- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
- Konu Sahibi Uyduroloji
-
Tamam erkekler iş hayatı düzgün gitmedıgınde veya baska bır problemle karsılastıgında cınsel hayatı etkılenen varlıklar hangımız etkılenmıyoruz ki ancak 2 aylık evlıyken isteksizlik problemı bana pek normal gelmedi ya baska bir kadın var yada esınız homoseksuel olabılır bu konuyu arastırın derım2 Ay önce evlendik eşimle daha önce sevgili olmadık ama 5 senedir arkadaşız nişanlılık döneminde bu tür istekleri vardı evlendikten sonra çok değişti ilk bir iki hafta iyi gibiydi o da tam değildi hep benim söylememle istememle oluyordu. Şimdi bende demeyi bıraktım aklına bile gelmiyor. Bana yaklaşmıyor. Öncesi gece ben yaklassam bile gece gece napıyosun diyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime karşı soğumaya basladim. Daha önce konuştum anlattım ama hâlâ aynı umrunda değil.
Uyurken evet kolunu atar üzerime fix olan şeyler işten gelirken ise giderken öper sarılır başka da bişey olmaz
KOptum5 senelik arkadalığınız sırasında başka ilişkileri olmuş muydu? Keşke öncesinde bir iki mıncırıp bi kontrol etseymişsiniz
mesela ayıptır sorması süresi nasılO zaman tamam dese bile ikinci sefer bu işinde sokmeyecegine eminim ama yine de son kez deneyecegim. Olmazsa zaten bu evlilikte yürümez ne kadar ittirsekte olacağı belli. Umarım bu sefer değişir.
Oo bu adamla zamanında bir şey mi yaşadı bence eşiniz gay üzgünüm...Bir olay yaşadık daha önce eşim doğal gaz faturalarını okuyo işi bu. Bir ara bi adam takalasti nisanliyken adam biseksuel midir nedir ondanmis o zaman halletmistik geçen ay aynı adam akşam mesaj attı neden beni görünce kaçtın diye ilk ben bayan zannettim yanımda aradı yine aynı adam sonra adama kızdı arama falan dedi kapattı aklımı karıştırıyo bu durum.
Gay olduğu burdan da belli...Evet yaklasiyodu itiyodum evlenince isteksizlesti hatta anal yoldan istedi bi çok kez ben kabul etmedim
sen niye boşamıyorsun?Valla canim bu boyle geldiyse boyle de gider ne yazik ki.. Benimkide boyleydi simdi 9 aydir kankayiz.. Bizimki gay regil ama isteksizmidir nedir benim vajinismusumu bahane ediyo yaklasamiyomus.. Yani bi adam isteksizse hep bi bahanesi vardir. Evlenmemeli bence bunlar sonra bize oluyor olan. Sonucta cinsellik bir ihtiyac bu ihtiyacimiz karsilanmadigi gibi birde kadinlik gururumuz ayaklar altina aliniyor. Aldatacaksin bunlari takacaksin boynuzu gorecekler ama iste o haysiyetsizligi de kendime yakistirmam.. Konunu okuyunca yaram depresti
bu arada seninkinde supheli durumlar var aman bosver bari gay cikarsa daha iyi saglam bahanende var bosa gitsin inan ömur tuketir bunlar!+!
3 bucuk yil oldu bide cocuk var.. simdiki aklim olsa ilk evlendigimde ugrasmazdim bosanirdim.sen niye boşamıyorsun?
olsun. ömür boyu mutsuz olmak zorunda değilsin. annesiz veya babasız büyüyen nice çocuk var.3 bucuk yil oldu bide cocuk var.. simdiki aklim olsa ilk evlendigimde ugrasmazdim bosanirdim.
Nasıl yaniiiiiiBir olay yaşadık daha önce eşim doğal gaz faturalarını okuyo işi bu. Bir ara bi adam takalasti nisanliyken adam biseksuel midir nedir ondanmis o zaman halletmistik geçen ay aynı adam akşam mesaj attı neden beni görünce kaçtın diye ilk ben bayan zannettim yanımda aradı yine aynı adam sonra adama kızdı arama falan dedi kapattı aklımı karıştırıyo bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?