2 aylik evlilik

bende 2 aylık evliyim canım benimkide aynı ama oyun oynuyo gündem falan değil

akşam kv ye gittiğimizdede elinde tlefon vardı bi iki mesaj attım gidelim diye cvp vermedi en son bi atarlandm kalktık arabada giderken beni kızdırmak için direksiyonu tutsana oyun oynıcam dedi direksiyonu tuttum yana cevirdim(yol bostu) araba sarsılınca kendine geldi
ama sonuc olarak evin önüne gelince ben eve cıktm o araba da oyun oynadı 2 3 dk kadar

Sahiden kitap okuyor diye sizi gormezden gelisine goz yumar miydiniz.ne kadar kolay ativeriyor insanlar su platformda...kitap okuyan her adam her seyde haklidir mi diyeyim ne ilginc yorum.ben onu zaten ev icinde fazlasyla ozgurluk alani tanidigim icin bugun bu haldeyim.telefonunda okumaninda siniri var cunku artik evliyiz 2 kisi yasiyoruz..

Gerçekten kendine gelmiş tebrikler

Hiç hislerinizi anlattınız mı dürüstçe peki?
Dun gece geldim yanina biz 2 aylik evliyiz ise basladiginda bu tatil donemin icin uzulmeyecek misin? Tek ortak noktamiz yemek sanki orda da konusmuyorsun bile soru sormasam dedim.dinliyor oyle arada ne alakasi var falan diyor..anlayacak olsa bugun yemek yapmak yerine konusmayi tercih etmez miydi zaten ?

Aynen tum gun ben telefonu elime almadim lavobada bakti tam 1 saat tuvaletten cikmayinca canim senin sorunun mu var bak doktora gidelim dedim meger benimki telide alip sigarayida yakip keyfine bakiyormus yani burda engel olsam lavobada bakiyor.

Işe başladığinda eskisi gibi takılamaz merak etme ayrıca şimdi hepimizin elinde bu teller bana garip gelmiyor artık bende hep kk dayim eşimde hep oyun oynuyor ama bu demek değilki birbirimizle ilgilenmiyoruz hep yanyanayiz dipdibeyiz elim hep onun üstünde onunda benim arada minik öpücükler konuşma derken hala kk da takılabiliyorum bilmiyorum bana yetiyor napıcak adam 7 24 yuzumemi bakacak

Ativeriyor derken? Yoo atmiyorum. Kitap okuyan fazla erkek yok,istatistiklere baktiniz mi hic mesela? Benim attigimi nereden biliyorsunuz? salonda beraber oturmuyoruz degil mi? Haklidir deyin demedim ama evlilik surekli mic mic degildir. Biri kitap okur oteki dizi izler. Biri yemek yapar oteki televizyon izler. Biri evi temizler oteki cocuga bakar. Arada alisverise gidilir, yemege cikilir. Bazen bos bos oturulur. Bazen guncel olaylar tartisilir. Evlilik boyledir. 2 aylik evlilikte kumanda firlatmak,durduk yere aglamak,bagirip cagirmak sinirlar koymak iliskiyi yipratir. Dolayisiyla kisilerin de sinirlerini ziplatir. Abla tavsiyesi.

Ama biz yeni evliyiz ortak bir seyler yapmak istiyorum cok mu ? Tamam zaten onuda yapiyoruz gazete okuyor diizne yatiyorum ben de kitap okuyorum ama tum gun olunca insan patliyor

Durduk yere aglamak ? Kusura bakmayin ama ayni odada yuzume bakmayip telefona daha cok bakan biri varken ben sizin gibi sogukkanli olmayi beceremiyorum.esinize karsi duygulariniz var mi sorgulayin derim.bunlari zaten yaptigimizi da belirttim.tum gun telde dedim burayida anladiniz mi?

Aynen tum gun ben telefonu elime almadim lavobada bakti tam 1 saat tuvaletten cikmayinca canim senin sorunun mu var bak doktora gidelim dedim meger benimki telide alip sigarayida yakip keyfine bakiyormus yani burda engel olsam lavobada bakiyor.
aaa benimki de aynı. banyoda kültablamız var bi tane

Canım sen özür dilemeyi biliyor olabilirsin ben de bilirim ezik hissetmem ama bazi insanlar diyemiyor.
Mesela eşimle aramizda birsey olur sorun özür diler sor neden diye bilmiyor kalbinden hissetmedigi bir özür benim için manasi yok. Söylüyorum ama 4 senedir icinden gelerek söylediği cok azdır. Gozlerinden bellidir üzülüp uzulmedigi..

Ama esin telafi etmeye çalışmış kahvalti hazırlamış sana orda kusluk bitmeliydi bence dışarı çıkalım demiş
Beynimiz bir değil onlarla bir kadin gibi anlayamazlar ki bizi..

Hatasini anlamis telafi etmeye çalışmış kendini oyalamak için yapsa kendine kurar kaldırır yani..
Uzatmadan tatlıya bağla bence..yatağı ayırmak hos bisey degil mesafeyi artırıyor gurur giriyor araya..
Sinirlenince degilde sakinken otur konuş anlat derdini..
Yeni evliyiz seninle sahile gitmeye ozeniyorum yada sinemaya.. yürüyüşe vs.. içinden geleni ama sinirliyken değil

hepsi aynı model bende kendime programlar yapıyorum arada onuda dahil ediyorum eşli geziyoruz zaten calışıyorumda öle geçiyo zamn sende kendine yeni mesguliyetler bul bence

O süreci iyi bilirim. İnsan çıldırıyor bişey olsa okusam bi haber bi bilgi edinsem ye. Köstek olmayın ama durumu açık açık çok açık şekilde konuşun.

Ben anladim da siz pek anlamadiniz beni. Evlilik dediginiz sey koskoca bir omur. Bugun yuzume bakmadi,yarin bakmadi gibi bir sey degil.

Esime karsi duygularim su anda bu platformun konusu degil. Konumuz sizin probleminiz. Bu sebeple fikir alisverisi yapiyoruz oyle degil mi? Ayni fikirde olmadigimiz insanlara saldiriya hic gerek yok,guzel guzel ve insani sekilde konusmak varken

Cok haklisin belki de ozur dilemeyi bilmiyor hatta konusmayida bunca kitap okuyan bir adamin cumle kuramamasida hep sasirtmistir beni..cok tesekkurler guzel yorumunuz icin

Yargilamak yerine empati yapabilseydiniz daha guzel anlatiyor olurdum.cok guzel yorumlarda var.ay icim sistiiii gibi alayci tabir yerine guzel yorum yapiyor olsaniz bende nazikce cevap verirdim.

hepsi aynı model bende kendime programlar yapıyorum arada onuda dahil ediyorum eşli geziyoruz zaten calışıyorumda öle geçiyo zamn sende kendine yeni mesguliyetler bul bence
Subatta baslicam iple cekiyorum.hep onun arkadaslari var burda organizasyon yapinca hep onun cevresi oluyor tabii.cikip tek basima takilayim barii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…