• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evlilikte bu yaşadıklarım normal mi? Ne olur yardım edin bana..

Beni sürekli aldatmakla suçluyor

sevgiline mi yazıyorsun kocamla boşanıyoruz diye diyor
Bu nedir ya? Gecmisten gelen bir guven sorunu falanmi var aranızda?
Yoksa kusura bakmayin ağır olacak ama bu adam (adam dediysem lafın gelişi) ya*şağın teki. Zira başka türlü adam olan insan olan eşine boyle igrenç cirkin iftira atmaz.
Kaç kurtul yol yakinken, ilerde olurda hamile falan kalirsin o zaman asil sorun olur.

• Beğen
Reactions: KV_
Evliliğin vermiş olduğu rahatlıkla size herşeyi yapabilecegini zannetmiş galiba.Siz onun esisiniz mali değil dilediği gibi hor davranamaz.Ayrica size bu kadar ufacık seyden bahane uydurup beni aldatıyorsun vs vs şeklinde geliyorsa bilin ki kendisinde bir sıkıntı var.Gozunuzu dört açın derim.Hala kabullenememis sizi.

Bana öncesi vardır da siz işaretleri okuyamamissiniz gibi geliyor. Bir günde bu denli değişilmez. Bir düşünün bakalım size tatlı dille de olsa kıskançlık yaptı mı? Sürekli gittiğiniz yerleri soylemenizi istedi mi israrla vs. Kıskançlık bir anda ortaya çıkmaz. Bu nikahın iptali diye bir şey duydum onu bir araştırın. Anlaşmalı bosanamazsiniz bir yıl dolmadan. Zaten anlaşmalı olsa kendi isteklerini dikte ettirecek kaçık. Size küfredip hakaret eden türlü yakistirmalarda bulunan adam sartlarinizi kabul etmez.

Yeni neslin geleceği için böyle psikopat heriflerden çocuk yapmayın rica edicem. Genetik aktarım diye birşey var.
Hemüz 2 ay olduğu için boşanman daha kolay ayrıl gitsin bi yerde seni öldürmeden Müge Anlı’ da anan baban cenazeni aramadan boşan.

Normal değil kesinlikle hiçbiri .
Kişiliği de normal değil tehlikeli .
Evlenmeden önce de mutlaka belirti vermiştir . Birden bire bir insan böyle olamaz .
Yerinde olsam ayrılırdım ama ya da terapi alması şartıyla eve dönerdim . Tabi ailelere de durumu anlatırdım .

Ardına bile bakma. ALLAH YARDIMCIN OLSUN TAM BI GIZLI PSIKOPAT BU ADAM. YASI 28 AMA HIC YASININ ADAMI DEGIL.

Adam zaten sizi sevdiğinden sizinle evli kalmıyor yazık o kadar masraf oldu bari değsin diye evli kaliyor

Back
X