- 18 Ocak 2022
- 17
- 12
- 3
- 36
- Konu Sahibi stellaadaphne
-
Balık baştan kokar dedikleri bu olsa gerek. İlkinde affetmişisiniz ama adam bir daha aldatmış. Siz affettikçe o aldatmaya devam edecek2 aylık bebeğim var ve 1 aydır ailemin yanındayım. Eşimle 3 senedir evliyiz. Beni evlendiğimizin 3. Günü aldattığını öğrendim ama affettim. Şimdi hamileliğim 6. Ayda tekrar aldatıldığını öğrendim üstelik bendem intikam almak için yapmış. Kız evimize kadar geldi boşanıp boşanmayacağımızı öğrenmek için. Şuan ben ne istersem yapacağını söylüyor ama sadece söylüyor başkah birşey yok eve sönersem götürmüşüm ama evden ayrıldığım yine görüşmeye devam etmiş bir iki gün önce bittiğini söylüyor. Dün gece ben artık yaşayamam falan diyordu sabah başka birşey ne yapacağımı şaşırdım aslında yapacağım şey belli boşanmak ama sanırım biraz desteğe ihtiyacım var manevi olarak.
Allah aynı durumu kimseye yaşatmasın toplum normları bazen kendi doğrularından ağır basabiliyorBalık baştan kokar dedikleri bu olsa gerek. İlkinde affetmişisiniz ama adam bir daha aldatmış. Siz affettikçe o aldatmaya devam edecek
Başkaları ne der diye yaşarsanız evliliğinizin 3. Gününden sizi aldatan adamdan çocuk yaparsınız. Hem size yazık olur hem çocuğunaAllah aynı durumu kimseye yaşatmasın toplum normları bazen kendi doğrularından ağır basabiliyor
Zararın neresinden dönersen kardır . Bir evladınız var çirkinleşmeden ayrılın gitsin. Aileniz de yanınızdaysa hiç bakmayın arkanıza . Yok yaşayamam bla bla falan gelmeyin bu oyunlara .Allah aynı durumu kimseye yaşatmasın toplum normları bazen kendi doğrularından ağır basabiliyor
Haklısnız o da benim eşşekliğimBaşkaları ne der diye yaşarsanız evliliğinizin 3. Gününden sizi aşdatanadamdan çocuk yaparsınız. Hem size yazık olur hem çocuğuna
Ama yine de zararın neresinden dönerseniz kârdır. Çocuğunuz ile çok mutlu olursunuz inşallah
Davayı açtım. Kamu da çalışıyorum. Aldatılmak zaten sevmezsen olur. E olduğuna göre. Esasında hiç bir ihtiyacım yok sadece sonuçta o da bir insan ve kötü birşey olmasını istemem. Nefret etmek zor ve yıpratıcı bir duygu faydası da yok. Sanırım bu yaklaşımımdan ötürü o da böyle yapıyor.senin adına üzüldüm ama hiç boşanacagını düşünmüyorum
Ekonomik olarak özgürlüğünü kazanmış bir kadınsın. Hiç arkana bakma, geleceğe umutla bak ve kendin için dik dur! Sen dik dur ki, bebeğin büyürken sırtını dayanacağı annesinin çok güçlü bir kadın olduğunu hissederek büyüsün.2 aylık bebeğim var ve 1 aydır ailemin yanındayım. Eşimle 3 senedir evliyiz. Beni evlendiğimizin 3. Günü aldattığını öğrendim ama affettim. Şimdi hamileliğim 6. Ayda tekrar aldatıldığını öğrendim üstelik bendem intikam almak için yapmış. Kız evimize kadar geldi boşanıp boşanmayacağımızı öğrenmek için. Şuan ben ne istersem yapacağını söylüyor ama sadece söylüyor başkah birşey yok eve sönersem götürmüşüm ama evden ayrıldığım yine görüşmeye devam etmiş bir iki gün önce bittiğini söylüyor. Dün gece ben artık yaşayamam falan diyordu sabah başka birşey ne yapacağımı şaşırdım aslında yapacağım şey belli boşanmak ama sanırım biraz desteğe ihtiyacım var manevi olarak.
Bende öyle düşünüyorum yarın öbür gün birşey dediğim de sen ne kadar yaptın anne demesini istemiyorum. Mutsuz bir evlilikteyse mutlu ayrılığı tercih ediyorum. İşte tek sıkıntı manipüle etmeye çalışıp vicdan yaptırması tabi şöyle bir tehdit ediyor beni çocuğuma hasret bırakıyorsun diye bir barışalım diyor bir ben kendime zarar veririm diyor.Ekonomik olarak özgürlüğünü kazanmış bir kadınsın. Hiç arkana bakma, geleceğe umutla bak ve kendin için dik dur! Sen dik dur ki, bebeğin büyürken sırtını dayanacağı annesinin çok güçlü bir kadın olduğunu hissederek büyüsün.
Şu koyu yeri yazana kadar seni bir tık anlayabilmiştim...Davayı açtım. Kamu da çalışıyorum. Aldatılmak zaten sevmezsen olur. E olduğuna göre. Esasında hiç bir ihtiyacım yok sadece sonuçta o da bir insan ve kötü birşey olmasını istemem. Nefret etmek zor ve yıpratıcı bir duygu faydası da yok. Sanırım bu yaklaşımımdan ötürü o da böyle yapıyor.
Bu işler ne aceleye gelir ne de ertelemeye, artılarını bir tarafa, eksilerini bir tarafa yazıp net bir karar vereceksin. Dedim ya, en büyük artın ekonomik olarak özgürlüğünü kazanmış bir insan olman, kimseye muhtaç olmaman. Yeter ki kendine olan saygını kaybetme, gerisi daha kolay.Bende öyle düşünüyorum yarın öbür gün birşey dediğim de sen ne kadar yaptın anne demesini istemiyorum. Mutsuz bir evlilikteyse mutlu ayrılığı tercih ediyorum. İşte tek sıkıntı manipüle etmeye çalışıp vicdan yaptırması tabi şöyle bir tehdit ediyor beni çocuğuma hasret bırakıyorsun diye bir barışalım diyor bir ben kendime zarar veririm diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?