2 aylık bebekle boşanma

çocuk gocayı eve bağlar çocuk evin neşesidir aldatan namuzsuz kişiler çocukla birlikte adeta kanatsız bir melek olur bilmiyorsanız öğrenin bunu artık
Çocuğu evlilik kurtarıcısı olarak görüp Çocuk yapıyorlar kendilerine yaptıkları kötülüğü Çocuğa yapmaya ne hakları var çocuk can simidi olarak görüyorlar bu düşünce yapısı değişmediği sürece maalesef 10 tanede dogursalar gidecek adam yine gider

Bile bile lades demişsiniz.ne aceleniz vardı böyle bir adamı baba yapmak için!olan her zaman masumlara oluyor.yapmanız gereken o adamdan ayrılmak tabi ve yavrunuzla yeni bir hayat kurmak

Çocuğu evliliği kurtarmak için yapmadım terapist gibi daha mantıklı seçenekler vardı. Eğer öyle görseydim devam ederdim

Ve olan çocuklara olur o çocuklar büyük başka insanların canını yakar yani olan bize oluyor yine

Aldattığı kadın evine kadar gelebiliyorsa. Bu cesareti eşinden almıştır. Başka türlü yürek yemiş olmak gerekir. En azından eşin senin ayrılmadan korksaydı böyle birşey yaşanmazdı. Nasıl olsa affetmişsin.

Şimdi yine affedip geri dönersen kadın artık kapına gelmez tamamen size yerleşir. Öyle bir yüzsüzlük var ikisinde de...

O kadar rahat olmuş ki insanlar. Diyecek söz bulamıyorum.

Çocuğu evliliği kurtarmak için yapmadım terapist gibi daha mantıklı seçenekler vardı. Eğer öyle görseydim devam ederdim
Keşke terapisti siz bu adamla evlenmeye karar verdiginizde yada çocuk yapmaya karar verdiginizde düşünüp gitseydiniz Bile bile lades dediğiniz adamla evlenerek hata yapmışsınız belki düzelir dediğiniz adamı baba yapmak için acele etmeseydiniz ne size ne babaya olan o masum çocuklara oluyor

Senden ıntıkam almak ıcın mı kapıya geldı kadın .Sende buna ınandın mı .Aslında senı sevıyor demı .Onlar çerez :):)Inanıomusun bunlara

Senden ıntıkam almak ıcın mı kapıya geldı kadın .Sende buna ınandın mı .Aslında senı sevıyor demı .Onlar çerez :):)Inanıomusun bunlara
Hayır elbette inanmadım inanmıyorum da ne beni sevdiğine ne başka birini sevdiğine bence sadece kendisini seviyor. Kadın ayrı dava evli olduğunu en başından biliyor. Aslında çok aptalım bunu biliyorum ilk seferinde affetmemek lazımdı. Ama uzun bir süre kendisini çok iyi sakladı yanda ben inanmak istedim bilmiyorum. Nasıl bir olayın içine girdiğimi bile anlamadım. Çıkmak isterken daha da battım. En son sadece korku kalmıştı içimde ailemden yardım istedim ve çıktım geri dönmeye de niyetim yok yani dediğim gibi sadece ne olursa olsun kimseye bişey olsun istemem. Benden uzak cetenneme direk. Sadece dediğim gibi paylaşmak ve rahatlamak istedim çünkü artık kaldıramıyorum hepsi bu

Aldatılmak gerçekten çok kötü bir duygu ilk seferinde dediğim gibi neden ikna oldum bilmiyorum herkesin hayat görüşü farklıdır ben genel de kimseyi yargılamam büyük konuşmamaya dikkat ederim. Ama son 6 aydır hamile olman sebebiyle ailem de biraz değişik sakin kalmak süreci atlatmak istedikçe battım. Ve delil toplamak istedim topladım da. Çocuk konusuna gelince dediğim gibi sanırım bir daha yapmaz diye düşündüm. Evliliği kurtarmak için falan değil çünkü gerçekten mükemmeldi dışardan bakıldığında. Öğrendiğim de değişti gittikçe değişti süreci kendimce mantıklı yönetmeye çalıştım. Dediğim gibi dipteyim ama çıkarım kendimi biliyorum. Nerelerden çıktım burdan da çıkarım ama bazen insan dertleşmek istiyor amacım buydu buraya yazarken ayrılmalımıyım diye sormak değil birde tabi bi başkasının hayat sorumluluğunu yüklenmek istemiyorum belli başa çıkan yöntem bulan olmuştur dedim.
Ama sanırım burası yanlış yer herkese teşekkürler

Umarım gerçekten boşanır Cocugunla güzel bir hayat kurarsın seni tanımıyorum ama bunun için dua edeceğim
Emin ol bir gün gerçekten seni seven biri cikacak o zaman diyeceksin ki gerçek aşk varmış . Aldatılmak çok büyük bir yara lütfen o adama dönme kamu personelinin çocuğunu kreşe verir rahatça mesleğini yaparsın emin ol iyi insanlar ve seni mutlu edecek birileri var

Yok dönmek gibi bir niyetim yok dediğim gibi. Buraya boşandığım gün yazacağım. Dediğim gibi bunun harici de çeşitli sıkıntılar var. Ama ben kimseden nefret edemiyorum ne yapabilirim ki. Bu da benim yöntemim sevgi de nefrette yok. Hiç birşeyini istemiyorum zaten tek istediğim ilk celsede boşanmak olduğu için delil topladım halim yok çünkü. İşte böyle hayatta herşey insanlar için çocuğa yazık demek istemiyorum evet benim seçimimdi ama en azından bundan sonrası için belki çoğu çocuktan daha mutlu güçlü biri olacak.

Olan olmuş. Gün önüne bakma günü. Sakin kendine şöyle olsaydi boyle olsaydı deme. Böylesi hayirliymis demek ki. İnşallah çok mutlu olursunuz o iki aylık kuzu mıs gibi kokuyordu r şimdi. Şimdilik kendine çok dikkat et çünkü yavrunun sana çok ihtiyacı var

İnsanlar degısık olmuş ekoenomı berbat kımse kımseyı sevmıyor bence seven çok az allah bızlere yardım etsın

Hata yapmışsınız. İlki hata , ikincisi ise …. Demiş mevlana. İnşallah 3. Yapmazsınız.

Allah bu maymun iştahlı erkekleri nasıl biliyorsa öyle yapsın. Karısı 6 aylık hamileyken nasıl ihanet eder aklım hayalım almıyor. Öldürürmüş kendini, böyleleri hiç birşey yapmaz kendine, ölmekten beter olsun inşallah. Arkadaşım Allah yardımcın olsun. Boşanmalısınız vakit kaybetmeden. Aileniz destek mi, mesleğiniz var mı bilmiyorum ama ne kadar çabuk kurtulursunuz o kadar erken hayatınızı kurarsınız.

Hiç düşünme derim arada hem çocuk var hemde sadakatsizlik. Avukat tutun yüklü bir nafaka tazminat donuna kadar alın bakalım beş parasız kalınca hala o kız isteyecekmi o pis herifi

3.gunu ogrensem 4.gunu bosanma davasini açmıştım...Emin olun tekrar affettigiiniz zaman bu sefer çocuk büyüdü çocuğun ihtiyaçları vs.birakamayacksiniz şimdiden kaçın kurtulun çocuğunuzu da alın tek saçının teline mahrum bırakın.Cok büyük bir saygısızlık daha otesini söyleyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…