- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi antalyali077
-
Insallah canım Allah razı oldun hayırlıca saglıklıca gelsın de devamı nasılsa artık cok teşekkür ederimHali kuzuçok sevindim…
Tek tutmuş gibi duruyor. Sende can bulsun, sana yoldaş olsun inş
Sağlıkla eline almak nasip olsun inş
Kefır probıyotık yoğurt bunlar zaten kanız olmayım dıye onun dısında dıkkat ettıgım abur cburu cok azalttık baska bısı yokAmiiiin inşallah sağlıkla düzenli olarak yükselir.
Ekstra yiyip içtiğiniz yaptığınız bir şey var mı ?
Bende bir şey yok hiçKızlar napıyorsunuz benım basım donuyor
Benım tansıyon gıdık hep ondan olabılıtBende bir şey yok hiç
Kaç yaşındasın canımBenım tansıyon gıdık hep ondan olabılıt
33 senKaç yaşındasın canım
Tebrik ederim Allah kavuşmayı nasip etsin. Hangi merkezde yaptırdınız, Antalyada mi olduBen verdim kozlar 45 pozitif pazar günü tekrar bakılacak inşallah sizden de güzel haberler bekliyorum
28 ben de33 sen
Az evı topladım hemen agrı olustu brlımde karnımda ben mı uyduruyorum bılemedımBenim de belimde ağrı var.
Benım doktor 12.gun ıstıyor o yuzden bugun vermıcem sanırım yaBenim pzt test günüm dokturuma gideceğim o yüzden bekliyorum.
Siz verdiniz mi? Durum nasıl ?
Ben de yarın vereceğimBenım doktor 12.gun ıstıyor o yuzden bugun vermıcem sanırım ya
169 benim inşallah bu şekilde devam eder sen bi kaç güne keseyi görürsün benceSonucunuz nedir A antalyali077
Ay çok guzel masallah sevındım169 benim inşallah bu şekilde devam eder sen bi kaç güne keseyi görürsün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?