- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi antalyali077
-
O zaman gene haberleselım mı kım ıgnelerı falan azalttı yazarız emin oluruzBen Bursa Uludağ Üniversitesi araştırma hastanesinde oldum tedavimi o yüzden kendime bir doktor bulmam gerekiyor inşallah her şey yolunda giderse bi süre sonra zaten ilişiğimi kesmem gerekir.
Bu süreçte zaten uzak git gel çok yoruldum yakın içime sinen birisini bulup devam edeceğim.
Ben de progestan fıtılı ve ıgnelerını bır de kan sulandırıcı ve oksaparBen zaten şu an sadece progesteron kullanıyorum onun dışında bir şey kullanmadım.
Marastayım antep e gıtcem ınsallah:)Siz hangi şehirdesiniz ?
Ben oksaparı opu işleminden sonra kullandım.
Şifa olsun inşallah
Bence artış güzel264 çıktı çok şükür endişe etmiştim ama 88.5 dan güzel yükselmiş dimi? Cuma tekrar vereceğim.
Her doktor farklı bir yol izliyor inşallah hayırla sonuçlanır önemli olan oBen hiç oksapar kullanmadım şu an fitil progesteron iğne ve estrofem devam dedi keseye kadar
Gerçekten öylemi kimyasal dileyen çok oldu benimde moralim bozulmuştuBence güzel bir sonuç sürekli yükselişte devam ediyor
Bence de gayet güzel8.gün 53.67
10.gün 98.52
12.gün 145.17
15.gün 395.40
20.gün 1030.32
Nasıl sizce kizlar
Çok teşekkür ederimBen de çok tecrübeli biri değilim açıkçası ama içinizi ferah tutun inşallah güzel sonuç alırsınız
Çok saolun moral oldunuzBence de gayet güzel
Canım merhaba bende tedaviye başlıcam da hangi hastanede yaptırdınArkadaşlar dün transfer oldum. Benle aynı gün transfer olan var mı? süreçlerimizi takip edelim aklımıza takılanları soralım buraya yeni katıldım.
Evet kac cıktı canımKızlar tekrar kan verdiniz mi bu gün ? Ben verdim
617 çıktı çok şükürEvet kac cıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?