2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Günaydın Hatunlar...

Bugün 27.günüm... 17-18 mart regl olmam gereken günler.. İnşallah olmam Rabbim' in izniyle...
Dün içimden bi ses bu sabah test yap diyodu ama ben dinlemedim.. Zaten tek test aldım sabredip günümü bekleyim diye..

Rabbim hayırlı haberler versin hepimize

günaydin birtanemmmmmmmmmmmm büyük gün yaklasiyor desene allahim hayirlisini versin bencede yapma canim testi, insallah günün geciktiginde o test sana pozitifi gösterecek

günaydin canim ..nedemek canim ben zaten kimseye anlatamadigim seyleri buraya yazarak rahatliyorum hic olurmu tabiki soracaksin insallah canim insallah

Seydam güne bu güzel dileklerle başlamak süper oldu.. çok sağol... İnşallah gelecek günler hepimize mutluluk getirir...[/COLOR]

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Sanada günaydın tatlım... mutlu huzurlu sağlıklı günler..

Günaydın Bilgicim, inşallah hayırlı olur ve güzel haberleri beraberinde getirir Allah'ın izniyle

inşallah canım.

yaaaaaa bende bir an önce bebek çalışmlarına başlamak istiyorum
bir yandan da borçları biraz daha azaltsak iyi olur diyorum.

inanın kızlar iki arada bir derede kaldım yaaa.

ne olur ne olmaz diye de iki aydan beri folik asit içiyorum hani olurda kazaraa hamile kalısam diye (inşallahhh)

kızlar sizde kendinizden bahsedermisiniz biraz..
ben dün anlatmıştım.

malun dün bir bugün iki. tanımak istiyorum sizleri izninizle :78: :78:

Oyy canım inşallah Rabbim gönlünüze göre verir, borçlarınızı hafifletirsiniz ve bebiş gelir bekletmeden.. Ohh yarasın folik asitler.. Kazara biraz zor ya hayırlısı canım

Ben Ankara'dayım adım Semra yaş 27 oldu, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Son düzenleme:

ilahi semracım güldürdün beni kız Allah'ımda seni güldürsün inşallah.
yaşıt sayılırız o zaman bende 85 doğumluyum...
seninde ticker ından anladığım kadarıyla 1,5 yaşında kızın var.
sende benim gibi ikinci bebiş için acele edenlerdensin sanırım.
sanırım ev hanımısın değilmi..
ya bizde geçen yıl annemin evinin üstüne ev yaptık onun borçları var. gerçi çoğuuu gitti ama biraz daha var Allah'ın izniyle bi kaç ay daha sıkıntımız var..ama çok şükür bi ev sahibi olduk

onlarıda bitirdikmi bi kredi borcumuz kalıyo. sadece kredi kalsa o zorlamaz bizi kira öder gibi öderiz onu nasip olurrsa..

işte böyle semracım ya

Bende 84lüyüm:)) lise sondayken staja başlamıştım ve o günden hamileliğimin 5.ayına kadar çalıştım sürekli.. şimdi ev hanımı oldum(( yaş 30 olmadan da Rabbim izin verirse 2 çocuk yapıp defteri kapatmak istiyorum.. onları hayırlısıyla büyütelim, okutalım, iyi birer insan olsunlar, mutlu huzurlu bi ömürleri olsun istiyorum Allah nasip ederse...

Bu arada Reglime 2 gün kaldı ama ben daha fazla dayanamıycak gibiyim... Alt karın ağrım var bugün.. Kırmızılar ziyarete gelicek gibi(( Noooluuur gelmeyin istemiyorum artık sizi 9 ay boyunca lütfeeennnn :18::18::18::18::18::18::18:

Ayyy bu BEĞEN tuşu çoook güzel olmuş yaaa.. Sadece teşekkür etmek için yorum yazmaya gerek kalmadı:) siz yazın kızlar ben hepinizi BEĞENirim:))))))

slm arkadaşlar hepiniz için umutlu güzzzel bir gün olur inşallah...benim bu aykı umudum bu sabah itibari ile malesef tükendi gitti tabi Rabbim en doğrusunu bilir bundada vardır bir hayır inşallah ne yapalım beklemeye devammm:))haber vereyim dedim şimdilik kaçtım akşama sizin haberlerinizi okurum:)inşallah bu gün bir hamiş daha çıkarda en azından onun adına sevinirimmmm sevgiler herkese

ev hanımı olduguna pek memnun değilsin galiba semracım.
ev hanımı olmak süper bişi olsa gerek (
bende malesef çalışıyorum keşke çıkarslarda bende ev hanımı olsam (

canim üzülme birdahaki aya olur insallah

Ayyy bu BEĞEN tuşu çoook güzel olmuş yaaa.. Sadece teşekkür etmek için yorum yazmaya gerek kalmadı:) siz yazın kızlar ben hepinizi BEĞENirim:))))))
evet canim bu begeni bende cok begendim

kızlar sizde kendinizden bahsedermisiniz biraz..
ben dün anlatmıştım.

malun dün bir bugün iki. tanımak istiyorum sizleri izninizle :78: :78:
bende 28 yasindayim ,almanyadayim,9 yillik evliyim bir cocuk annesi ve ev hanimiyim

Zaten ilk çıtır anne Ferhatt, ikinci ve üçüncü de Ebru ve sensin Ayşecim:))) biz geç kalmışız biraz((

30 olmadan Allahın izniyle ikinciyi de doğurursam ooohhh 30 yaşında 2 çocuk sahibi olurum inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…