- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi Uyduroloji
-
Ben baktim da tedaviye falan baslamislar sanirim en son her sey yolundaymisNe oldu acaba o üyenin durumu?
geçmiş olsun bacım. acaba bilinçaltında skıntılı bi sorun mu var. acaba küçükken cinsel istismara filan mı uğradı? bakın ciddi bir problemler yaşamış olabilir ve bu yüzden dünyası allak bullak olmuş olabilir2 Ay önce evlendik eşimle daha önce sevgili olmadık ama 5 senedir arkadaşız nişanlılık döneminde bu tür istekleri vardı evlendikten sonra çok değişti ilk bir iki hafta iyi gibiydi o da tam değildi hep benim söylememle istememle oluyordu. Şimdi bende demeyi bıraktım aklına bile gelmiyor. Bana yaklaşmıyor. Öncesi gece ben yaklassam bile gece gece napıyosun diyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime karşı soğumaya basladim. Daha önce konuştum anlattım ama hâlâ aynı umrunda değil.
Geçmiş olsun..Bir olay yaşadık daha önce eşim doğal gaz faturalarını okuyo işi bu. Bir ara bi adam takalasti nisanliyken adam biseksuel midir nedir ondanmis o zaman halletmistik geçen ay aynı adam akşam mesaj attı neden beni görünce kaçtın diye ilk ben bayan zannettim yanımda aradı yine aynı adam sonra adama kızdı arama falan dedi kapattı aklımı karıştırıyo bu durum.
Konuştum hatta daha geçen gece konuştum ama aynı değişen bişey yok sorunları varmış para dusunuyomus iş yerinde sıkıntı varmışYuhİnsanın kocasının,doğalgazcıyla flörtleşmesi de çok tuhaf yahu Yeni evlisiniz 2 ay olmuş daha bu uzaklık normal değil,doğalgazcıyla olan konuşma hiç normal değil.
Sen tepki vermedin mi?Şaşırmadın mı anlamıyorum ki?
Al karşına konuş yapacak birşey yok başka.
Sorunlarım var falan dedi ama bana da sizin dediğiniz gibi geldi 2 aylıkken normal değilTamam erkekler iş hayatı düzgün gitmedıgınde veya baska bır problemle karsılastıgında cınsel hayatı etkılenen varlıklar hangımız etkılenmıyoruz ki ancak 2 aylık evlıyken isteksizlik problemı bana pek normal gelmedi ya baska bir kadın var yada esınız homoseksuel olabılır bu konuyu arastırın derım
Konustuk geçen gece hatta o gün biraz istekli davrandı ben tabi düşüncesini bilmiyodum halbuki bütün gün iş yerinde düşünmüş bana ilgisiz davrandığını fark etmiş bunu gidermek için istemiş birlikte olmayıErkek herdaim cinsellik düşünür diyr bişey yok onlarında psikolojileri bozulabilir. Siz tahrik ettikçe rahatsız bile olabilir o an isteğinizi karşılayamayacağı için. Her erkek aşırı sağlam aşırı güçlü olacak diye bile yok hiç dertleştiniz mi? Genel olarak
Konuştum da pek iç açıcı cevap alamadım sorunlarım var dedi kafam dolu dedi geçiştirdiNaptin Zeliha konuştun mu?
Ben hiç aşkı yüzünden gözü kör olanlardan olmadım kesin emin olsam tabikide gençliğimi böyle biriyle curutecek değilim daha 21 yaşındayım hepsi geçer yenisi de gelir ama kesin bişey yokAdam biseksuel 1.si adamin tekiyle flortlesmis 2.si anal iistemiş... geçmiş ola bboşanma protokolunu hazirla yada ama ben kocami seviyiriiiiiimmmm diyenlerdensen buyur cek
Bura yanlış yav gaylerden evlenen çok paravan evlilik yapan çook her evlenen biseksüel olmayabilir yaniGay olduğunu düşünmüyorum gay insan zaten bir kadınla evlenmez...
Tanıyor çünkü her ay doğalgazını okuyo böyle bir adamı da unutmak mümkün değil zatenniye kaçmış adamdan demek ki tanıyor
Yalan atıyor be boşan bak o doğalgazcıyla olayı baya bir şey anlatıyor anal istemesi de ben iki kere yazdım gene yazıyorumKonuştum da pek iç açıcı cevap alamadım sorunlarım var dedi kafam dolu dedi geçiştirdi
Ülkemize ters olan bi durum bir de şurası var böyle biriyse bile eşim zannetmiyorum kendinin bile kabul edeceğiniValla bunun en iyi örneği benim gözümde izzet çapa'dır. Adam, kimse anlamasın diye evleniyor. Kadına bile gay olduğunu söylemiyor. Hatta babası mutlu olsun diye çocuk bile yapıyor. Babası öldükten sonra, kadına ve çocuğa maaş bağlayıp, gizlilik anlaşmasıyla doğruuuuu yurt dışına yolluyor. Kendi kimliğini de açık açık söylüyor şimdi.
Kızdım tabiki dediğim gibi geçen gün bu konuda tekrar tartıştık zaten ama şu an beklemedeyim bir iki ay daha böyle giderse olmaz zateneğer böyle bir durum varsa, bence baya kızmanız gerekli. En azından 5 senelik arkadaşlığınız hatırına size bu kötülüğü yapmamalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?