- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Dolunayisra
-
Nısanlıyken yanına gelmek yerine İstanbula gıtmıs BENİ gormeye neden gelmedin dedıgımızde seni görmek ıstemedigini söylemis Yuzune? Konu acmıssın bunla ilgili
Nısanlıyken de sizi takmıyormuş işte. Eski konu ve yorumlarınıza baktım.
Hatta siz bunun ustune onu aramıssınız o sizi aramamıs vs.
Deger vermemesi sizce normal mi?
Bi tik ustude halıya kahveyi bilerek dökmek işte
Daha ne yapsın?
Hı tamam o zaman sorun yok
Hiçbir şey anlaşılmıyor mu? İşine gelmiyor diyelim ya da sanırım Türkçe konusu sende sıkıntılı yoksa ben açık ve net ifade ederim kendimi her zaman.
Ne saniyorsunuz dişiliğini kullanmadan hataya hata diyenlerin mutsuz olduğunu mu ?
Sizin devir eski kadınlarda kaldı boşanamadigi için kocam kocacim başımda erim napayım diyenler. E bir de böyle birkaç tane var napalım olsun.
Yalnız bir şey diyeyim öyle dişiliğini yansitirken adama her seferinde kişilik gözünde küçüklüyor adamın nasılsa erim diyor bir şey demiyor diyor.
Her kişilik gosteren mutsuz olmuyor dişilik gosterenleri de çok gördü bu gözler. Evlilik bu iyide olur kötü de yalniz ahkam kesme öyle bilip bilmeden iftira atma ayip. Kime anlatiyorsam daha Türkçe yazdığım halde anlamadığını söylerkenhadi bacım ya sağdan alalım sizi malum diyalog kurmada çok zorlaniyor(s)unuz benimle.
Ayy resmen guldum yani bu davranisa cok komigime gitti neden diye sorarsaniz ancak kucuk bir cocugun yapabilecegibi davranis kahveyi haliya dokmekte nedir hmde arkdasinin yaninda resmn kendini rezil etmis siz hic uzulmeyinn bnce bu bir davranis bozuklugudur bende askeri personelim geneli sole baktigimda hepsi esinin agzinin icine bakan tipler is arklarim esinizin yaptigi simariklik terbiyeszlik zamanla duzelir hic caninizi skmayin erkeklerin tabiatinda var birilerini gorunce simarip kendini bi halt sanmak yakin arkdasimiz var eside yani bayan hastanede sekreter bize gelirler bu bir konusur kimseye konusma firsati vermez yakarlar sigarayi esim onun esi bayan o zirvalar bunun ikisi dinler koyun gibi anlattigida bos beles muhabbet onlar gider gecanin bilmm kacinda ben bole konussam evden gidersin derim ne yapayim konusuyo der dinleme derim off sende taktinn haa ayseye der 5yillik evliyim 5yilda gorusup evlendik halen bile beni sasirtmaya devm ediyo bosverrr sole gecc kendi bilir ..uzuldugune degmezzHanımlar ben 2 ay önce evlendim ve eşim askeri personel.. Birkac sıkıntı yaşadık( bizimle ilgili degil) esimin psikolojisi bozuk alttan almaya çalışıyorum ama bende cok yoruldum. Esim maddi acidan asla bir dedigimi iki etmez ne istersem alir. Kendisinin haksiz olduğunu asla dusunmeyen biridir ve cok konuşur gerekli gereksiz her seye bir fikri vardir. Cok yakin arkadaşlarımız var. esimin timden arkadasi ve onun eşi bugün bize kahvaltiya geldiler ve esim bana bi su ver dedi emir vererek ben bundan nefret ederim ama esimde hic rica etme huyu yok neyse verdim. kahvalti sonrasi kahve yaptim ikram ettim. Oturuyoruz , tepside herkese kahve yanina su vermiştim esim de sehpanin uzerine koy dedi koymadim elim dolu sen al koy dedim o da koymadi.. birkac dakika sonra suyu istedi bende vermedim al dediğimde niye almadin dedim o da suyu ver dedi yoksa kahveyi dokerim dedi dokme dedim ve kahveyi arkadaslarimizin yaninda haliya döktü. Sinirlerim bozuldu. Esimin arkadasida sen neyi ispatlamaya calisiyorsun napiyorsun ya dedi. Tabi ben sinirden cildirdim bagirdim cagirdim senin yaptığın insanlik degil normal değilsin sen diye.. arkadaşlarımız kahvelerini ictikten sonra kalktilar.. esimde kulakligi takti ve uyuyor.. hicbir sey soylemedim konusmuyoruz su an. Napicam bilmiyorum. Esim evde yalnizken bana yardim eder oper sever sarilir ilgilenir benimle sürekli ama birileri yanimizdayken erkeklik yapacağı tutuyor. Evin reisi benim ben ne dersem o olur emir vererek konusur artik iyice sinirlerim bozulmaya basladi. Konusuyorum boyle yapma rezil ediyorsun beni de kendinide diye ama anlamiyor. Karar aldım toplu ortamlara esimle girmiycem uzun bir sure. Esimi nasil duzelticem bilmiyorum. Birileri varken erkekleniyor bende o oyle yaptikca istediklerini yapmiyorum ya da zitti hareket ediyorum bugunde sonucunda haliya kahve doktu rezil etti beni.. Konussam ise yaramıyor. Kavga etmeyelim diye uyuyor simdi ama mecbur uyanicak ve ben nasil konusucam ne yapicam bilmiyorum ne yapmaliyim ?
Cok üzüldüm ya herkesin degisik bir huyu var sen iyi dusunmussun alma ortamada ozaman anlasin.Hanımlar ben 2 ay önce evlendim ve eşim askeri personel.. Birkac sıkıntı yaşadık( bizimle ilgili degil) esimin psikolojisi bozuk alttan almaya çalışıyorum ama bende cok yoruldum. Esim maddi acidan asla bir dedigimi iki etmez ne istersem alir. Kendisinin haksiz olduğunu asla dusunmeyen biridir ve cok konuşur gerekli gereksiz her seye bir fikri vardir. Cok yakin arkadaşlarımız var. esimin timden arkadasi ve onun eşi bugün bize kahvaltiya geldiler ve esim bana bi su ver dedi emir vererek ben bundan nefret ederim ama esimde hic rica etme huyu yok neyse verdim. kahvalti sonrasi kahve yaptim ikram ettim. Oturuyoruz , tepside herkese kahve yanina su vermiştim esim de sehpanin uzerine koy dedi koymadim elim dolu sen al koy dedim o da koymadi.. birkac dakika sonra suyu istedi bende vermedim al dediğimde niye almadin dedim o da suyu ver dedi yoksa kahveyi dokerim dedi dokme dedim ve kahveyi arkadaslarimizin yaninda haliya döktü. Sinirlerim bozuldu. Esimin arkadasida sen neyi ispatlamaya calisiyorsun napiyorsun ya dedi. Tabi ben sinirden cildirdim bagirdim cagirdim senin yaptığın insanlik degil normal değilsin sen diye.. arkadaşlarımız kahvelerini ictikten sonra kalktilar.. esimde kulakligi takti ve uyuyor.. hicbir sey soylemedim konusmuyoruz su an. Napicam bilmiyorum. Esim evde yalnizken bana yardim eder oper sever sarilir ilgilenir benimle sürekli ama birileri yanimizdayken erkeklik yapacağı tutuyor. Evin reisi benim ben ne dersem o olur emir vererek konusur artik iyice sinirlerim bozulmaya basladi. Konusuyorum boyle yapma rezil ediyorsun beni de kendinide diye ama anlamiyor. Karar aldım toplu ortamlara esimle girmiycem uzun bir sure. Esimi nasil duzelticem bilmiyorum. Birileri varken erkekleniyor bende o oyle yaptikca istediklerini yapmiyorum ya da zitti hareket ediyorum bugunde sonucunda haliya kahve doktu rezil etti beni.. Konussam ise yaramıyor. Kavga etmeyelim diye uyuyor simdi ama mecbur uyanicak ve ben nasil konusucam ne yapicam bilmiyorum ne yapmaliyim ?
Gerçekten anlamadığına o kadar inandım zaten tekrarlamana gerek yok. Tabii canım hep i,ı dan noktalamadanHala anlaşılmıyor ama?
Noktalama işaretleri nedir? Nerelerde kullanılır? -de / -da ayrımı nedir? ı, i gibi harfler nasıl yazılır? Virgül ile cümleleri doğru yerlerden ayırabilirsek anlatım neden daha anlaşılır olur? Bunlara biraz daha çalışırsanız belki ileride fikirlerimizi de paylaşırız, neden olmasın?
Amin amin hala yardiriyor i,ı ya noktalamaya taktı biri en son anlamiyormus beni anlasilmazmışım. Kocam, erim, erkeğim diye cilvelesirken nöronlardan olmuş bacı Allah affetsinAynen öyle, isterim ki butun hemcinslerim el ustunde tutulsun cok sevilsin en çokta saygı görsün. Zıt göruslerı dusmanlık göreceksen konu acmazsın. Herkes ıstedıgın cevabi veremez vermek zorunda da değil.
Dısarıdan söylenen yemegı lutuf gıbı görmek cok uzucu geliyor bana.
Allah akıl fıkır huzur versin herkese.
Daha 2 aylıktan böyleyse Allah yardımcın olsun bugun kahveyi güç göstergesi olarak halıya döken yarın neler yapabilir.? Kadına şiddet böyle başlıyor ne yazık ki.
Kendimi eşinin yerine koyunca, içimden şuraya koyar mısın hayatım demek geçiyor, koy, yap, getir, ver demek değil. Kadın durup dururken vermemiş o tepkiyi, belli ki kendisi de itaatkar bir karakter değil ben de değilimdir kaldı ki orası askeriye değil, karısında bir kadın var. Adam bir defa değil her seferinde aynı şeyi yapmış insanların içinde. Böyle erkeklerin dünyası batsın bence hiç empati kurmaya gerek yok. Hem insan gibi rica edince ne oluyor, erkekliği mi azalıyor? Adamda bariz aşağılık kompleksi var belli. Mağdurun değil de suçlu olanın üzerinden empati kurmak da moda oldu bu aralar. Adam bariz hatalı, yoruma açık hiçbir tarafı yok bunun.Şimdi kendimizi eşinizin yerine koyalım. Erkek. Ve arkadaşları var. Karısından bir şey istiyor. Ve karısı arkadaşlarının yanında ona ayar vermeye kalkıyor. Erkek dünyası için bence sizin tavrınız da hoş değil. Erkeği geçtim, biz mesela ailecek başkalarının yanında pek tartışmayız. Bir sorunumuz varsa bunu başbaşayken konuşuruz. Başkalarının içinde birbirimizi rencide etmemeye özen gösteririz. Ki başkasının yanında verilen nasihat hakarettir.
Eşinizin halıya kahve dökmesi de hoş değil. Ama buna sebebiyet vermemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Yalnızken madem ilgili bir adam. Güzelce isteyin başkalarının yanında emir değil rica etmesini. Savaşmayın onunla. Adam zaten savaşçı. İdmanlı yani. Dikleşmeden güzel güzel deneyin. He yine olmuyorsa o zaman sadece adamda sıkıntı vardır
Kesinlikleiki aylik evlilikte evinize gelen misafirin yaninda kahveyi yere döken adama yapilacak en iyi hareket o uyandiginda o evde olmamak olur....
Kendimi eşinin yerine koyunca, içimden şuraya koyar mısın hayatım demek geçiyor, koy, yap, getir, ver demek değil. Kadın durup dururken vermemiş o tepkiyi, belli ki kendisi de itaatkar bir karakter değil ben de değilimdir kaldı ki orası askeriye değil, karısında bir kadın var. Adam bir defa değil her seferinde aynı şeyi yapmış insanların içinde. Böyle erkeklerin dünyası batsın bence hiç empati kurmaya gerek yok. Hem insan gibi rica edince ne oluyor, erkekliği mi azalıyor? Adamda bariz aşağılık kompleksi var belli. Mağdurun değil de suçlu olanın üzerinden empati kurmak da moda oldu bu aralar. Adam bariz hatalı, yoruma açık hiçbir tarafı yok bunun.
Ilk yorumlardan biri yapılacak en iyi şey o uyandığında evde olmamak demiş, ona kesinlikle katılıyorum. Konuşarak olmamış madem, bir de karşı eyleme geçerek deneyin. Hala da anlamıyorsa bırakın kendi kendine yapsın artistliğini D Dolunayisra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?