- Konu Sahibi Dolunayisra
-
Gerçekten anlamadığına o kadar inandım zaten tekrarlamana gerek yok. Tabii canım hep i,ı dan noktalamadan
Koyayım külahı ona anlat bu yüzden cevap vermiyorum diye.sana yorumum burada bitti hadi sağdan diyorum diyorum gitmiyor da yahu
Bu günümüze şükür olsun Allah hiç birimizi dişiliğini kullanırken kişiliğinden olanlardan etmesin. Hadi bakalım rastgele.
Şimdi kendimizi eşinizin yerine koyalım. Erkek. Ve arkadaşları var. Karısından bir şey istiyor. Ve karısı arkadaşlarının yanında ona ayar vermeye kalkıyor. Erkek dünyası için bence sizin tavrınız da hoş değil. Erkeği geçtim, biz mesela ailecek başkalarının yanında pek tartışmayız. Bir sorunumuz varsa bunu başbaşayken konuşuruz. Başkalarının içinde birbirimizi rencide etmemeye özen gösteririz. Ki başkasının yanında verilen nasihat hakarettir.
Eşinizin halıya kahve dökmesi de hoş değil. Ama buna sebebiyet vermemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Yalnızken madem ilgili bir adam. Güzelce isteyin başkalarının yanında emir değil rica etmesini. Savaşmayın onunla. Adam zaten savaşçı. İdmanlı yani. Dikleşmeden güzel güzel deneyin. He yine olmuyorsa o zaman sadece adamda sıkıntı vardır
Şimdi kendimizi eşinizin yerine koyalım. Erkek. Ve arkadaşları var. Karısından bir şey istiyor. Ve karısı arkadaşlarının yanında ona ayar vermeye kalkıyor. Erkek dünyası için bence sizin tavrınız da hoş değil. Erkeği geçtim, biz mesela ailecek başkalarının yanında pek tartışmayız. Bir sorunumuz varsa bunu başbaşayken konuşuruz. Başkalarının içinde birbirimizi rencide etmemeye özen gösteririz. Ki başkasının yanında verilen nasihat hakarettir.
Eşinizin halıya kahve dökmesi de hoş değil. Ama buna sebebiyet vermemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Yalnızken madem ilgili bir adam. Güzelce isteyin başkalarının yanında emir değil rica etmesini. Savaşmayın onunla. Adam zaten savaşçı. İdmanlı yani. Dikleşmeden güzel güzel deneyin. He yine olmuyorsa o zaman sadece adamda sıkıntı vardır
Ne zaman ki insanların hatasını anlayabilmek için cinsiyetine dayanarak empati kurmak zorunda kalmayız, o zaman bu sorunları aşmış olacağız zaten. Erkek olunca arkadaş önünde rencide edilmek daha ağır olmamalı. Belli ki bazı kadınlar için bu köle tavrı da "kadın dünyası" için hoş değil.Şimdi kendimizi eşinizin yerine koyalım. Erkek. Ve arkadaşları var. Karısından bir şey istiyor. Ve karısı arkadaşlarının yanında ona ayar vermeye kalkıyor. Erkek dünyası için bence sizin tavrınız da hoş değil.
Kesin ikizlerdir.Canım eşinin burcu ne? Yemin ederim böyle şeyleri okuyunca dinleyince evlilikten soğuyorum yani.... 30 oldum artık aman evlenim yuvamı kurayım diye düşünüyorum... böyle şeyleri duyunca da gerçekten korkuyorum ya .. böyle bir evlilik olacağına olmasın daha iyi arkadaş ..!!net ..! Allah sabır versin sana
Kız çocuğu önce babaya emanettir ,evlendiğinde ise eşe emanettir.Kadınlar erkeklere emanet edilmiş bireyler değiller
Emanet çok değerli bir kavramdır,fakat ici çok boşaltıldı ve koflastı.Kız çocuğu önce babaya emanettir ,evlendiğinde ise eşe emanettir.
Ben eşime bunu söyledim, ben sana Allahin emanetiyim sakın ha bana ihanet etme demiştim çok şükür oda biliyor zaten
Kesinlikle öyle istanbulda iki çocukla ev toplarken beni oylece sap gibi bırakıp giden babama mi emanetim ben şimdi asla asla değilim o kadar kötü oldum o ladar çöktüm ki anlatamam çok ağır geldi ben yapalniz ev tasidim en ihtiyacim olduğu an da yoktuEmanet çok değerli bir kavramdır,fakat ici çok boşaltıldı ve koflastı.
Ne babalar ne de kocalar emanete gözü gibi bakmıyor artık.
Ben şahsen önce rabbime sonra da kendime emanetim,baba ve kocadan kötülük görmediysem de farkın farkındayım...
Aynen öyle,ruhum ayaktaysa ben de ayaktayım,Rabbim kimseye muhtaç etmesin kendinden baskaKesinlikle öyle istanbulda iki çocukla ev toplarken beni oylece sap gibi bırakıp giden babama mi emanetim ben şimdi asla asla değilim o kadar kötü oldum o ladar çöktüm ki anlatamam çok ağır geldi ben yapalniz ev tasidim en ihtiyacim olduğu an da yoktu
Eşim çok şükür iyi bir insan mutluyum da ama ona da emanet degilim dediginiz gibi önce Rabbime sonra kendime evvelallah gerisi yok insan yaşayarak öğreniyor.
Evt malesef geldiğimiz durum içler acısıEmanet çok değerli bir kavramdır,fakat ici çok boşaltıldı ve koflastı.
Ne babalar ne de kocalar emanete gözü gibi bakmıyor artık.
Ben şahsen önce rabbime sonra da kendime emanetim,baba ve kocadan kötülük görmediysem de farkın farkındayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?