2 aylik evliyim esimin bana karsi arzusu yok

Ihtimalle ve ben hic yasamafigim bir evliligin tek paylasimi ayni yatagi paylasmak disinda,ömür boyu bedelini ödeyecegim,bu yazdiklariniz beni öylesine acitti ve kanatti ki ,insanlarin icinde aglamamak icin kendimi cok zor tutuyirum,kumseye demedim ans size diyorum umarim bir gün benim yasadiklarimi siz de yasarsiniz !!!! Ve son söz kimseyi kinamayin,kinadiginizi yasamadan ölmezsiniz !!!

Bakire olmak sadce o zara sahip olmak degil cok farkli birsey.
Esin en son denemesinde canin yandi diye ustunden kalkti diyorsun tamam zar duruyor ama diger butun bakireligin bitmis tukmis coktan.

Zaten yipranmisin birde zarla falan ugrasma bosu bosuna. Eline birsey gecmiyecek sonucta. Ya bosanicaksin yada bu adamla bir omur tukericeksin.

arkadaşlar bu olaya sadece zar olarak bakmak çok kötü bir ruhalini yansıtyr diye düşünüyorum. kadınlar için de cinsellik önemli ama sizin anladığınız anlamda değil. kadın beğenilmek arzulanmak ister bu kadının yapısında var. peygamber efendimiz eşleri regl olduğunda elbiselerinin üsütünde severmiş onları eşi kendini kötü hissetmesin diye. bu eşler sıradan eşler değil cennetle müjdelenmiş eşler. onlar için bile önemli olan bu mesele neden tullip için önemli olmasın. ben bütün konuyu okudum onun derdinin kızlık bakirelik olduğunu düşünmüyorum eşi tarafından arzulanmak istiyor o adar. biz bayanlar eşimizle günlerce küs kaldığımızda barıştığımızda direk bu işi yapıyoruz. neden bunu kendinize sorun arkadaşlar bu olay eşleri birbirine bağlıyr. inş. tullip hanımda en kısa zamanda bu olayın üstüseinden gelir boşanmak zorunda kalmaz. allah bu büyük sınavdan başarıyla geçmenizi nasip etsin ikinize de

tulip cim ,mesajlarınıı başından beri okuyanlar biliyor ki sen bir zarın derdinde değil evliliğinin derdindesin.Severek evlenmişsin eşinle ama evliliğini doğal mecrasında akmıyor.sevdiğin adamla aranda dağlar var.bu büyük bir travma ve üstesinden kolay gelinecek bir yük değil.
sen çok sabırlısın.muhtemelen eşine olan büyük sevginle sabrede ede bugünlere geldin.acabalar kalmasın diye çabalıyorsun,tartıyorsun.
bu büyük sorunu zara indirgeyen arkadaşları da biraz daha empatiye davet ediyorum.
sen de üzme kendini.sanal alemde bu tür yanlış anlaşılma ve yorumlar oluyor sıklıkla.muhtemelen konuyu yarım okuyup bir kaç kelimeden koca anlamlar çıkarıyorlar.
üzülme de ağlama da.hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonrasında.aklında ve yüreğinde yüzdeyüz bitirdikten sonra geriye bakmadan ayrılacaksındır eşinden.bu da zaman istiyor.bu travmayı sindirmek,kabullenmek ve harekete geçmek kolay değil.manevi bir yük taşıyorsun üzerinde.

Ben seni yargılamadım , okuduklarımı, senin yazdıklarını yani, yazdım.

Satır arası okumaya dahi gerek yok bu çıkarımı yapmak için.

Açık bir biçimde sıklıkla bakirelik vurgusu ve kız olarak dul kalmak korkusu var.

Bunları düşünmeyip boşan dedim ama sen bedduaya kadar vardırdın.

Kınadığım bir şey de yok, o yüzden ettiğin bedduayı ciddiye almıyorum.

Anne olmaya seninde hakkında var. Ben evlenmeden once hemen cocuk olmsin birkac ay gecsin diyordum ama kadınlık hormonu olsa gerek hemen ilk ayda cocuk olsn istedim. Bu seferde istesemde olmuyor. Bu işler zormus. Sen beraber olsan bile belki ayda yılda bir sevscksz bu durumda. Cocuk ihtmli bile azaliyr

Vajinismus olan bayanlarin anlayis gostermeyen eslerine burdan saydiriyoruz ama adamin da böyle bir sorunu varken neden kendimizi adamin yerine koymuyoruz. Esiniz degil de siz vajinismus olabilirdiniz. Bu forumda 12 yil bekleyen bile var. Esleri gik demiyor, dediklerini duyunca da bu bi hastalık anlayissiz hödük diyip gecebiliyoruz. Esinizin belli ki bir rahatsızlığı var. Kadınlar cok rahat ben vajiyim diyebilir sma bi erkek cikip ben iktidarsizim diyemez. Esinize destek olsaniz, biraz onun acisindan baksaniz. Bosanmaktan once saglik sorununu asmak gelsin akliniza lutfen. Esiniz bunu yenebilir, o zaman siz de allah korusun vajinismus oldugunuzu anlayabilirsiniz. Adam sürekli ustunuze gelse neden olmuyor niye yapmıyoruz dese boşanmayi aklindan geçirse. Dünyanın bin bir türlü hali var. Empati..

Bu konuda yapilacak onlarca yorum varken siz konu sahibinin bekaretle ilgili sozlerini didikleyerek incelemis isaretleyip "itici" vs bulmussunuz.akliniza ilk gelen dusunce bu olmus yani.boyle üzücü bi konuda soylenmis bunca sey bunca yorum arasinda dikkatinizi ceken en oncelikli sey bu ise eger evet burda bekaret meselesine takık tek bir kisi var o da sizsiniz.

tullipcim bence konunu yoruma kapattır
konu güncellendikçe sen inciniyorsun.
yaşadıkların seni olduğundan fazla hassaslaştırmıştır
kadınsın çünkü
cinselliğin çocukluktan kızların yaşamaması ile eşleştirilen ailelere sahibiz.

eşinle konuşamadıkların var,
insanın konuşamadıkları içine attıkları öfke olarak birikir içine.
başkasının duysada hissetmeyeceği sözler senin içindekilere dokunur, hatırlatır.

kukla ipi arkadaşın dediklerine de kulak asma
belliki biraz empatiden uzak, neyi söylediğinin değil nasıl söylediğinin önemini gözardı ettiği bir anına denk gelmiş.

bense senin bu kaostan ancak yardım alarak çıkabileceğini düşünüyorum
onarılması gereken ne çok duygu vardır içinde
sağlıklı karar vermek için önce kendine yardım etmeye çalış..

Konuyu "didiklemek" için çok fazla vakit ayırmaya gerek de yok. Zira konu sahibinin yazdığı her şey birbirine benziyor.

Bense oturup bunlara odaklanmak yerine kendisi için bir şey yapmasını ve boşanmasını önerdim.

Ben bekarete takık olmayan biriyim ki bunları düşünme git boşan diyebiliyorum.

Yukarıda da açık bir biçimde belirttiğim gibi konu sahibinin vurgularından çıkardım bunu, hak verip
vermemeniz çok da umrumda değil. Ben okuduklarımı yazdım. Yani "didikleme" amacın konu sahibine, bu vurguyu farkında olmadan kendisinin yaptığını göstermekti. Hala anlamadıysanız yapabileceğim başka bir şey yok.

Bu arada aklıma ilk gelen şeyin bu olduğunu altıncı hissiniz söylüyor sanırım?

Çünkü konu hakkında yapılacak tüm yorumlar yapıldı, 1buçuk yıl oldu konu açılalı.

Daha parlak bir fikriniz varsa, buyrun siz söyleyin.

Ayni fikdeyim bende. Evlilikte cinsellik onemli hattaa en onemlisi...
Konu sahibi elinden geleni tek basina yapti, en ufak bir ilerleme icin cabaladi
eeee simdi de kocasindan buldugu ilk tepkiye canim acidi diye kestirip atmis.
Konunun bunalimi taa ki bakireyim hala yasananlar olursa pisman olurmuyum diye dusunceye gelmis....

12 yıl beklemek her şeyden önce günahtır. Eşe yapılan büyük bir haksızlıktır. Taş olsa çatlar ki eğer 12 yıl bekleyen eş bir şey derse ben ona asla hödük demem üstüne nasıl bu kadar sabretti derim. 12 yıl ya ömür gitmiş. Dinimizde bile evliliklte cinsellik üzerine bir sürü hüküm var. Vajinismus kanser gibi bir hastalık değil. Hani kanser olur 12 yıl ona destek olursun. Ama bu durum öyle değil. Kadın olsun erkek olsun kimse tedavi olmaya yanaşmayan birine 1 yılını bile vermemeli.

Geçmişi okumadım sadece azbuçuk konuyu anladım. Eşinle birlikte olamadınız birbuçuk yıldır olayın özü bu sanırım. Boşanma kararı verdin mi ne yaptın bilmiyorum. ama neden ömür boyu bunun bedelini ödeyeceğini anlamadım. Yok öyle bir dünya. Bence sadece bu kadar beklediğin için giden 1,5-2 yılına üzüleceksin o kadar. bu adam neden evlenmiş onu da anlamadım.

Bekaret ve dul kalma kısmı seni çok üzüyor olabilir. Ben bunu anlayamam ama hak veririm bu tamamen senin yaşadığın ortamla alakalı olabilir. Evlilik bir kumardır. Adamla aynı yatağa girene kadar ne olduğunu anlamamız çok zor. Her şey olabilir. Bu hayatta her şey bizler için. Adam hırsız da çıkabilirdi, sapık da. Belki tuhaf fantazileri olan çok azgın bir adam olabilirdi. Belki döverek sevişmekten hoşlanan sana türlü eziyetler çektiren biri olabilirdi. Biseksüel olabilirdi. Şerefsizin teki olabilirdi. Şizofren olabilirdi. Sana çok büyük acılar yaşatabilirdi. Sadece sevişemediğiniz için ayrılıyosun.

Olayın içinde olduğun için bunları göremiyorsun ama düşünüyorum çok şükür kötü şeyler yaşamamışsın. Senin açından dul olmak ve bekaret bu kadar önemli konularsa evlilik bu kadar uzamadan iptalini isteyebilirdin. Konuyu aile büyüklerine annene ablana teyzene açabilirdin. dul tabiri bu adamla evli kalmanın yanında devede kulak kalır. Ömür boyu sevişemicek olmak gerçekten her şeyden en kötüsü.. Çocuk sahibi olamamak.. Çok üzüldüm inan ama kurtuluş senin elinde. Emin ol bedel falan ödemiceksin. Ödeyeceğini ödemişsin sen. Daha fazla üzüntü yaşamayacaksın eminim. Yolun açık olsun..

normal değil tabiki ..
doktora gidin birlikte.. :18:
psikolojik olabilir bence.. :26:

12yili örnek verdim sadece. Ilk gece kadin korksa cekilse erkegin de bunu sorun ettigini duysak kiyameti kopaririz degil mi? Demem o ki kadinlar bunu soyleyebilirken erkekler bu kadar rahat olamaz söyleyemez. Bir omur iyi günde kotu gunde yaninda olmayi goze aldiysaniz yardimci olmaniz sorununu ogrenmeniz lazim. Eger bunlara ragmen de uzun sure tedaviye yanasmazsa o zaman ayrilik falan dusunulur. Adamin daha sorunu ne bilmeden basina eksimek bence ayni hayati paylaşabilecek insan isi degil.

Konunun acilis tarihini ve basindan beri tullipin gosterdigi cabayi bilmeden yazdiginizi dusunuyorum o zaman. Tullip elinden geleni yapti.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Konunun acilis tarihini ve basindan beri tullipin gosterdigi cabayi bilmeden yazdiginizi dusunuyorum o zaman. Tullip elinden geleni yapti.

Benim hatirladigim kadariyla neden olmuyor diye adamin gururunu incitecek sozler var ortada. Tabiki burdan konusmasi kolay ama boyle de olmamali bence. Adam bunca zaman sonra tamam demis karar vermis ama ufacik bi can acimasiyla konu sahibi geri cekilmis. Yapılacak is mi sizce, gozu karartmak gerekmez mi biraz.

Bence sorunun kokenine inmeden goz karartmak olmaz. Hadi adam ayda yilda bir yapabiliyor. hadi adam gay ve o da goz karartilsin sonrasina bakariz diyor. ne olacak o zaman?Ayrica tullip de psikopatligina geri cekilmiyor herhalde vajinismuslu kadinlarin ruh haline empati yaparken tullipin ruh halini de biraz dusunmenizi rica ediyorum.

Bende zaten okuduysaniz once destek versin hala keyfi bi durum varsa ona gore acilir ayrilik konusu diyorum. Bu kadar bekledikten sonra geri çekilmek bence pek normal degil. 1.5 yildir ne cektigini o bilir, ben konu sahibini suclamiyorum. Ama bakin o bu kadar seyin üstüne cekilince siz psikopatligina yapmıyor herhalde diye onu savunuyorsunuz ama adam aynisini yapinca tam tersini diyorsunuz. Belki esi de psikopatligina yapmiyordur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…