- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Yok yok korkma ben biraz damar yaptım derinden daldımDombik beni korkuttun resmenOte yandan her cicegi burnunda anne, ayni seyleri soyluyor ve zamanla her seyin yoluna girdigini, surece alistiklarini anlatiyorlar hep.Ben ilerisini hayal ederken cooookkk zor olacagini biliyorum ama yine de onun sut kokusunu bir an evvel icime cekmek istiyorum Haftada bir en azindan durumunuz musaitse bir yardimci al temizlik icin.En azindan senin gozune batan temizlik hususu ortadan kalkmis olur.Allah bebegine de sana ve esine de saglikli huzurlu omur nasip etsin.
Amin saol kares Rabbim senin mutlulugunuda daim etsin yuvanizde hep mutlu ol esinle cocugunla sevdiklerinleAllah sıkıntınızı gidersin arkadaşım. Benimki şikayet değilde tecrübeli annelerden destek istemem. Şimdi daha iyi hissediyorum kendimi şükür. Allah kalbinizde olsun hep..
Hepsi geçiyor inanın... Ben de sanmıştım ki hep öyle devam edecek. Ama öyle çabuk büyüyor ki bebekler, hızına yetişilmiyor bir zaman sonra. İçinizi ferah tutun, bu bir süreç hayatınızda ama geçecek. Bebeğiniz büyüdkçe daha da düzene girecek herşey.Bazen çok zor geliyor.. Bazen değil çoğu zaman.. Aynaya bakmak istemiyorum. Baktığımda hayattan bezmiş yorgun bir surat.. Saç baş dağınık yüz göz kaymış.. Yine yeni yeniden bir ağlama krizi sonrası sessizlik.. Yetmiyorum ben bu bebeğe dediğimde tekrar gözyaşlarım.. Sabır noktası muamma.. Heryer heryerde evimin.. Kaç haftadır toplanmayı bekleyen yatak odam.. Üstünkörü toparlamaya çalışılmış mutfağım..
Dayanamayacakmışım gibi geliyor. Bugün yine deli gibi ağladım. Çok mu abartıyorum. Hala çıkamadım mı lohusalıktan. 2 ay oldu. Ağlama sesi duyunca gerilen sinirim beni yıpratıyor. Ben bebeğimi seviyorum ben anneyim ben sakin olayım ki oda iyi olsun. Ben yorgun olmayayım ki oda iyi olsun. Ama dinlenemiyorum ben. Bir düzenleme yapamıyorum hayatıma. Bu günler geçecek mi hep böyle mi olacak. Siz nasıl düzene girdirdiniz hayatınızı?
Lohusalik boyle birsey miBazen çok zor geliyor.. Bazen değil çoğu zaman.. Aynaya bakmak istemiyorum. Baktığımda hayattan bezmiş yorgun bir surat.. Saç baş dağınık yüz göz kaymış.. Yine yeni yeniden bir ağlama krizi sonrası sessizlik.. Yetmiyorum ben bu bebeğe dediğimde tekrar gözyaşlarım.. Sabır noktası muamma.. Heryer heryerde evimin.. Kaç haftadır toplanmayı bekleyen yatak odam.. Üstünkörü toparlamaya çalışılmış mutfağım..
Dayanamayacakmışım gibi geliyor. Bugün yine deli gibi ağladım. Çok mu abartıyorum. Hala çıkamadım mı lohusalıktan. 2 ay oldu. Ağlama sesi duyunca gerilen sinirim beni yıpratıyor. Ben bebeğimi seviyorum ben anneyim ben sakin olayım ki oda iyi olsun. Ben yorgun olmayayım ki oda iyi olsun. Ama dinlenemiyorum ben. Bir düzenleme yapamıyorum hayatıma. Bu günler geçecek mi hep böyle mi olacak. Siz nasıl düzene girdirdiniz hayatınızı?
arkadaşım zordur mutlaka ama bırde benı düşün ben 14 yıldır bebek hasretıyle yanıyorum...çok şükrek tadını çıkar bence...Bazen çok zor geliyor.. Bazen değil çoğu zaman.. Aynaya bakmak istemiyorum. Baktığımda hayattan bezmiş yorgun bir surat.. Saç baş dağınık yüz göz kaymış.. Yine yeni yeniden bir ağlama krizi sonrası sessizlik.. Yetmiyorum ben bu bebeğe dediğimde tekrar gözyaşlarım.. Sabır noktası muamma.. Heryer heryerde evimin.. Kaç haftadır toplanmayı bekleyen yatak odam.. Üstünkörü toparlamaya çalışılmış mutfağım..
hahaha alemsinÖyle rahatıma düşkün biriyim ki..
Çocuk yok. Çalışıyorum.
Bir haftadır süpürge bile açmadım.
Her yer dağınık. Yorgunum yemek yedim, uzandım.
Hiç anneme layık bir evlat değilim. Görse evin halini yüzüme tükürür
Yarın yaparım temizlik diyerek..
Yarın da iyi hissetmezsem öbür yarın.
O yarın da iyi hissetmezsem başka yarın.
Yarınlar bitmez :)
Canımdan kıymetli değil..
Bir de sizin canınızdan öte can var şimdi..
Ondan önemli hiç değil.. Sıkmayın tatlı canınızı
Bazen çok zor geliyor.. Bazen değil çoğu zaman.. Aynaya bakmak istemiyorum. Baktığımda hayattan bezmiş yorgun bir surat.. Saç baş dağınık yüz göz kaymış.. Yine yeni yeniden bir ağlama krizi sonrası sessizlik.. Yetmiyorum ben bu bebeğe dediğimde tekrar gözyaşlarım.. Sabır noktası muamma.. Heryer heryerde evimin.. Kaç haftadır toplanmayı bekleyen yatak odam.. Üstünkörü toparlamaya çalışılmış mutfağım..
Allaahh insallaaah sanada olmayan butun herkesede nasip ederrrrr...arkadaşım zordur mutlaka ama bırde benı düşün ben 14 yıldır bebek hasretıyle yanıyorum...çok şükrek tadını çıkar bence...
amınnnnnnnnnnnnnnnnAllaahh insallaaah sanada olmayan butun herkesede nasip ederrrrr...
Canimmmmmm postpardum depresyonu diye bisey duydun mu hic ? Gececek, gececek.. Dua et, psikolojini bozmadan atlatirsin insallah bu donemi.Bazen çok zor geliyor.. Bazen değil çoğu zaman.. Aynaya bakmak istemiyorum. Baktığımda hayattan bezmiş yorgun bir surat.. Saç baş dağınık yüz göz kaymış.. Yine yeni yeniden bir ağlama krizi sonrası sessizlik.. Yetmiyorum ben bu bebeğe dediğimde tekrar gözyaşlarım.. Sabır noktası muamma.. Heryer heryerde evimin.. Kaç haftadır toplanmayı bekleyen yatak odam.. Üstünkörü toparlamaya çalışılmış mutfağım..
kocanız ne yapıyor?
işte bu duyguları kaldıramam diye çocuk sahibi olmaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?