- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 29
- Konu Sahibi antalyali077
-
Insallah bugun goruruz var mı aksama kan vercem hayırlısı olsun hepımız ıcın
Ben verdim kozlar 45 pozitif pazar günü tekrar bakılacak inşallah sizden de güzel haberler bekliyorumKan verdınız mı kızlar ben gecen oglefen sonra vermıstım saat yakın olsun dıye beklıyorum
Ayyyy maşallahBen verdim kozlar 45 pozitif pazar günü tekrar bakılacak inşallah sizden de güzel haberler bekliyorum
Masallah hepımız pozıtıf olalım ınsallahBen verdim kozlar 45 pozitif pazar günü tekrar bakılacak inşallah sizden de güzel haberler bekliyorum
1 tane 5.gun muBen verdim kozlar 45 pozitif pazar günü tekrar bakılacak inşallah sizden de güzel haberler bekliyorum
2 tane 5. Gün kozlar çok teşekkür ediyorum inşallah düzenli artış var mı ona bakacağız dedi Dr hemen sevinmeyeceğim inşallah haberlerinizi bekliyorummm1 tane 5.gun mu
Aynrn ben de oyle sevınemem uzun sure galıba hayırlısı olsun2 tane 5. Gün kozlar çok teşekkür ediyorum inşallah düzenli artış var mı ona bakacağız dedi Dr hemen sevinmeyeceğim inşallah haberlerinizi bekliyorummm
Bide benim 45 düşük bi değer 9. Güne göreAynrn ben de oyle sevınemem uzun sure galıba hayırlısı olsun
Onu doktor bılır bence herkesın farklıdır belkıBide benim 45 düşük bi değer 9. Güne göre
Hadi sen de bi an önce yap merak ediyorumOnu doktor bılır bence herkesın farklıdır belkı
Bana önemli olan katlanması dediler. İnternette de 40 üzeri gebelik var yazıyor katlanırsa sıkıntı yok demek benceBu gün 9. Gün değeri acaba ortalama bir değer var mıdır ki neye göre değerlendireceğiz?
Mavihali ben de merak ediyorum.
Aynen bence deBana önemli olan katlanması dediler. İnternette de 40 üzeri gebelik var yazıyor katlanırsa sıkıntı yok demek bence
Çok güzel hayırlı olsun hepimize inşallah88.6 cıktı sonucum
Insallah aminnn devamı hayırlıs olsun aminÇok güzel hayırlı olsun hepimize inşallah
Yaaa maşallah çok şükür çok sevindim88.6 cıktı sonucum
Ben boslukta gbıyım devamı guzel olsun ınsallah sız naptınız verdınız mı kanYaaa maşallah çok şükür çok sevindim
Cıktı mı:)Ben de vermeye gidiyorum:) heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?