- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.441
güzel haberler bekliyoruz birtanemcim,döverim ben o karın ağrısını merak etme senYaaaa karnım aynı regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı...:18::18::18::18::18: Eğer bugün yarın regl olursam yumurtlama gününü tutturamamış oluyorum... Offf inşallah olmam
hepimiz giyelim o cicilerdentatlim keske vaktini saatini bilsekte kendimizide bu kadar yipratmasak iyi ama rabbim takdiriinsallah sende o cicislerden giyersin canimmmm
insallah hayirli haberler verirsin canim buay bende gec oldum neden acaba buay takipteyim alalh korusun kist felanmi varkiii
kolay gelsin canim bu arada
buarada gözünaydin 3 ayin bitmis rabbim tamamina erdirsin insallahh
amin canım benim inşallah Rabbim dualarını kabul eder.
seydam ben seni tanıdım ama sen beni hatırlamadın. kan pıht. topiğindede karşılaşmıştık seninle.
yanlış anlamazsan Rabbim bağışlasın bi tane oğlusun var. ikincide ne gibi problemle karşşılaştn canım
İnşallah değildir Seydamım yaa inşallah değildir....canim ciddimisin bak bende sana güzel mesajlar yazmistim az önce insallah regl agrisi degildir gelmesin kirmizilar :84::84:
Acemim gelde bi döv bacım yaa... bu vesile ile görüşmüş oluruz:)))))güzel haberler bekliyoruz birtanemcim,döverim ben o karın ağrısını merak etme sen
hepimiz giyelim o cicilerdengüzel düşünelim güzel olsun.....
OOoo maşallah fıstığıma 3 ayı bitirmiş..merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz 3 ayımızı bitirdik ama bulantılar devam gidemedi bir türlü acemiracım demekki zamanı daha gelmemiştir işalalhh olacak ben inanıyorumbir tanem adet zamanında yakın karın ağrısı oluyor hamile olsan bile vucüd alışmış ondan işlalh meleğin gelmiştir ya kızlar bende şu tickerden istiyorum yapamadım bir türlü yardımcı olurmusunuz
kızlar merhaba size bişi sormam lazım doktor aşağdan muayene atti ultrasonla bebek yok dedi ama kan testi yaptırmadı ya varda erkense görünmedise ne yapmalıyım ilaç verdi onlarıda kullanıyorum daha adetimede var kafam karıştı şimdi benim ama doktor çok böle emin bi şekilde yok gebelik dedi.. acaba diyorumm kist var dedi kese olmasın diyorum yada ben artık iyice kendimi kandırmışım hamile olduma offfffffff son adet tarihim 14 şubattı ama ayın 20 sine atar diyorum ben napıyım evde bi test alıpta yapsammı(
canim gel arada özletme olurmubitanem yok öyle karnım ağırıyo fala pozitif düşün pozitif olsun
acemiera senin içinde aynısı geçerli bence doğru yoldasın en azından problemi bilion önlemini alıp tedavini olup en cicisinden kıyafetler giycn sonrada mızlama ama yok kilo aldım yok midem falan ona göre
seydam buralardayımda ne bileyim o kadar heycanlıyım ki ne yazcağımı bilemeden çıkıyom
bi çiçek bi öcek arkadaşım ne kadar zor bi durumda olduğunu tahmin edebiliyorum inan bende 2 aydır dişimi yaptırcam diye gidiyoırum gebelik testi yaptırıp randevuma yetişemeyip geri geliyorum
canim stres yapmamaya calis diycem ama tam karisik bi durum eniyisi test yap canim oda adetin gecikmeden kesin sonuc vermeye bilirkızlar merhaba size bişi sormam lazım doktor aşağdan muayene atti ultrasonla bebek yok dedi ama kan testi yaptırmadı ya varda erkense görünmedise ne yapmalıyım ilaç verdi onlarıda kullanıyorum daha adetimede var kafam karıştı şimdi benim ama doktor çok böle emin bi şekilde yok gebelik dedi.. acaba diyorumm kist var dedi kese olmasın diyorum yada ben artık iyice kendimi kandırmışım hamile olduma offfffffff son adet tarihim 14 şubattı ama ayın 20 sine atar diyorum ben napıyım evde bi test alıpta yapsammı(
aa hic fark etmedim canim kusura bakma ne olur ..canim hic sorma ne oldugunu bilmedigim oglumdan sonra tam 6 düsügüm oldu ,pkolusun denil,kan pihtilasmasi var, denildi,yok denildi derken 6 düsük yasadim iste oglum normal yoldan tedavisiz oldu cok sükür ama ikinciye denemedigim kalmadi,hamile kalabiliyorum cok sükür fakat 8,10 ,hafta araligi kalp atislari duruyor en sonuncusu 13+2 ken kabettim gectigimiz aralik ayinda acimda cok taze allahim kimseye vermesin iste böyle canim ....amin canım benim inşallah Rabbim dualarını kabul eder.
seydam ben seni tanıdım ama sen beni hatırlamadın. kan pıht. topiğindede karşılaşmıştık seninle.
yanlış anlamazsan Rabbim bağışlasın bi tane oğlusun var. ikincide ne gibi problemle karşşılaştn canım
de canim de amin insallah dileyen herkese versin rabbim insallahhhhhamin yazdım ama seydam ben ticker ındaki yazıyı okumustum o cümle kalmış aklımda o duaya amin didim
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || |
2| Tırtılkurabiye || |
3| Sinem_ahmet || |
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| çelik198408 |25 şubat | 25 mart |
4| birtanem |18 şubat | 18 mart | sabırsızlıkla gününü bekliyor:)
5| İzmrli | 21 şubat | 21 mart |
6| ebru |10 şubat | 10 mart | günü geçti ama hamilelik yok((
7| Flan |? ? |? ? |
8| Deniz | ? ? | ? ?|
9| Uryhn | 15 şubat | 15 mart | şimdilik test sonucu negatif ama ümitler tükenmedi
10| Zeynep87 | 25 şubat | 20 mart |
11| Ciceklara |23 şubat | 25 mart |
12| | | |
13| | | |
14| | | |
uryhn ozaman gözünaydin diyelim benceinsallah konmustur göbüsüne kelebegin
normal zamanlardada gecikme oluyorsa adetinde bence bekleme kanda baktir canim allahim gönlüne göre versin insallahçok çok istiyorum canım ama çok sitres yaptım kendime nedense bu ay hep var umuduyla bekledim başından beri sıktım kendimi azcuk şuanda gelen giden yok ama kendimi kandırıyomuşum gibi geliyor bana yarın bi olsun diyorum acaba bir kan testi yaptırsammı sağlık ocağına 2 tane normal test yaptım malesef ikiside negatifti şimdi kan testide esin negatif çıkar diye düşünüyorum bilemiyorum ama olursa büyük süpriz olur bana ama yok umudum nedense 2 testten sonra
Yaaaa karnım aynı regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı...:18::18::18::18::18: Eğer bugün yarın regl olursam yumurtlama gününü tutturamamış oluyorum... Offf inşallah olmam
normal zamanlardada gecikme oluyorsa adetinde bence bekleme kanda baktir canim allahim gönlüne göre versin insallah
ozaman insallah hamilesindir ,bak bide duygusalim dedin ayy kesin kesin insallah hayirlisi olsun canim bizleri habersiz birakma olurmu?? ben cikiyorum canim yarin görüsürüzyok benim çok düzenlidir canım normalde işte acaba sitres yaptımdamı gününde gelmedi diye düşünüyorum bide hala diğer aylar gibi adet belirtilerimde yok gibi yada varmı:)hehe karmakarışığım yani:)en iyisi kan testini yapıp kurtulmak hele yarında bir olsunda inşallah sağlık ocaklarındada test sonuçlarını hemen verirlermi ki ay bide çok duygusalım durup durup ağlayasım var :))
ozaman insallah hamilesindir ,bak bide duygusalim dedin ayy kesin kesin insallah hayirlisi olsun canim bizleri habersiz birakma olurmu?? ben cikiyorum canim yarin görüsürüz
canim gel arada özletme olurmu
canim stres yapmamaya calis diycem ama tam karisik bi durum eniyisi test yap canim oda adetin gecikmeden kesin sonuc vermeye bilir
aa hic fark etmedim canim kusura bakma ne olur ..canim hic sorma ne oldugunu bilmedigim oglumdan sonra tam 6 düsügüm oldu ,pkolusun denil,kan pihtilasmasi var, denildi,yok denildi derken 6 düsük yasadim iste oglum normal yoldan tedavisiz oldu cok sükür ama ikinciye denemedigim kalmadi,hamile kalabiliyorum cok sükür fakat 8,10 ,hafta araligi kalp atislari duruyor en sonuncusu 13+2 ken kabettim gectigimiz aralik ayinda acimda cok taze allahim kimseye vermesin iste böyle canim ....
de canim de amin insallah dileyen herkese versin rabbim insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?