• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebek kv, görümce, eş

Gercekten nasil birakip gidebiliyorsunuz gercekten dusunemiyor musunuz olabilecekleri? Bebek uyurken de beslenebilir benim bebegim bazen uykusunu acamiyor ama mamasini gayet yiyor uyurken de . kavga edemiyorsaniz en azindan kvyi karsiniza alip konusun insandir anlar guzelce anlatin. Bi deneyin en azindan . biseyler yapmayi denemek zorundasiniz cunku o bebegin sorumlulugunun farkinda misiniz? O bebek sizin size muhtac size emanet bence anlayamadiniz daha bunu kendinize gelin

yaa ücretsiz izin alacam yada haftada bir gun yardımcı çağıracam ,
anam beni bir daha dogurmayacak deyin

İşe çok erken dönmüşsünüz.
Benim 16 haftalık iznim bittiğinde oğlum 2 buçuk aylıktı. Özel sektör egosuna rağmen ücretsiz iznimi talep ettim.

Mahremiyet ve emzirme ne alaka anlayamadım? Kv ve görümce memenizi görmesin diye mi sütünüzü sağıp verdiniz?
Bebek emmezse süt azalır ve biter malesef..

İşe çok erken dönmüşsünüz.
Benim 16 haftalık iznim bittiğinde oğlum 2 buçuk aylıktı. Özel sektör egosuna rağmen ücretsiz iznimi talep ettim.

Mahremiyet ve emzirme ne alaka anlayamadım? Kv ve görümce memenizi görmesin diye mi sütünüzü sağıp verdiniz?
Bebek emmezse süt azalır ve biter malesef..
Onu bende anlamadim
Konu sahibi icin aklimdan gecenleri soylesem suresiz banlar beni mune
O kadar sinirlendim ki gelip gidip konuya bakiyorum , cikiyorum yazmadan
Yani bu kadar kolay olmamali cocuk dogurmak gercekten bakamayacak olan dogurmasin
Yazik diil mi bu bebege ya , memeler gozukmesin diye emzirmedim , kocam kizmasin diye yardimci tutmadim , kocamla kavga etmiyim diye bakici tutmuyorum
Ama cocuk AÇ !!! Olsun olse de yenisini yapariz zaten diye dusunuyor herhalde konu sahibi
Keske cocuklar gelecekleri aileleri secebilse , boylelerine hicbiri ugramaz
Bir anne icin evladindan oncelikli hicbirsey olmamali ama konu sahibi icin koca ve memelerin gorunmesi daha onemli

Bebek ne zaman eve gelse hep açtı zaten eşime de söyledim ama umursamadı. Kilo alımı azalmış diyorum çocuğu olmayan görümcem bence normal çocuk gayet iyi diyor.

Bir bebeği en iyi annesi anlar. En iyi annesi bakar..
Benim kv oğluma çok iyi baktı o yüzden içim rahattı. 2 senedir yemezse içi rahat etmez alternatif üretir.
Ama demek ki sizinkiler bakamıyorlar. Bunu kabullenin.

Bebeğimi aç bırakıyorlar deyip hiç bir şey yapmamak her gün işe gelebilmek çok tuhaf..
Lütfen sizi ve bebeğini zerre düşünmeyen eşinizi değil, bebeğinizi düşünün biraz..

Kadınlardaki koca merakının en üst boyutundasınız, kocanızla kavga etmemek için bebeğinizin aç kalmasına razı oluyorsunuz farkında mısınız? Koca da ne koca ama? Ne işe yarıyor kocanız burada ne sorduysak onu yapmaz, buna izin vermez diyip durdunuz. Sizin için vazgeçilmez olan, sizi bu kadar sindirmesine neden olan vasfını çok merak ettim. Bebeğiniz bu kadar küçükken işe dönmek zorunda olmanız gerçekten çok zor ama bu bebeğinizi böyle perişan etmenize neden olamaz. Tutun bir bakıcı doktorun belirlediği saatlerde, belirlediği şeyleri yedirsin. Bunun için kocanızdan izin almanıza gerek yok.

Onu bende anlamadim
Yani bu kadar kolay olmamali cocuk dogurmak gercekten bakamayacak olan dogurmasin
Yazik diil mi bu bebege ya , memeler gozukmesin diye emzirmedim , kocam kizmasin diye yardimci tutmadim , kocamla kavga etmiyim diye bakici tutmuyorum
Ama cocuk AÇ !!! Olsun olse de yenisini yapariz zaten diye dusunuyor herhalde konu sahibi
Bir anne icin evladindan oncelikli hicbirsey olmamali ama konu sahibi icin koca ve memelerin gorunmesi daha onemli
Aynı hisleri taşıyorum şu anda.

Konu sahibine hakaret etmek geçiyor içimden.

Bebeğin ilk sorumlusu her zaman annedir. Sonra diğerleri gelir.
Çocuğumu aç bırakıyorlar diyor ama umrunda değil.
Evin dağınıklığı, kv nin lafları, kocişinin emirleri daha önemli.
Bebek ve açlığı son sıralarda koca delisi için.

Boşanmayı düşünüyormuş, yersen.
İşten çıkmayı düşünmüyorsa boşandığında bebeğe kim bakacak acaba?

Onu bende anlamadim

Ah Milana ben konuyu yeni gördüm. Yorumlarını okudukça sinir katsayım artıyor..
Mune ve Kazen 1 gün arayla verdikleri cezalarla terbiye! ettiler de sakin kalmaya çalışıyorum..
Sözkonusu bebek olunca insan daha hassad oluyor.

Benim kv oğluma 4 buçuk aylıktan bu yana gül gibi bakıyor da içim rahat. Hala her gün ne yedi neden yemedi nasıl yer muhabbeti yapıyoruz..

El kadar bebeğin 13 günde 130gr alması!
Bu erkekler bu gücü nasıl oluşturuyor eşlerinin üstünde hala anlamıyorum?

Eşim oğlumla ilgili bir şey ters gitse işi anında bırakacağımı çok iyi biliyor. Zaten çocuğun iyiliği ikimizin de önceliği..

Bir tarafta mağdur kötü bakılan bir bebek, diğer tarafta bencil bir erkek. Ama eşinin ağzının içine bakan bir anne..

Aynı hisleri taşıyorum şu anda.

Konu sahibine hakaret etmek geçiyor içimden.

Bebeğin ilk sorumlusu her zaman annedir. Sonra diğerleri gelir.
Çocuğumu aç bırakıyorlar diyor ama umrunda değil.
Evin dağınıklığı, kv nin lafları, kocişinin emirleri daha önemli.
Bebek ve açlığı son sıralarda koca delisi için.

Boşanmayı düşünüyormuş, yersen.
İşten çıkmayı düşünmüyorsa boşandığında bebeğe kim bakacak acaba?
Ya grill ayni durumdayiz , cok kiziyorum cok
Bakamayacak olan dogurmasin ya , daha krndi basina karar alma yetisi olmayan insan birde cocuk yapiyor

Ah Milana ben konuyu yeni gördüm. Yorumlarını okudukça sinir katsayım artıyor..
Mune ve Kazen 1 gün arayla verdikleri cezalarla terbiye! ettiler de sakin kalmaya çalışıyorum..
Sözkonusu bebek olunca insan daha hassad oluyor.

Benim kv oğluma 4 buçuk aylıktan bu yana gül gibi bakıyor da içim rahat. Hala her gün ne yedi neden yemedi nasıl yer muhabbeti yapıyoruz..

El kadar bebeğin 13 günde 130gr alması!
Bu erkekler bu gücü nasıl oluşturuyor eşlerinin üstünde hala anlamıyorum?

Eşim oğlumla ilgili bir şey ters gitse işi anında bırakacağımı çok iyi biliyor. Zaten çocuğun iyiliği ikimizin de önceliği..

Bir tarafta mağdur kötü bakılan bir bebek, diğer tarafta bencil bir erkek. Ama eşinin ağzının içine bakan bir anne..

Ya ben oglani 10 haftalikken biraktim ve ise dondum , bakici bakti , ilk baslarda cok bakici degistirdim ama hicbiri ac birakmadi yavrumu , zaten sobra duzgununu buldum 2 sene cok cok guzel bakti

Ben anlayamiyorum bir anne cocugunun ac kalmasina nasil izin verir , bir bebek 13 gunde nasil 130 gr alir ??? Yazik gunah hic mi ici acimiyor konu sahibinin

Bebeği hemen doktora götürün, ona da karışmıyorlardır herhalde!!
Siz durumun vehametini anlayamamışsınız.
2 aylık bebekten bahsediyoruz, zayıf ama sağlıklı diyebilmek için baya uzun zamanı var . Şu an ayda en kötü 500gr almalı, ki bunu bile kabul etmeyen doktorlar var.
Ben kızımı 2 yaşına kadar uykusunda besledim, hiç uyumadığım geceler oldu. Siz galiba gerçekten bilmiyorsunuz. O bebek sarılık falan da olabilir, çok minik daha

Kocanız yardımcı olmuyor.
Kocanız yardımcı istemiyor.
Yardımcı olacak kendi aileniz yok.
İşten ayrılacak durumunuz yok.
Kocanızla kavga etmek istemiyorsunuz.
Kaynana ve görümce sizi sinir ediyor onları istemiyorsunuz.
Başka yol kalmadı ki.
Bu yoruma katılıyorum size tüm çözüm yolu sunulmuş ancak siz pasif kalıyorsunuz bu durumda ne demek kocam istemiyor o zaman kendi yapacak , kimseye de söz hakkı vermeyecek. Kayınpederinizi ne ilgilendirir sizin evinizin dağınıklığı gelmesin o zaman. Eşinize resti çekmenizin zamanı gelmişte geçiyor. Çalışıyorsanız eve gelince sadece çocuğa odaklanmanız için diğer işler için yardımcı bulmanız şart yazık size.
Edit: Yorumlarınızı okudumda sinirlerim bozuldu nedir bu yahu kocam da kocam hanımefendi bebeğinizden daha değerli değil eşiniz önceliğiniz o olmalı ve acilen iyi bi doktora götürün.

Ya ben oglani 10 haftalikken biraktim ve ise dondum , bakici bakti , ilk baslarda cok bakici degistirdim ama hicbiri ac birakmadi yavrumu , zaten sobra duzgununu buldum 2 sene cok cok guzel bakti

Ben anlayamiyorum bir anne cocugunun ac kalmasina nasil izin verir , bir bebek 13 gunde nasil 130 gr alir ??? Yazik gunah hic mi ici acimiyor konu sahibinin

El kadar bebek aç olmasa bile memede durmak ister güvende hissetmek için.
Kaç yetişkin var bir tanesi bile bebeği umursamıyor.

İşe geldim daha kahvaltı etmedim midem kazınıyor. Şu anda gelişme çağında olan bir bebeğin aç olduğunu düşünmek çok ağır..
Ben kalkıp yemeğimi kendim alabilirim ama minicik bebek mama verirlerse içecek..

Sadece kilo da değil mesele. Organları bile aldığı gıdaya bağlı olarak reaksiyon geliştirir. Yani hala gelişiyor..

Ben işe geri dönünce 1 yaşına kadar süt iznimi öğle yemeği paydosumla birleştirerek kullandım. Hem bebeğim gün içinde beni görsün kendi emsin, hem ben onu göreyim diye..
Arkadaşlar o dönem 'ne güzel annesin' deyince tuhaf gelmişti ekstra ne yapıyorum ki diye düşünmüştüm. Demek ki bir bildikleri varmış..

Konu sahibi madem çok kıymetli işini bırakamıyorsun kv ile falan gidin bari doktora. Doktor uyarsın öğünler konusunda :(

Eşim yeterince kazanmıyor. Eve ve bebeğe ben bakıyorum diyebilirim. Çok zor durumda kalırım bırakırsam.
pardon da
bunları eşiniz düşünmeli siz değil!!!
lütfen pasif durmayın

eşinize net olun ya bu eve bakıcı veya yardımcı alınacak
ya da ben işten çıkıyorum... net
eşiniz işsiz mi?

El kadar bebek aç olmasa bile memede durmak ister güvende hissetmek için.
Kaç yetişkin var bir tanesi bile bebeği umursamıyor.

İşe geldim daha kahvaltı etmedim midem kazınıyor. Şu anda gelişme çağında olan bir bebeğin aç olduğunu düşünmek çok ağır..
Ben kalkıp yemeğimi kendim alabilirim ama minicik bebek mama verirlerse içecek..

Sadece kilo da değil mesele. Organları bile aldığı gıdaya bağlı olarak reaksiyon geliştirir. Yani hala gelişiyor..

Ben işe geri dönünce 1 yaşına kadar süt iznimi öğle yemeği paydosumla birleştirerek kullandım. Hem bebeğim gün içinde beni görsün kendi emsin, hem ben onu göreyim diye..
Arkadaşlar o dönem 'ne güzel annesin' deyince tuhaf gelmişti ekstra ne yapıyorum ki diye düşünmüştüm. Demek ki bir bildikleri varmış..

Konu sahibi madem çok kıymetli işini bırakamıyorsun kv ile falan gidin bari doktora. Doktor uyarsın öğünler konusunda :KK43:
Aynen öyle bende küçük oğlum 5 aylıkken başlamak durumunda kalmıştım ve çok şükür benden daha da özenli davranan halası var ona rağmen her fırsatı değerlendirirdim. Ama eğer o olmasaydı hiç umrumda olmazdı iş.

ilk başta moralinizi yüksek tutun her anne dogum yaptıktan sonra kendini yetersiz hisseder. Elinden gelen herşeyi yapmasada. Ben ılk ıkı ay geceleri bile uyumamıştım .Daha yolun başındasınız kv ve görümceye o kadar insiyatif vermeyin her dediklerine de kulak asmayın . Şimdiden bunları diyen insanlar yarın birgun bizz baktık biz evini bile temizledik derler. Yatak odanızın kapısını degil evinizin kapısını sürekli kapalı tutun . Eşiniz siz ve bebeginiz beraber vakit geçirdikçe eşinizde size daha fazla yardımcı olacaktık . Bebek bakımı için bakıcı en mantıklısı zaten süt izniniz de var . Allah yardımcınız olsun

Back
X