok arıyor musunuz bu adamları sonuçta bu adam 2 buçuk yıl öncede böyleydi. Nasıl sevebildiniz benim aklım almıyor. Kendi açımdan işi gücü oturmuş olmayan adama arkadaş olarak bile sempati bile besleyemiyorum.

Arsına bile bakma kaç kurtar kendini

Buraya yazmanıza bile değmez.Şu an ayrılmazsanız evlendiğinizde ayrılacaksınız.Ama illa ayrılacaksınız.Zamanını siz seçin.

Teşekkür ederim kızlar. Nasıl bir akıl tutulması yaşamışım bilmiyorum. Konuyu özetledim ve ayrılmak istediğimi söyledim

kesinlikle bitir, evlenince daha fena olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…