- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 29
- Konu Sahibi antalyali077
-
45.68 benim de senin kaçıncı gündü kusura bakma çok kişiyle konuşunca karışıyor aynı değerlerimiz resmen45,40 sonucumNe hissedeceğim bilmiyorum:)
Ben 7 ağustosta oldumYok mu acaba haberleşelim aklımıza takılanları soralım testlerimizi aynı gün yapalım
5. Gün embriyosu tek embriyo transferi45.68 benim de senin kaçıncı gündü kusura bakma çok kişiyle konuşunca karışıyor aynı değerlerimiz resmen
NasılllBen 7 ağustosta oldum
Aynıyız inşallah değer katlanarak artar ne zaman test istedi bidahakine5. Gün embriyosu tek embriyo transferi
Bence de değil ya internette 40 üstü gebelik var yazıyor ama tabi erken sevinmeyelim. Benim de ptesi haberleşelim mutlaka günler geçmiyirPzt günü test günüm.
Sizin ne zaman? Sonucumuz fena değil gibi demi ?
Takipteydim seni biliyor musun88.6 cıktı sonucum
Allah razı olsun canımmTakipteydim seni biliyor musunsağlıkla kat kat artarak devam etsin çok mutlu oldum canım
Ah be nerelerden geldin geçtin HalişimAllah razı olsun canımmama bosluktayım gıbı canıö hıcbısı hıssedemıom devamı hayırlı olsun tek duam bu:))) darısı basına ben de takıpteyım opu bıle olmus masallah:))
Insallah canım duayla ınsallah :)Ah be nerelerden geldin geçtin Halişimkolay değil ki Rabbim emeklerinin karşılığını versin aminnnn
4 tane embriyom beni bekliyor inşallah güzel olacak canımm
Aaa çift embriyo mu sizin ? Ayy bilmiyorum ki belki de o yüzden sizin yüksek ya da daha erken mi tutundu acaba
Bakalım neler olacak devamı hayırlı olsun ınsallah:)Aaa çift embriyo mu sizin ? Ayy bilmiyorum ki belki de o yüzden sizin yüksek ya da daha erken mi tutundu acaba
Olabilir ama sen daha avantajlısın bizim 5. gün olduğu halde senden daha düşük
Benim de çift. Tuttuysa biri tutmuştur benimAaa çift embriyo mu sizin ? Ayy bilmiyorum ki belki de o yüzden sizin yüksek ya da daha erken mi tutundu acaba
Bence o oyle degıl başkalarının 7.gunu 100 kusur çıkmış kısıye göre degısıyor bence artsın guzelce insallah o onemlı sanırımOlabilir ama sen daha avantajlısın bizim 5. gün olduğu halde senden daha düşük
Yok benim öyle yediğim sizinAmiiiin inşallah sağlıkla düzenli olarak yükselir.
Ekstra yiyip içtiğiniz yaptığınız bir şey var mı ?
Hali kuzu88.6 cıktı sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?