Bunu sık yapiyoruz zaten ben de oyle konusan biri degilim cok baslarda film acar izlerdik ortak bir seyler yapardik ama suan 1 haftadir oyle bir sey yok.en ufak boslukta telefon var elinde.yani soyle anlatiyim ben size
esim koltukta kitap okurken alirim kitabimi ayak ucuna oturur ayaklarimi ayaklarinin uzerine koyarim ve bu beni mutlu eder , fazlasini da istemem de beklemem de
hatta sessizligi paylasmak diye bir lafimiz vardir bizim , ve ben en cok sessizligimizi paylasmayi severim , onun varligi beni mutlu ediyor ama sonucta yogun bir hayatim var benim , is guc cocuklar vs .. en cok sevdigim an cocuklarin uyuyup kocamla bas basa oturup takildigim anlar , evde ses olmasin diye konusmayiz bile ama birseyler okuruz , ben burda takilirim o telefonunda oyun oynar , dizi izleriz ama dip dibeyiz bu bana yeter
bence siz farkli bir aehirde yanliz oldugunuz icin sariyoraunuz esinize
sarmak kelimeaini kotu anlamda kullanmadim , cevreniz yok diye herseyi onunla yapmak istiyorsunuz gibi geldi
Çoğu aynı inan bana,ne kadar teselli olur bilemem..Cevremi arkamda biraktim suan sokaga cikip cevre yaratamam ki.kursa baslayacagim.subatta ucretli ogretmenlige.suan sebep bu olsa da elim kolum bagli.kendisi calisiyor olsa da eve gelip telefonu eline alacak demek ki eski kumanda sevdalilaro gibi
Kizardim anneme nerden buldun babami bosansaydin boyle uzulmezdik dedigimde seni de gorucem derdi icime oturuyor annemle babamin sozleri..her sey yasayarak ogreniliyor demek kiEvet aynen neler goruyor insan neler.. eskiler bizlerin yasadigina.. ne yasadinizki diyor :) ki haklilar belkide...ya konus esinle duzelsin ya yardim alsin.. ya da boyle devam ederse bosanirsin..
o zaman teklif edin aglamayin o bunu anlayamaz gercekten kotu niyetinden degilBunu sık yapiyoruz zaten ben de oyle konusan biri degilim cok baslarda film acar izlerdik ortak bir seyler yapardik ama suan 1 haftadir oyle bir sey yok.en ufak boslukta telefon var elinde.
Despot biri degilim yeterince ozgurluk alani yaratmaya calistim ama aştı..ustune bir de trip yedim. Once ben desem bunaltiyorsun diyecekLaf sokmayın, net olun.
Ben gündemi okuyacağım dediğinde şimdi şunu yapalım sonra ne istiyorsan onu yap deyin.
Okuyamazsın deyin.
Önce ben deyin.
Benim ki biraz haddinden fazla bilgiye duskun delirmis gibio zaman teklif edin aglamayin o bunu anlayamaz gercekten kotu niyetinden degil
siz bulun bi film hadi izleyelim deyin
yada sorun rezanin davasinda ne olmus anlatsin size fikir alisverisinde bulunun
bu arada kitap okiyan erkek candir , iyi davranin ona :)
Suan gozyaslari icinde yaziyorum bu yaziyi.ne yapacagimi sasirdim.daha oncede konu acmistim 2 aylik evliyiz esim devlete gecis surecinde bugun yarin baslayacak sorusturmasi devam ediyordu ve hep evdeyiz.telefona bagimli gibi oldugunu soylemis cogunuz normal demisti.tum gun sozluk okumasi haber okumasi bitmiyor demistim.
Dun kahvalti yaptik inanin 4 e kadar araliksiz bir seyler okudu esim.hadi dedim cani sıkılıyordur.sabah kahvaltida da biryerlere gidelim demistim oysa.kitap okudu bir ara sakalar sebeklikler yaptim vs..aksam oldu sevdigimiz komedi programi ben elimde atistirmaliklar geldim ki "ben simdi gundemi okuyacam dedi" zarrabin mahkemesi vardi ya.iyi dedim inanin gece saat 12 ye kadar telefon basindaydi.bu hep boyle.bir twitten bir eksiden yorunlara bakiyor tek tek okuyorrr.iceri gittim uyku tutmadi.saat 2 oldu geldim pozisyonu bile degismemis.
gittim yattim tekrar geldim yine telefon elinde gelince birde atiyor teli.napiyosun ya dedim? Artik hungur hungur agliyorun. Birlikte uyanmiyoruz birlikte uyumuyoruz tek ortak noktamiz yemek yemek 2 aylik evliyim ben ya dedim sinirden kumandayi firlattim burda yat dedim.baktim hala gelmiyor yine gittim.saat gece 3 yatagima gelebir miyim kovdun diyor.geldi inanin gece boyunca agladim aglarken uuyuyakalmisim.buraya yeni geldik cevremde yok ailemde yanimda.cok zor surec benim icin.
Sabah kahvalti hazirladi sarildi ben buz gibiyim.zar zor bir seyler yedim tesekkur ettim kalktim masadan tum gun bende kitap okudum.pazara gidelim dedi her sey var dedim.tek basina gitti.balik yapayim dedi yemicem dedim (sabah kahvaltisiylayim) gitmis raki almis suanda kitap okuyo mutfakta.hicbir diyaloga girmiyorum.ben de oda da sabahtan beri kitabimi okuyorum.
Ozur dilemeyi gecin konusmuyor bile.bir yuruyuse cikalim dese yetecek halbuki.sabahtan aksama kadar telefonun basinda gecirmek yerime yuzume bir baksaydi..kendisini yemek hazirlamakla rahatlatmaya calisiyo.simdi ne yapayim ben bu adami.raki sonrasi konusur mu? Artik ben kendmi nasil ifade edecegimi de sasirdim.anlamiyo cunku
Suan onu yapiyorum bu kez sinirleniyor sabahtan beri hicbir sey yapmadan kitap okudum mesela hakki varmis gibi kapi falan carpiyorÜzerine gitmeni tavsiye etmem zorla ilgi duyduramazsın kendi haline sal gitsin kısas yap
Siz de ugrastiniz mi?Bosuna hiicc konusma esin duzelmez hatta ilerde daha da tel bagimlisi olur
Sen de bu duruma alisir gidersin.
Tecrubeyle sabit
Tabiki ugrastimSiz de ugrastiniz mi?
Sıkmyim simdiden bir bekar hayati vardi aliskanliklaro varid diyorum ama daha 2 aylik evliyiz 1 haftadr evde oturuyorum.ki dun de dedim biraz cikalim diye bu kadar kor nasil olabiliyorlarTabiki ugrastim
Ama degismedi üzülmekle kalan ben oldum. Simdi cok da umursamiyorum artik
2.5 yillik evliyim daha.
Tutku dedigin sey isini halledene kadar canim 5 dk sonra telefonda insanin en cokta bu sinirini bozuyor zaten.ben neyim diyorsunKızlar evlilikten cidden korkmaya başladım;
Erkelerin umursamazlarına tahammül edemem
sen eşini tutku ile kendine bağlamaya bak canım
Zamanla alisirsin :)Sıkmyim simdiden bir bekar hayati vardi aliskanliklaro varid diyorum ama daha 2 aylik evliyiz 1 haftadr evde oturuyorum.ki dun de dedim biraz cikalim diye bu kadar kor nasil olabiliyorlar
Cok sagolZamanla alisirsin :)
Üzme tatli canini
Sevmiyor baska hicbir sey.kac kez dedim eve jenga alalim bir seyler yapalim.adamin hayati kitap ve telefon olmus.benim bile onume gececegini dusunmemistimEşinize telefondan daha cazip şeyler sunmalısınız. Birlikte yapılacak aktivieler gibi. Bir de çocuk gibi küsmeden oturup konuşun tatlı dille anlatın, buna bir sınır koyalım seni özlüyorum falan deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?