2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Yaaaa karnım aynı regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı...:18::18::18::18::18: Eğer bugün yarın regl olursam yumurtlama gününü tutturamamış oluyorum... Offf inşallah olmam
güzel haberler bekliyoruz birtanemcim,döverim ben o karın ağrısını merak etme sen
hepimiz giyelim o cicilerdengüzel düşünelim güzel olsun.....

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz 3 ayımızı bitirdik ama bulantılar devam gidemedi bir türlü acemiracım demekki zamanı daha gelmemiştir işalalhh olacak ben inanıyorumbir tanem adet zamanında yakın karın ağrısı oluyor hamile olsan bile vucüd alışmış ondan işlalh meleğin gelmiştir ya kızlar bende şu tickerden istiyorum yapamadım bir türlü yardımcı olurmusunuz

ferhatt canim ben yapabilirim senin icin sat ve muhtemel dogum tarihini yazarsan ben burdan yazarim sende kopyalar yapistirirsin profil bilgilerine

buarada gözünaydin 3 ayin bitmis rabbim tamamina erdirsin insallahh

amin canım benim inşallah Rabbim dualarını kabul eder.
seydam ben seni tanıdım ama sen beni hatırlamadın. kan pıht. topiğindede karşılaşmıştık seninle.
yanlış anlamazsan Rabbim bağışlasın bi tane oğlusun var. ikincide ne gibi problemle karşşılaştn canım

amin yazdım ama seydam ben ticker ındaki yazıyı okumustum o cümle kalmış aklımda o duaya amin didim

canim ciddimisin bak bende sana güzel mesajlar yazmistim az önce insallah regl agrisi degildir gelmesin kirmizilar :84::84:
İnşallah değildir Seydamım yaa inşallah değildir....

güzel haberler bekliyoruz birtanemcim,döverim ben o karın ağrısını merak etme sen

hepimiz giyelim o cicilerdengüzel düşünelim güzel olsun.....
Acemim gelde bi döv bacım yaa... bu vesile ile görüşmüş oluruz:)))))
Sen hangi şehirdesin?

OOoo maşallah fıstığıma 3 ayı bitirmiş..
İnşallah canım gelmiştir meleğimiz.. Darısı başıma inşallah.. bu aralar geçer canım bulantıların hayırlısıyla...
ticker için Seydam da yardımcı olucakmış ama şurdan da faydalanabilirsin:

gebelik takibini buradan yapabilirsiniz;

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Son düzenleme:
kızlar merhaba size bişi sormam lazım doktor aşağdan muayene atti ultrasonla bebek yok dedi ama kan testi yaptırmadı ya varda erkense görünmedise ne yapmalıyım ilaç verdi onlarıda kullanıyorum daha adetimede var kafam karıştı şimdi benim ama doktor çok böle emin bi şekilde yok gebelik dedi.. acaba diyorumm kist var dedi kese olmasın diyorum yada ben artık iyice kendimi kandırmışım hamile olduma offfffffff son adet tarihim 14 şubattı ama ayın 20 sine atar diyorum ben napıyım evde bi test alıpta yapsammı (

Canım evde test yapsanda şimdi çıkacağını pek sanmıyorum.. Bi kaç gün daha bekle öyle yap istersen.. yada Acile gidip ilaç kullandığını ama hamilelik ihtimalin olduğunu söyleyip bi kan testi yaptır.. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
bitanem yok öyle karnım ağırıyo fala pozitif düşün pozitif olsun

acemiera senin içinde aynısı geçerli bence doğru yoldasın en azından problemi bilion önlemini alıp tedavini olup en cicisinden kıyafetler giycn sonrada mızlama ama yok kilo aldım yok midem falan ona göre

seydam buralardayımda ne bileyim o kadar heycanlıyım ki ne yazcağımı bilemeden çıkıyom

bi çiçek bi öcek arkadaşım ne kadar zor bi durumda olduğunu tahmin edebiliyorum inan bende 2 aydır dişimi yaptırcam diye gidiyoırum gebelik testi yaptırıp randevuma yetişemeyip geri geliyorum

canim gel arada özletme olurmu

canim stres yapmamaya calis diycem ama tam karisik bi durum eniyisi test yap canim oda adetin gecikmeden kesin sonuc vermeye bilir

aa hic fark etmedim canim kusura bakma ne olur ..canim hic sorma ne oldugunu bilmedigim oglumdan sonra tam 6 düsügüm oldu ,pkolusun denil,kan pihtilasmasi var, denildi,yok denildi derken 6 düsük yasadim iste oglum normal yoldan tedavisiz oldu cok sükür ama ikinciye denemedigim kalmadi,hamile kalabiliyorum cok sükür fakat 8,10 ,hafta araligi kalp atislari duruyor en sonuncusu 13+2 ken kabettim gectigimiz aralik ayinda acimda cok taze allahim kimseye vermesin iste böyle canim ....

amin yazdım ama seydam ben ticker ındaki yazıyı okumustum o cümle kalmış aklımda o duaya amin didim
de canim de amin insallah dileyen herkese versin rabbim insallahhhhh

veeee bugünde gelen giden yok :)bugünden sonrasını günüm geçti diye sayabilirim ama yinede bir ışık yok içimde yaff..ama olsa müthiş ötesi olurdu heralde:)

uryhn ozaman gözünaydin diyelim bence insallah konmustur göbüsüne kelebegin

çok çok istiyorum canım ama çok sitres yaptım kendime nedense bu ay hep var umuduyla bekledim başından beri sıktım kendimi azcuk şuanda gelen giden yok ama kendimi kandırıyomuşum gibi geliyor bana yarın bi olsun diyorum acaba bir kan testi yaptırsammı sağlık ocağına 2 tane normal test yaptım malesef ikiside negatifti şimdi kan testide esin negatif çıkar diye düşünüyorum bilemiyorum ama olursa büyük süpriz olur bana ama yok umudum nedense 2 testten sonra

normal zamanlardada gecikme oluyorsa adetinde bence bekleme kanda baktir canim allahim gönlüne göre versin insallah

Yaaaa karnım aynı regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı...:18::18::18::18::18: Eğer bugün yarın regl olursam yumurtlama gününü tutturamamış oluyorum... Offf inşallah olmam

inşallah olmamışsındır canım gün geldi şimdide geçsin diye dua ediyoruz günler bu kadar uzun gelmmemişti uzun süredir bana:)

normal zamanlardada gecikme oluyorsa adetinde bence bekleme kanda baktir canim allahim gönlüne göre versin insallah

yok benim çok düzenlidir canım normalde işte acaba sitres yaptımdamı gününde gelmedi diye düşünüyorum bide hala diğer aylar gibi adet belirtilerimde yok gibi yada varmı:)hehe karmakarışığım yani:)en iyisi kan testini yapıp kurtulmak hele yarında bir olsunda inşallah sağlık ocaklarındada test sonuçlarını hemen verirlermi ki ay bide çok duygusalım durup durup ağlayasım var :))

ozaman insallah hamilesindir ,bak bide duygusalim dedin ayy kesin kesin insallah hayirlisi olsun canim bizleri habersiz birakma olurmu?? ben cikiyorum canim yarin görüsürüz

günaydın canıım
öncelikle Rabbim sana sabır versin tatlım.
kusura bakma niyetim acını hatırlatmak değildi.
umarım en kısa sürede hayırlısıyla tatlı oğluşuna bi kardeş göndrir Rabbim..

o zaman kocaman bi amiiiiiiiiiiiinnnnn diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…