- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Eşiniz de bir hoşmuş yani erken yatıyor diye kızacağına biraz yat dinlen dese ya..bunlari hepimiz yasadik
ben emen kizimi kocama birakip evden kacmayi bile dusundum
neyime cocuk diye cok agladim :)
30 aylik kizim
14 haftalik ikinciye gebeyim
hemde supriz
kizimi krese verdim is ararken bammmmmm
aldim kizimida evdeyim bulantimda var yemek bekleyen oyun isteyen cocugumda
erken uyudugumdan sikayet eden esimde
evim hic olmadigi kadar duzensiz ve surekli dagitan kizim var :)
kendimi dusundukce deliriyorum ben oyle sabirli azimli biri degilim :)
anneyim ama anneyiz
baska yolu yok
dunyanin en muhtesem duygusuna sahip olmak kolaymi
bebegin buyusun
annisim canim diye pesinden kostukca guzellesirsin merak etme
annelik kadinlari guzellestirir ben buna inanirim
:)
zamanla yenersin düzelirsin inşallah. bol bol dua et ve namaz kıl huzur verecektir sana hep pozitif düşünmeye çalış ve şükret eşinde yardımcı oluyormuş hiç yardım etmese sana daha çok baskıcı bir tavrı olsa daha da bunalıma girebilirdin. benim de bebeğim olmuyor diye üzülüyorum depresyona giriyorum geneldeeşimden Allah razı olsun yardımcı oluyor çok. Elinden gelenin fazlasını yapıyor. O olmasa ben ne halde olurum bilemem. Bu zamanlar zor geçiyor benim kendi içimde. eski ben olmak istiyorum.Benim kendimi bir düzene koymam gerek.
oncelikle bebegin hayirli olsun cnm Rabbim uzun uzun omurler versin yavrucuguna anali babali buyutsun senin yerinde olmak icin inan neler vermezdim bende senin gibiyim sua an daginik hayata kusmus ama seninki en kutsal meslek annelikten benimki ise esimle bosanicaz hayata tutunma savasimdan ne kadar sanslisin ki bir yuvan var yavrun var esin seni seviyor keske bende senin gibi olsam inan hic gocunmazdim hic te uyumasam yavruma mis gibi bakardim senin simdi yapicagin sey oturup 2 rekat sukur namazi kilman ve yavrunla esine s1msiki sarilman ve cok sukur Rabbime demen ve hiccc te sikayet etme durumundan nolur saglicakla kalinBazen çok zor geliyor.. Bazen değil çoğu zaman.. Aynaya bakmak istemiyorum. Baktığımda hayattan bezmiş yorgun bir surat.. Saç baş dağınık yüz göz kaymış.. Yine yeni yeniden bir ağlama krizi sonrası sessizlik.. Yetmiyorum ben bu bebeğe dediğimde tekrar gözyaşlarım.. Sabır noktası muamma.. Heryer heryerde evimin.. Kaç haftadır toplanmayı bekleyen yatak odam.. Üstünkörü toparlamaya çalışılmış mutfağım..
Dayanamayacakmışım gibi geliyor. Bugün yine deli gibi ağladım. Çok mu abartıyorum. Hala çıkamadım mı lohusalıktan. 2 ay oldu. Ağlama sesi duyunca gerilen sinirim beni yıpratıyor. Ben bebeğimi seviyorum ben anneyim ben sakin olayım ki oda iyi olsun. Ben yorgun olmayayım ki oda iyi olsun. Ama dinlenemiyorum ben. Bir düzenleme yapamıyorum hayatıma. Bu günler geçecek mi hep böyle mi olacak. Siz nasıl düzene girdirdiniz hayatınızı?
Rabbim su mubarek cuma hurmetine sanada bir bebek nasip etsin arkadasim Rabbim kiimin s1kintisi varsa gidersin bebek icin meryem suresi duymustum istersen bi yaz google a belki yardimci olurzamanla yenersin düzelirsin inşallah. bol bol dua et ve namaz kıl huzur verecektir sana hep pozitif düşünmeye çalış ve şükret eşinde yardımcı oluyormuş hiç yardım etmese sana daha çok baskıcı bir tavrı olsa daha da bunalıma girebilirdin. benim de bebeğim olmuyor diye üzülüyorum depresyona giriyorum geneldeherkesin bi derdi var yani ne güzel bebeğini büyüt kafa dengi aileden yardımcı olabilecek birileri varsa yanında olsunlar bu zamanlarında.
teşekkür ederim canım.Rabbim su mubarek cuma hurmetine sanada bir bebek nasip etsin arkadasim Rabbim kiimin s1kintisi varsa gidersin bebek icin meryem suresi duymustum istersen bi yaz google a belki yardimci olur
Teşekkür ederim Allah evladınıza sağlık sıhhat versin şifa versin. Geçecek inşallah biraz daha sabır ve önerilere uymam gerek.Halinize şükredin,bebeğiniz sağlıklı ve geçici bir süreç. Ben daha gazıydı kusmaydı,alt değişmeydi vs alışmaya çalışırken ufacık bebeğimi ameliyata gönderdim,3 ayı yeni bitirmişti. 2 hafta yoğun bakımda kaldı, hala da kontrollere giderken acaba diye tırsıyorum. Dün doğum anlarına, ilk ay resimlerine bakıyordum. Kızım 21.aya girdi ve hala bebek olduğunu düşündüğüm kızım meğer büyümüş dedim kendi kendime.Bu ayların tadını çıkarın bence,hemen geçiyor çünkü :)
Korkmayın desem ne kadar faydalı olurum bilmiyorum ama korkmayın arkadaşım. Bu bir geçiş dönemi herşeyi bilsenizde hazırlıklı olsanızda birilerinin bazen bildiklerinizi size yüzünüze söylemesi gerek duymak istiyorsunuz. Benimkide böyle bir durum. Geçecek inşallah.bir anne adayı olarak gözümü cok fena korkuttunuz
Allah sıkıntınızı gidersin arkadaşım. Benimki şikayet değilde tecrübeli annelerden destek istemem. Şimdi daha iyi hissediyorum kendimi şükür. Allah kalbinizde olsun hep..oncelikle bebegin hayirli olsun cnm Rabbim uzun uzun omurler versin yavrucuguna anali babali buyutsun senin yerinde olmak icin inan neler vermezdim bende senin gibiyim sua an daginik hayata kusmus ama seninki en kutsal meslek annelikten benimki ise esimle bosanicaz hayata tutunma savasimdan ne kadar sanslisin ki bir yuvan var yavrun var esin seni seviyor keske bende senin gibi olsam inan hic gocunmazdim hic te uyumasam yavruma mis gibi bakardim senin simdi yapicagin sey oturup 2 rekat sukur namazi kilman ve yavrunla esine s1msiki sarilman ve cok sukur Rabbime demen ve hiccc te sikayet etme durumundan nolur saglicakla kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?