2 aylık evliyim olmuyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz eger sirf misafir var diye ses cikarmayim derseniz erkek bunu ögrenir bu kadin evde birisi varken bana bir sey diyemiyor der ve bunu kullanir. Elaleme rezil olmayi siz düsünüyorsunuzda beyefendi niye düsünemiyor? misafir sadece sizin misafiriniz mi? Eger konu sahibi misafir falan dinlemeyip cevabini verip tepkisini koysaydi adam anlardi ki hee bu kadinin gözü kara demek ki ben kahveyi yere dökersem sonuclari bu olur. Yani susmak, alttan almak, misafir gidince konusmak cözüm degil.

Misafirin yaninda bir cinnet iyi gelebilir esinize, belki sonra sizi alttan bile alir.

Esileriniz misafir var diye düsünmüyoda siz neden düsünceksiniz misafire rezil olmayi? siz idare etmeye mi geldiniz bu dünyada? bunu saglayanda sadece kadin olmaniz mi? esleriniz sizi idareci gördügü icin bu kadar sorun yasiyorsunuz zaten, cünkü saygilari yok.

Misafirin yaninda bir cinnet iyi gelebilir esinize, belki sonra sizi alttan bile alir.
Şu cinnet nemenem bisey,kendi saçını başını yolmak mi,karsikinin saçını başını yolmak mı,kendini yerden yere atmak mıYok vallahi merakımdan soruyorum,herkes cinnet cinnet diyor da tarifini veren yok

Hayır elestirmedim.Hatta erkekler bunu hak etmiyor demiyorum diye de belirttim.Sadece gerçekten bunları yapabiliyor mu yazanlar diye merak ettim.Ama siz deri kalinligindan girerseniz eleştirinin ötesinde hakaret etmiş olursunuz.O zaman da bana haddini bil demek düşer.

Şu cinnet nemenem bisey,kendi saçını başını yolmak mi,karsikinin saçını başını yolmak mı,kendini yerden yere atmak mıYok vallahi merakımdan soruyorum,herkes cinnet cinnet diyor da tarifini veren yok
Sert bir tepki vermek diye düsünüyorum mesela o kahve dökme durumunda napiyorsun sen ya iyimisin falan denilebilir belki zaten bir tartisma baslar, misafir gider. Eside belki bir daha misafir gelirse ayni seyi yapar diye bir daha tekrarlamaz. Ama belki daha iyi fikirleri olan tecrübeli arkadaslar vardir burda:)) cinnet nasil gecirilir:)

Siz hakaret olarak algıladınız sanırım. Ben herkesin kaldırabileceği ve kaldıramayacağı şeyler farklıdır anlamında söyledim. Haddimi bilirim merak etmeyin, amacım tartışmak da değil. Kimi insan defalarca aldatılır aynı hayatı sürdürür, kimi insan 2.yi beklemez, affetmez.
Böyle bir hata, -hatta ruh hastalığı diye bakiyorum bu olaya, çünkü normal bir insanın yapacağı şey değil- sağlam bir duruşu hakeder diye düşünüyorum karsisinda.
Siz de zaten aynı durusu sergileyeceginizi yazmissiniz, neden size bir hakaret olsun ki?

Gerçekten bunu yapabilir kadınlar evet, imkansız değil saygisizlik, terbiyesizlik yapan, sizi rezil eden bir adama karşılık vermek.

yorumunuz cok güzel,tam söylemek istediklerimi ifade etmissiniz. Korktukca bir adim fazlasi geliyor hep basimiza.

Yok ya,o kadar da yumuşak bisey değildir:)
Mesela ben şöyle hayal ediyorum,gözün birseyi görmez,çelik tavayı adamın başına geçirirsin,cami çerçeveyi indirirsin,çıldırmış gibi konu komşuyu başına toplarsın,,taş taş üstünde koymazsın,e tabi adam tırsar:)Ama çok büyük rezalet ya,kendine yakıştıran geçirsin
Doğaçlama geçirene sözüm yokta,"bir cinnet her şeyi çözermiş" diye işe girisenler gülmeden tamamlasın bari,yoksa iş kötüye gider

yorumunuz cok güzel,tam söylemek istediklerimi ifade etmissiniz. Korktukca bir adim fazlasi geliyor hep basimiza.

yani her kadın farklı. Aile durumu, yasam şekli, inançları farklı. Evlilikte yüzde yüz doğru ve yüzde yüz yanlış yoktur bana göre. Her kadının yaptığı hareketin sonucu da farklı olur, çünkü erkekler de genellenebilen tek tip canlılar değiller.
Ben kendi evliliğimden ve kendi karakterimden yola çıkarak yorumumu yaparım. Kimsenin durduk yere hiç tanımadığı insanlara, kendisinin yapamayacağı şeylerin tavsiyesini verdiğine inanmıyorum, inanmak istemiyorum.
Kaldı ki bu konuda anlık bir hata yok, sinir anında ağızdan çıkmış bir söz yok. Bildiğiniz üvey anne filmlerinde, üvey annenin çocuğa yaptığı psikolojik işkence gibi birşey bu.
Olgun, aklı başında bir kadın böyle birseyi neden kabul etsin ya da tepkisiz bıraksın?

kadınlıkla ne alakası var? ailemden örnek verdim, ailem yapsa yine aynı şekilde davranır yalnızken uyarırdım derdim dedim. ben kadın olduğum için kendimi ezik hissetmiyorumki, neden bu kadar hassas davranıyorsunuz? siz kendinizi kötü mü hissediyorsunuz? idare hayatın her alanında var. iş hayatında patronu idare ediyorsun, aile hayatında anneni babanı, yeri geliyor kardeşini. arkadaşını idare ediyorsun. kadın olduğumuz için mi? yo hayır. insan ilişkileri böyle.

Bu kadar inat ve problemli oldugunu bilmiyordum.. izinlerde görüşüyorduk yanyana cok vakit geciremedik
Arkadaşlarının yanında erkeklik taslamış kendince ama yaptığı hayvanlık
Güya bakın ben karıma her emiri veririm bana tek bir şey yapsa böyle yaparım demiş
Arkadaşları kendisinden daha insanmış
Ben olsam dokunmam o kahve lekesine sen yaptın sen sil derim

ya bu yorum
O gırgır yorumunu okumuştum kaç sene geçmiş unutulmamış
Amme hizmeti yapiyorum şurada litfen ben cilvenaz olup erim için bir leopar tayti giyip gir gir yapamadim amma hemcinslerim için yol gösterici olurum muhakkak gırgır çok önemli unutmayalim unutturmayalim

yani 2 aylık evlilik bu yahu !
Nasıl bir erkekleşmeymiş bu evrimmi geçiriyor yani??
Birde evinize misafir gelmiş her ikinizn yaptığı çirkin olmuş
Siz onlara karşı da ayıp etmiş oldunuz kovulmaktan beter bu.
sİZ eşinizin bu durumda olduğunun madem farkındasınız keşke gitmelerini bekleyip sonra insanca konuşup anlamazsa sert bir çıkış yapsaymışsınız.Hiç hoş bir durum olmamış.KOlay gelsin.

Konu sahibi kendince olayı çözmüş, bizler hala yorum yapıyoruz.
Konusunu kapattırmadığına şaşırıyorum çünkü istemedikleri yorumlar olunca hemen konumu kapatın diyorlar burada.

Sizin yaşadığınız hatta yaşayacaklarınız yemeği dışarıdan sipariş etmek, halıyı yıkamaya vermek kadar basit çözümleri hak edecek bir konu değil. Bunlar geçici çözümler eşiniz sizden özür diledi mi, bir daha dikkat edeceğini söyledi mi? Bakın bir laf vardır kalabalıkta yapılan ayıbın affı tenhada olmaz. Yalnızken isterse dünya iyisi olsun hayatınız boyunca yanında başkaları varken sizi aşağılayacak kocanız daha 2 aylık evlisiniz. Kalıcı bir çözüm bulmanız lazım düzgünce konuşur musunuz, psikolojik destek almasını mı sağlarsınız orası size kalmış.

Eşinizin psikolojik destek almasını sağlamalısınız. 2 aylık evlilikte hemen boşanma lafı etmeyin. Bıkmadan anlatmaya çalışın.
Bir de cinsel hayatınız sorunlu olabilir mi acaba?

Eşiniz doğru yapmış demiyorum ama siz niye instlasiyosunuz bu şekilde ilerleyemezsini
O anda alttan alıp bunun sizi incittigini söylemeye çalışsanız daha iyi sonuc alırdınız
Bnm eşimde serttir.eşinizle konusurken bn dilini kullanin sadece konuşun yukselmeyin tabi bu kolay bi durum değil
Eşimin ailesi bile bnle evlendikten sonra esimin daha iyi olduğunu söylüyor
Bn iki yıllık evliyim
İlk zamnlarda biraz sorun yasayabilirsiniz
Sonra da sorun yaşatabilirsini ama sınırlarını herkes bilirse olay büyümez

Açıkçası ben de sizin gibi düşünen taraftayım, neredeyse bu eziklik kompleksi yüzünden hiç bir şey yapamaz hale geleceğiz. Başka konularda da sık denk geliyorum. Sadece bu konuda da değil. Aşırı saldırganlaşma ve her şeyi tersten anlama eğilimi var. Benim dünyama göre de bu tarz eğilimler, -bırakın bir kadını- esas olarak bir insanla bile örtüşmeyecek kadar mutsuzluk ve kabalık içeren hareketler. Bu şekilde kompleksleri olan insanlar zaman içinde en büyük zararı yine kendilerine veriyorlar aslında ama iş işten geçmiş oluyor tabii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…