2 aylık evliyim olmuyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ailesinin ya da arkadaşlarının gazına gelmiş gibi. Siz de tersi yönünde gaz verin. Arkadaşlarının yanında.

Eşinize şunları söyleyin insanlar senin bu yaptığınla senin büyük erkek gibi adam olduğunu düşünmezler karına değer verip emanete layığıyla sahip çıktığında evinde huzur olduğunda adam olursun büyürsün gözde erkek olursun herkes sana yuvana tavrına gıptayla bakar. Merak etme anlayacak bunu ama zaman sana da sabır lazım

Ben kendi adima şöyle soyleyeyim ben sevgiliykende nişanlıykende cok vakit geçirmedim cunku 30 gun izni oluyordu senede ve evde yalniz kalabileceğim ya da gozlemleyebilecegim hicbir ortam olmadi. Ha önceden gerçekten boyle değildi daha sakin ve neseliydi fakat simdi oyle degil sinirli ve yıkıcı. Bunlarin hiçbiri bahane degil ama insanin icine girmeden gerçekten taniyamiyormussun.

2 ay oldu ve ben bırakıp gitsem aileme kendime ne derim bilmiyorum kafam cok karışık bunlarida soyledim almıyoradam

verebileceğiniz mesajlardan biri o halıya dokunmamak olurdu. boşverseydiniz halıyı, yeniymiş, yazık olurmuş vs... günlerce kalsaydı o kahve lekesi orda.. adam kahveyi dökmüş siz de üstüne temizlemişsiniz. zaten size yaptırmak istediğini yaptırmış. bence bi kaç bardak kahve daha yapın siz de dökün halının üstüne. gözden kaçmayacak bişey olsun. o halıyı yıkattırmaya kendi götürmek zorunda kalsın elbet ailesi vs. gelicek bu kadar kompleksli bi adam oyle bi halıyla misafir ağırlamaz herhalde.

Adamin yaptigi resmen saygisizlik. Iktidar savasina girmis. Evliligi paylasim olarak gormekten cok iktidar savasi saniyor. Kole almis seni sanki. Etrafina da aklinca kendini ispat etmeye calisiyor. Adamda asagilik kompleksi var. Duzelmez ugrasma. Saygisiz adam. Saygi yoksa sevgi de yoktur. Kahve olayi bosanma nedeni biliuor musun? Seni baskalarinin yaninda kucuk dusurmus.

Iki ergen derken ?

Ergenin kelime anlamini bilmiyormusunuz? Ordaki tartismaniz mesela manasizdi. Adami uyurken uyandirmak yada baska biri ile konusurken israr ile kimdi o kimdi o sormak gereksiz.

Diger taraftan bu gereksiz olaylara esinde fazla abartili tepkiler veriyor. Simdi mesela kahve döktü çünkü onun kafasinda kadin erkege hizmet eder. Eksici ergen kafasi iste. Ikinizde ergen yani olgun degilsiniz.

Yaslariniz tahminen 21-22dir. Tekrar diyorum, lütfen bu noktada çoçuk düsünmeyin. Aslinda hiç evli olmayacaktiniz, hayatinizi yasayacktiniz. Flört edip, ayrilip, ask acisi çekip, kendi hayatinizi kuracaktiniz. Ancak madem evlisiniz, bu evliligin oturtmasi yillarinizi alir. Olgunlasmaniz zaman alir çünkü. Bir bebegin olgun anne babaya ihtiyaci var.

Degilimde anlamiuor istw
Eger seni dinleyip anlayacagina inaniyorsan bir kez konuş. Ama uyar eger bir daha boyle birsey yapacak olursan yaptığın sana doner diye.
Şahsen elalemin yaninda ozellikle o kahveyi hali doken adamin basindan asagi dokerim kahveleri. Herkes haddini bilecek.

Çok üzüldüm size eşinizin psikolojisi bozuk herhalde bir an önce doktora gitmesi için ikna edin konuşun güzelce 2 aylık evliyken böyleyse ilerisini düşünemiyorum sizin için allah sabır versin inşallah düzelir.

Yalnızken normalse biraz sen biraz o fedakarlık yaparak üstesinden gelirsiniz ama şunu söyleyeyim sana asla kimsenin yanında tartışma olay daha da büyüyor eş dost denilenler açığı görüne dolduruşa getiriyor ayrıca zor bir mesleği var bir askerle yaşmakla kolay değil onu daha fazla anlamaya çalış evliliğin ilk zamanları hep böyle olur bizim 1 yıl bitti yeni yeni oturuyor başlarda normal sevgiyle yaklaş Emin’im eşinde hatasını anlayıp sevgiyle yaklaşacaktır kavgayla çözüm olmuyor erkekler uyuyor Kadınlar çıldırıyor bizde de öyleydi

Bence ergen siz misiniz acaba konuyu yanlış okumuş yanlış yorumluyorsunuz . Asıl bayan gayet olgun ki nasıl olsa kimse yokken bana iyi surda iki kişi görüp erkeklessin nolcak demiyor . Her zaman seviyeli gururlu olmanın ne olduğunu biliyor kabullenmiyor eşinin o hallerini.

Yeni evlilerde uyumlanırken böyle kazalar çok olur, siz takmayın buradaki bir çok yoruma :) Kendi beyleri yanında el pençe olanlar kalkmış burada "kocan ayı"dan tut da "yaş kaç"a kadar vurdukça vuruyorlar :) Kendi özel yaşantılarına baksan emin ol süt dökmüşlerdir. Bu yürekli kadınlar nedense gerçek hayatta yok, burada da sayıları tonla :) Neyse...

Benim sizden ricam, öncelikle sakin olmanız ve asla ama asla arkadaşlarının yanında patlamamanız. Bu onu daha çok bileyecektir. İnatlaşma ile bir yere varamazsınız.

Herkes gittikten sonra yeni evli olmanızı da kullanarak daha dişice suyuna gidin ve cilve ile bu durumun kendinizi üzdüğünü belirtin. İnce ince işleyin onu.

Normalde sizin her dediğinizi yapıyorsa öyle çok da ayı olduğunu sanmıyorum, o duygu geçmedi bana.

Bir de canım arada da siz de o "su ver" falan deyince "veririm aşkımmm" deyin (arada ama), azıcık onun da dediği olursa rahatlar :)

Eğer diğer konularda her şey yolunda ise öyle hemen gemileri yakmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…