- Konu Sahibi stellaadaphne
-
Kendi yolunuzu çizme zamanı gelmiş2 aylık bebeğim var ve 1 aydır ailemin yanındayım. Eşimle 3 senedir evliyiz. Beni evlendiğimizin 3. Günü aldattığını öğrendim ama affettim. Şimdi hamileliğim 6. Ayda tekrar aldatıldığını öğrendim üstelik bendem intikam almak için yapmış. Kız evimize kadar geldi boşanıp boşanmayacağımızı öğrenmek için. Şuan ben ne istersem yapacağını söylüyor ama sadece söylüyor başkah birşey yok eve sönersem götürmüşüm ama evden ayrıldığım yine görüşmeye devam etmiş bir iki gün önce bittiğini söylüyor. Dün gece ben artık yaşayamam falan diyordu sabah başka birşey ne yapacağımı şaşırdım aslında yapacağım şey belli boşanmak ama sanırım biraz desteğe ihtiyacım var manevi olarak.
çocuk gocayı eve bağlar çocuk evin neşesidir aldatan namuzsuz kişiler çocukla birlikte adeta kanatsız bir melek olur bilmiyorsanız öğrenin bunu artıkHamile bir insanı üzmek istemem asla ama adam daha 3.günden aldatmış tıynetini belli etmiş. üstüne neden çocuk sahibi olduğunuzu anlayamıyorum.
Başka bir kadın kapıya geldi boşanacak mısın diye sordu diyorsunuz, bu çok büyük bir rezillik şöyle bir şeyi nasıl kabul edeceksiniz? Bu iş bu noktadan sonra tutmaz artık.
Birak yasayamasin o zaman. 3 gunluk karisini aldatiyorsa bu adam her moku yer. Yazik olur sana. Allah uzun omur versin bebegine.2 aylık bebeğim var ve 1 aydır ailemin yanındayım. Eşimle 3 senedir evliyiz. Beni evlendiğimizin 3. Günü aldattığını öğrendim ama affettim. Şimdi hamileliğim 6. Ayda tekrar aldatıldığını öğrendim üstelik bendem intikam almak için yapmış. Kız evimize kadar geldi boşanıp boşanmayacağımızı öğrenmek için. Şuan ben ne istersem yapacağını söylüyor ama sadece söylüyor başkah birşey yok eve sönersem götürmüşüm ama evden ayrıldığım yine görüşmeye devam etmiş bir iki gün önce bittiğini söylüyor. Dün gece ben artık yaşayamam falan diyordu sabah başka birşey ne yapacağımı şaşırdım aslında yapacağım şey belli boşanmak ama sanırım biraz desteğe ihtiyacım var manevi olarak.
Farklı nedenlerden dolayı (Aldatma değil) aynı sizin gibi 3 aylık bebeği ile boşanan en yakınım şimdi çalışıyor bebeği 10 aylık oldu ananesi bakıyor. Hayatından çok memnun kendi ayaklarının üstünde duruyor ve neden 3 yıl sabretmişim diyor. oldu bikere. İlk zamanlarda zor oluyor evet bebekti başkasına yük olma psikolojisi evindeki rahatlığı bulamama.. Bunların hepsinin üstesinden gelebilirsiniz hepsi geçiyor. Sadece sizin başınızdan geçmiyor bunlar hayatın sonuda değil kim ne derse desin çocuk büyüyüp gidiyor sen kendine bak kendin için bişeyler yap. Çocuğum babasız kalır diye düşünme bu hayatta biraz bencil olacaksın ben bunu gördüm. Ve nacizade fikrim kararlı ol seni salak yerine koymasına izin verme bence artık. Rabbim çekemeyeceğin zorluk vermezmiş kendine güzel akıllı kararlar al yolun açık olsun arkadaşım.2 aylık bebeğim var ve 1 aydır ailemin yanındayım. Eşimle 3 senedir evliyiz. Beni evlendiğimizin 3. Günü aldattığını öğrendim ama affettim. Şimdi hamileliğim 6. Ayda tekrar aldatıldığını öğrendim üstelik bendem intikam almak için yapmış. Kız evimize kadar geldi boşanıp boşanmayacağımızı öğrenmek için. Şuan ben ne istersem yapacağını söylüyor ama sadece söylüyor başkah birşey yok eve sönersem götürmüşüm ama evden ayrıldığım yine görüşmeye devam etmiş bir iki gün önce bittiğini söylüyor. Dün gece ben artık yaşayamam falan diyordu sabah başka birşey ne yapacağımı şaşırdım aslında yapacağım şey belli boşanmak ama sanırım biraz desteğe ihtiyacım var manevi olarak.
2 aylık bebeğim var ve 1 aydır ailemin yanındayım. Eşimle 3 senedir evliyiz. Beni evlendiğimizin 3. Günü aldattığını öğrendim ama affettim. Şimdi hamileliğim 6. Ayda tekrar aldatıldığını öğrendim üstelik bendem intikam almak için yapmış. Kız evimize kadar geldi boşanıp boşanmayacağımızı öğrenmek için. Şuan ben ne istersem yapacağını söylüyor ama sadece söylüyor başkah birşey yok eve sönersem götürmüşüm ama evden ayrıldığım yine görüşmeye devam etmiş bir iki gün önce bittiğini söylüyor. Dün gece ben artık yaşayamam falan diyordu sabah başka birşey ne yapacağımı şaşırdım aslında yapacağım şey belli boşanmak ama sanırım biraz desteğe ihtiyacım var manevi olarak.
Yani bu adami bence sadece boşamak yetmez aşırı şerefsiz bir insan..2 aylık bebeğim var ve 1 aydır ailemin yanındayım. Eşimle 3 senedir evliyiz. Beni evlendiğimizin 3. Günü aldattığını öğrendim ama affettim. Şimdi hamileliğim 6. Ayda tekrar aldatıldığını öğrendim üstelik bendem intikam almak için yapmış. Kız evimize kadar geldi boşanıp boşanmayacağımızı öğrenmek için. Şuan ben ne istersem yapacağını söylüyor ama sadece söylüyor başkah birşey yok eve sönersem götürmüşüm ama evden ayrıldığım yine görüşmeye devam etmiş bir iki gün önce bittiğini söylüyor. Dün gece ben artık yaşayamam falan diyordu sabah başka birşey ne yapacağımı şaşırdım aslında yapacağım şey belli boşanmak ama sanırım biraz desteğe ihtiyacım var manevi olarak.
Boşanmak için destek almak değil benim ki. Zaten dediğim gibi davamı açtım sadeceValla bu kadar şeyden sonra bile hala boşanmak için destek arıyorsanız...
Adam sizi bir haftalık bile evli değilken aldatmış, farkında mısınız? Hani klasik erkek bahanesi vardır ya, boğdun beni sıkıldım evlilikten vs. diye. Üç günlük evliliğin neyini çekilmez bulmuş acaba?
6 aylık hamileyken aldatmış, üstüne kadın eve kadar gelmiş. Nasıl gururunuz elveriyor buna? Ne intikamı için yapmış, babasını öldürmeniz ya? Ne olabilir yani? Şimdi siz de "intikam" almak için aldatın bakalım, o sizi affediyor mu?
Her istediğinizi yapacakmış, öyle mi? Mesela ne? Aldatmamak mı? Bunu hala seçenek olarak görmeniz içler acısı. Bu gidişle üçüncü kez aldatılırsınız.
o kız ayrı konu evliliğimizi kurtarabileceksek kurtarmalıymışız diyor birde insanlar değişik kendisinin de çocuğu var normalde Allah a havale ediyorum artık herkesi tek istediğim sorunsuz bir şekilde bitmesiBen en çok evinize rahatlıkla gelen kıza takıldım ya..İnsanlar ne ara bu kadar rahatladı, ne demeye gelmiş hadi boşan artık bana bırak demeye miNeyse size çok geçmiş olsun davayı d açmışsınız zaten, umarım çok mutlu olursunuz..
Buraya konu açıldığı için bu üslupla konuşmak yerine keşke konuşmasanız. Kişiler hakkında fikir sahibi olabilmeniz için onların yaşadıklarını yaşananız gerekiyor. Affedecek olsam evden ayrılmam dava açmam herşeye tamam dediği halde bir aydır iki aylık bebekle sistemimi bozup oturmam. Keşke bizde de diğer toplumlar gibi bekaret metalaşmasa da sizin gibi düşünen insanlara birde kendimizi açıklamak zorunda kalmasak.Bir kere aldatan yine aldatir, bu değişmez. Evliliğinin 3. gününde sizi aldatan biriyle evli kalip bir de çocuk yaptığınız için yine affedeceginizi biliyorum. O yuzden bu kadar yaygara koparmaya gerek yok.
Bu tutumunuza keske 3 günlük evlilikte aldatilip cocuk yapmadan once sahip olsaydiniz. Basindan kokan bir duruma bir cocuk ekleyerek devam ettirmek o çocuğunda hakkina girmektir.Ortada bozduğunuz bir sistem yok, o sistem hic olmamis zaten.Buraya konu açıldığı için bu üslupla konuşmak yerine keşke konuşmasanız. Kişiler hakkında fikir sahibi olabilmeniz için onların yaşadıklarını yaşananız gerekiyor. Affedecek olsam evden ayrılmam dava açmam herşeye tamam dediği halde bir aydır iki aylık bebekle sistemimi bozup oturmam. Keşke bizde de diğer toplumlar gibi bekaret metalaşmasa da sizin gibi düşünen insanlara birde kendimizi açıklamak zorunda kalmasak.
Teori ve pratik farklı umarım test etmezsiniz teşekkürlerBu tutumunuza keske 3 günlük evlilikte aldatilip cocuk yapmadan once sahip olsaydiniz. Basindan kokan bir duruma bir cocuk ekleyerek devam ettirmek o çocuğunda hakkina girmektir.Ortada bozduğunuz bir sistem yok, o sistem hic olmamis zaten.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Ah be sister. O kadar da farklı değil.Teori ve pratik farklı umarım test etmezsiniz teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?