- Konu Sahibi antalyali077
-
Hoşgeldiniz ben orta kalite transfer oldum ama harfleri bilmiyorum çık ilgilenip kafa bulandırmak istemedim açıkçası. Test tarihi cuma benim sizin?
Sarımsağın ne gibi zararı varmış ki ilk defa senden duydum canımMerhaba Şansımız bol olsun yok ben test gününe kadar yapmayı düşünmüyorum Canım şanslı olsun hepimizinki pozitif olsun
Çok Aminnn
Birde benim kafama takıldı sarımsak ama pişmiş tabi mesela etin sosu gibi düşünün sonra pişicek bi sakınca yoktur sanırım değilmi çünkü bakıorum dikkat etmeyen edende insanların poizitif çıkan var ne diyorsunuz
Hayırlısı olsun ınsallahBugün 6. Günüm 3. Transferim olduğu için test yapmayı düşünmüyorum açıkçası diğer ikisinde 6. Günden başlayıp kaset, kan ne varsa yapmıştımnegatifti sonuçta negatif oldu. Bunda ortadayım 14 ü test günüm ama 13 ünde eşim yanımda olduğu için o gün gider öğlen gibi kan veririm ben kızlar
Yapma canım bence sende zaten iğne kullanmışsın kafanın içini doldurma derim ben anı yaşayalımbi benim test yapasım varmış benımkı de şuphelı ıgnelıyım çünkü şansa gel
Sarımsağın zararı yoktur canım doktor olsa söylerdi die düşümüyorum özellikle Adaçayı ot tarzı beslenme dedi meselaSarımsağın ne gibi zararı varmış ki ilk defa senden duydum canım
Tutunma kanaması falan olabilir yaKızlaaaar iç çamaşırımda kan lekesi gördüm sildiğimde peçeteye pembelik geldi korktum böyle bir şey yaşayan var mı ?
Bana öyle bir şey olursa hemen aramamı söylediler size ne demıslerdıKızlaaaar iç çamaşırımda kan lekesi gördüm sildiğimde peçeteye pembelik geldi korktum böyle bir şey yaşayan var mı ?
Bana söylemediler zaten belirtim falan yok yani ne leke ne de başka bi şeyBana öyle bir şey olursa hemen aramamı söylediler size ne demıslerdı
Benim de yokBana söylemediler zaten belirtim falan yok yani ne leke ne de başka bi şey
Hiç kasık ağrısı bilmem ne hiç bi şey mi yok oh yalnız değilmişimBenim de yok
Ben de yok dedıgım leke yokHiç kasık ağrısı bilmem ne hiç bi şey mi yok oh yalnız değilmişim
Bence de iğneden o belirtiler ama insan normalden farklı bi şeyler bekliyor ben sanki transfer olmamış gibi hissediyorum neyse azıcık kaldı yaBen de yok dedıgım leke yok
yoksa kasık ağrısı ve bel ağrısı var ama ıgneden bence
Bilmem ki hiç gebe kalmadım benim hep 0 çıkmıştıKızlar bu gün kan verdim beta 11,6 çıktı sizce nasıl?
Ben de ilk defa transfer oldum o yüzden açıkçası çok tecrübesizim inşallah iyidir günden güne yükselir.Bilmem ki hiç gebe kalmadım benim hep 0 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?