• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evlilikte bu yaşadıklarım normal mi? Ne olur yardım edin bana..

roseofheavennn

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
39
41
8
29
Düğünüm 2 ay önce nikahım 4 ay önce oldu. 2 aydır birlikte yaşıyoruz yani. Ben 24 eşim 28 yaşında. Ama evlendiğimiz günün ertesi günü gerçek yüzünü göstermeye başladı. Sürekli sinirli sürekli bağrınıyor herşeye. Çok konuşmayı denedim ama bir Türlü düzelmiyor. Kendi işi dükkanı var babasıyla birlikte ama dükkana bile gitmiyor sürekli bahanesi var. Gittiğinde de akşam gelip bilgisayardan gece 3e kadar kafasını kaldırmıyor. Bekar arkadaşlarını sevgilileriyle beraber bize çağırıyor ve bizde kalmalarını istiyor. Ben milletle uğraşmak zorunda değilim. Dışarı hiç çıkmıyoruz çıksak da sadece onun arkadaşlarıyla. Boşanalım deyince o kadar masraf yaptı ailem boşanamam diyor. Beni sürekli aldatmakla suçluyor. En yakın arkadaşına eşimle beraber çekildiğimiz fotoyu gösterdim diye ne suçlamalar yaptı bana ama ona hiç bişey diyemedi. Telefonu elime aldığım an kimlerle konuşuyorsun ne yapıyorsun diye suçluyor. Kavga edince sevgiline mi yazıyorsun kocamla boşanıyoruz diye diyor. Çalışmama izin vermiyor her gün aralıksız kavga ediyoruz ve üstüme yürüyor öldürme tehditi ediyor. Evlenmeden önce hiç böyle değildi. Evden s... Git dedi dün akşam anneme geldim ben de ve hala aramadı. Sizce boşanmalı mıyım? Ne olur yardım edin?

Bu yaptıkları normal değil, normal bir insan değil. İkinizin de bulutların üstünde uyuması lazım geceleri, dikenlerin üstünde değil! Çift terapisine gidebilirsiniz evliliğiniz için çabalamak adına, bunları kaldıramam derseniz boşanın. Psikolojik şiddet çok tehlikeli, ispatta edemezsiniz..

Bu yaptıkları normal değil, normal bir insan değil. İkinizin de bulutların üstünde uyuması lazım geceleri, dikenlerin üstünde değil! Çift terapisine gidebilirsiniz evliliğiniz için çabalamak adına, bunları kaldıramam derseniz boşanın. Psikolojik şiddet çok tehlikeli, ispatta edemezsiniz..
Kesinlikle doğru. Ama çift terapisti desem sinirden delirir asla kabul etmez. Ben de kaldıramam zaten :(

Bence ailenize konuyu acin. Onlar araya girsin. Eger degismezse bosanacaginizi söyleyin.
Esin kabul etmiyorsa ailenizin yanina gidin.
Eve diken üstüne oturur gibi olmaz ya.

Haa dediklerini belki inkar eder diye ses kaydi yada video kaydi alin ispat olarak.

Bence ailenize konuyu acin. Onlar araya girsin. Eger degismezse bosanacaginizi söyleyin.
Esin kabul etmiyorsa ailenizin yanina gidin.
Eve diken üstüne oturur gibi olmaz ya.

Haa dediklerini belki inkar eder diye ses kaydi yada video kaydi alin ispat olarak.
Boşanmayı kabul ediyor anlaşmalı boşanalım diyor. Ailesine söylesem ikna etmekten başka bir şey yapmazlar elalem ne der düşüncesiyle

Adam kovmuş, bir de pişman olup aramanın hala ne yapicam diye mi soruyorsunuz? Zaten anlaşmalı boşanmayı kabul ediyormuş, daha ne?

Nasıl bir ruh hastası bu
Bendede vardı bir tane
5 aylıkken boşanma davası açtık
Daha Celseler görülmedi
Benimki balayında başlamıştı
Inan belli ediyorlar kendilerini
Ben 5 ay anca dayanabildim

• Beğen
Reactions: KV_
Anlaşmalı olmadı
Çekişmeli boşanacağız
Dilekçelerde yazanları okudukça tanıyorum çıktı
Kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi anlatmış
Çocuğum yok tesellim bu
Daha sürecek ama olsun
Hergün hayatımın mahvetmesindense Uzarsada uzasın

Ayyy .. Manyak deli öküz odun .. canim beyaz bir gomlek al dugmeleri sirtina gelecek sekilde ilikle . Kollarını giydirme ve arkasından bağla . Sonra da 112 ambulans çağırıp psikiyatri kliniğine yatış yaptır . 3 yada 5 ay sonra iyileşir inşaallah .

Ayyy .. Manyak deli öküz odun .. canim beyaz bir gomlek al dugmeleri sirtina gelecek sekilde ilikle . Kollarını giydirme ve arkasından bağla . Sonra da 112 ambulans çağırıp psikiyatri kliniğine yatış yaptır . 3 yada 5 ay sonra iyileşir inşaallah .
Bi polar bozukluğu var. Çift karakterli evlenmeden önce birşey yok evlen ertesi gün değiş . Böyle bir şey var mı ya

Back
X