- 21 Mart 2016
- 630
- 1.296
- 63
- Konu Sahibi Uyduroloji
-
benimkide öyledi anlamadım ya herkes garipsiyordu ..çok soğumuştum bende..ben bir bayanım diye bir yere kadar belli edebiliyordum bir yerden sonra yapamıyordum..durum vahim..Allah yardımcın olsun ..beni sorarsan boşandım.Başka ilişkileri oldu ön sevişmeden hoşlanıyo fakat onu bile yapmıyo mesela bir buçuk haftadır ilişkiye girmiyoruz iki hafta da bir oluyo neredeyse kimle konuşsam yeni evlisiniz bu çok büyük bir ara diyo
benimkide öyledi anlamadım ya herkes garipsiyordu ..çok soğumuştum bende..ben bir bayanım diye bir yere kadar belli edebiliyordum bir yerden sonra yapamıyordum..durum vahim..Allah yardımcın olsun ..beni sorarsan boşandım.
Niye evlenirler ki
Bizim bi arkadaşımız biseksüel
Ben anlıyorum mesela çok yakışıklı kaslı fit bi erkek görsün bakar bakışından anlıyorum
Kızlara da bakar erkeklere de bakar
Bir de gaylerle iyi anlaşır biz dışlarken o kanka olur
Evet yaklasiyodu itiyodum evlenince isteksizlesti hatta anal yoldan istedi bi çok kez ben kabul etmedim
Yap tabi psikolojik seninki derse onu da aıp Dr gidecegini söyle. Ciddi ciddi boşanmayı bile düşündünü söyle.Bunları söylesem ben anlamasına anlicam ama diyeceği ilk şey sen güzelce kafayı yedin psikolojik bozuldu hemen doktora git vs vs bu tür cümleler kullanacak ben yine sinir oldugumla kalacağım. Aslında dediğiniz çok mantıklı ama yapıp yapmamak arasında tereddütlerim var.
cok mu yogun bir işte. gece sabaha işe gidecegi için yapmak istemiyordur aksam 8 9 gibi deneyin . siz davetlar olun giyin üstünüzü cagırın alısır zamanla2 Ay önce evlendik eşimle daha önce sevgili olmadık ama 5 senedir arkadaşız nişanlılık döneminde bu tür istekleri vardı evlendikten sonra çok değişti ilk bir iki hafta iyi gibiydi o da tam değildi hep benim söylememle istememle oluyordu. Şimdi bende demeyi bıraktım aklına bile gelmiyor. Bana yaklaşmıyor. Öncesi gece ben yaklassam bile gece gece napıyosun diyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime karşı soğumaya basladim. Daha önce konuştum anlattım ama hâlâ aynı umrunda değil.
Ne oldu acaba o üyenin durumu?Ya burada bur uye vardi ayni kinudan onun da vardi simdi gorunce o konu sandim:/ bence o konuyu da bir okuyun konu sahibi sizinkiyle cok benzerdi
Sert duran bi erkeğe bu şekilde yanasamaz değil mi. Bende çok düşündüm ama kendime saçmalama düşünme demiştim.
Eşimin gay vs olmadığına nasıl eminsem böyle bir olayda gidip kafa göz dalıp kan dökmeyeceğinede eminim. Benim eşimin mizacına ters tabi o yüzden diyorum. Tam olarak ne tepki verir kestiremem belki dalga geçer kafa bulur belki ne selam vericem bak işine der vs vs ama fazlasını yapamayacağına da eminim.Yanasabilir mi ya aklin aliyor mu hic? Varsayalim adamin sinirleri alindi oldu da sakin kalabildi adım çıkar diye bile korkup onunu keser bi sekilde yani. Sen bizi keklemiyosan esin ya gay ya biseks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?