2 aydır evliyiz ama evlendiğimiz günden beri eşim bana kötü davranıyor ilk haftadan 3. Şahıslar yüzünden bana benimle evlendiğini ima ederek “aklımı s..” diye sinkaflı kelime kullandı ve şiddet uyguladı sürekli eve geldiğinde ya maç ya özetleri ve yorumu ya da kurtlar vadisi izliyor beni mutlu etmek adına hiç bir fedakarlık yapmıyor gibi. Defalarca evden gitti beni yalnız bıraktı bekar arkadaşında kaldı annesinde kaldı ama sonradan benim kovduğumu söyledi ailesine de küfür ediyor demiş herkese rezil etti eve geldiğinde tırnak izine benzer izler vardı boynunda inkar etti. Eve gelmedi diye kapıyı kitledim eve girerken pişman olmasını diledim yalvarmasını. Ama o bağırdı açmak zorunda kaldım gitmesin geri diye ve bana “seni seveni zehir olsa yut sevmeyeni bal oksada unut” diye çok acı laflar etti. Biz evlenirken onu seven dadanan bi kız vardı onu ima ederek söyledi çok zoruma gitti unutamıyorum oda hiç çaba göstermiyor sırf bunlar yüzünden vajinusmus oldum beni hiç umursamıyor gibi ve hissettiğim çok yoğun bir şekilde beni aldattığı ama kanıtım yok bana böyle hissettirip sen kuruyosun diyor artık kafayı yediğimi düşünüyorum 2 ayda 4 kilo verdim balayı tatili bırakın beraber 2 ayda sadece bir kere gezdik eve geliyor yemek yiyor ve kurtlar vadisini maçı izleyerek uyuyor hep böyle ve telefonda erkek arkadaşlarıyla şifreli konuşmalarından rahatsız oluyorum diye benim onu sıkıp bunaltmamla suçluyor hep eve gelmemekle tehdit ediyor kavga çıkarıyorsun diyor tv karşısında uyuyakalmaktan 2 ayda toplasan 10 kere beraber uyumuşuzdur artık beraber yatarken de yalandan ilk bi sarılır gibi yapıp sabaha kadar arkası dönük uyuyor defalarca önüne geçmeme rağmen hep tekrar arkasını döndü ve bir gün hiç kıpırdamadığımda oda arkası sönük sabaha kadar o dönen adam dönmedi bile bana da uykuda naptığımı bilmiyorum diyor. Boşanalım dediğimde tamam diyip geçiştiriyor sonra da istemiyor bence aldattığı kişiyle de imkansız gibi hissediyorum. Bunun yanı sıra ben herşeyimi eltimle konuşurdum kaynım da cezaevinde. Diyorum ki paran yoksa bile sosyal medyada etiketleyip bir güzel söz bile paylaşmış olsan ben mutlu olurum diyince bana amcaoğulları ve kardeşlerinin cezaevinde olduğunu bunu yapınca mutluluğunu göstermek gibi ayıp olur diyor dün eltimle konuşuyorum telefonda. eltime kahve içiyorum diyorum tek mi içiyorsun diye soruyor bana, eşimde arkadan yatıcak o de diyor bende kapatıp ne alaka böyle davranıp bana kuruyosun diyosun dedim artık yeter dedim kaçtı gitti yattı uyuyo yada işe gidiyo sürekli pazar günleri dahil. Dahası var ama çok bunaldım kendimi anlatamıyorum. Napıcamı şaşırdım yemek dahi yiyemiyorum eşimi seviyorum ama artık onu tanıyamıyorum. İlk günden beri korunmuyoruz diye bana regli mi oldun yine dedi hemen hamile kalmadım diye ve ayda toplasan en fazla 5 defa yatakta yanyanayız ve yine beni suçluyor artık kendimi çok yetersiz hissediyorum dışarı çıkmayı bırakın yemek bile yapıcak gücüm yok artık. Evde her geçen gün ölüyorum ama umrunda değil gibi. Geçende ben gece ağlarken onu salonda yakaladım. Ben benim yaralarımı sarıp ihtiyaçlarımı gidermesini bekler ağlarken o odada kendi ihtiyacını görmüş. Abdestini aldı ve yatıp uyudu ben suratına vurduğumda hiç yüzü kızarmadan evet dedi ve üzerine gider gibi olduğumdan bana bağırdı kavga çıkmasın diye titreye titreye sabaha kadar uyumadım şoktan çıkamadım lütfen bana biri yaşama hevesi sevinci versin diye haykırasım var. 7 senedir sevgiliydik severek evlendik bide. Sizce beni istemeyen ailesi kocama büyümü yaptı? Eşim böyle birisi değildi tam tersi çok ilgiliydi. Biz düğün telaşındayken annesi eşimin sevdiği saydığı abilerine gidip bu işi bozun sizin sözünüzü dinler diye konuşmuş yeni yeni öğrendim o abilerden. Napıcam bilmiyorum artık. Yada kendimi mi kandırıyorum bu adam beni aldattığı için mi böyle