- 30 Mart 2018
- 39
- 41
- 8
- 29
- Konu Sahibi roseofheavennn
Düğünüm 2 ay önce nikahım 4 ay önce oldu. 2 aydır birlikte yaşıyoruz yani. Ben 24 eşim 28 yaşında. Ama evlendiğimiz günün ertesi günü gerçek yüzünü göstermeye başladı. Sürekli sinirli sürekli bağrınıyor herşeye. Çok konuşmayı denedim ama bir Türlü düzelmiyor. Kendi işi dükkanı var babasıyla birlikte ama dükkana bile gitmiyor sürekli bahanesi var. Gittiğinde de akşam gelip bilgisayardan gece 3e kadar kafasını kaldırmıyor. Bekar arkadaşlarını sevgilileriyle beraber bize çağırıyor ve bizde kalmalarını istiyor. Ben milletle uğraşmak zorunda değilim. Dışarı hiç çıkmıyoruz çıksak da sadece onun arkadaşlarıyla. Boşanalım deyince o kadar masraf yaptı ailem boşanamam diyor. Beni sürekli aldatmakla suçluyor. En yakın arkadaşına eşimle beraber çekildiğimiz fotoyu gösterdim diye ne suçlamalar yaptı bana ama ona hiç bişey diyemedi. Telefonu elime aldığım an kimlerle konuşuyorsun ne yapıyorsun diye suçluyor. Kavga edince sevgiline mi yazıyorsun kocamla boşanıyoruz diye diyor. Çalışmama izin vermiyor her gün aralıksız kavga ediyoruz ve üstüme yürüyor öldürme tehditi ediyor. Evlenmeden önce hiç böyle değildi. Evden s... Git dedi dün akşam anneme geldim ben de ve hala aramadı. Sizce boşanmalı mıyım? Ne olur yardım edin?