- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.481
evet yaaaa:26:insallah 30 olmadan aliriz saglikla kucagimiza meleklerimizi canim insallahhh:18::18:Zaten ilk çıtır anne Ferhatt, ikinci ve üçüncü de Ebru ve sensin Ayşecim:))) biz geç kalmışız biraz((
30 olmadan Allahın izniyle ikinciyi de doğurursam ooohhh 30 yaşında 2 çocuk sahibi olurum inşallah...
ah ben nerelere gidem hangi deliklere gireeeeeeeeeeeeeeem bu çıtırlar daha 30 değiller,ikinciyi alcaklar inş kucaklarına ben 33 ümdeyim hala bekliyom oy ben ne yapaaaaaaaaaaaam
seydam pastadan bir dilim daha ver kız sinirlendim bak yine tatlı yiyelim baribu arada tarifi aldım hatun, deniycem
beni tanımak isteyen arkadaşlar yaşımı tekrar etmeme gerek yok sanırımizmirliyim,ev hanımı oluyorum kendim.....bende iknciyi isteyenlerdenim tek farkla iki tane istiyorum:89::89::89::89::89::89::89::89::89:bir tane bundan:130:bir tanede bundaaaaan (yani bir erkek bir kız)(hayal işte daha biri yapamadım ama ikiz istiyorum birde bir kız bir erkek istiyorum dahası var normal doğum olacaklar :44::44::44::44::44::44::44::44::44:)
selam olsun hemşom
inşallah tez zamanda çifter çifter doğurursun.
izmir in neresindensin bu arada :78:
canim sen daha iyi bilirsin tabide gününden öncede cikarmiki??? hem belki gözükmeyecek canini bosa SIkmis olacaksin yerinde olsam beklerimCanlarım ben zor dayanıyorum yaaaa :18::18::18::18: napıcam ben...
Yarın sabah testi yapsammı acaba... Silikde olsa çıkarmıki????
aman arada cokda fark yok canim ya 28 oldum bak bende ,kasima ne kaldi surda 29,30 derken cikacaz iste yavas yavas, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canim benim insallah snada ikiz ikiz versin insallahhhhhhhhhhah ben nerelere gidem hangi deliklere gireeeeeeeeeeeeeeem bu çıtırlar daha 30 değiller,ikinciyi alcaklar inş kucaklarına ben 33 ümdeyim hala bekliyom oy ben ne yapaaaaaaaaaaaam
seydam pastadan bir dilim daha ver kız sinirlendim bak yine tatlı yiyelim baribu arada tarifi aldım hatun, deniycem
beni tanımak isteyen arkadaşlar yaşımı tekrar etmeme gerek yok sanırımizmirliyim,ev hanımı oluyorum kendim.....bende iknciyi isteyenlerdenim tek farkla iki tane istiyorum:89::89::89::89::89::89::89::89::89:bir tane bundan:130:bir tanede bundaaaaan (yani bir erkek bir kız)(hayal işte daha biri yapamadım ama ikiz istiyorum birde bir kız bir erkek istiyorum dahası var normal doğum olacaklar :44::44::44::44::44::44::44::44::44:)
evet böyle daha iyi oldu canim zaten degistirirken sen geldin aklimaAyşecim Avatar bu kez süper olmuş canım benim:)))
Valla ne bilim canım yaa.. çok tuhafım şu ara... ve az önce bişey daha öğrendim ama anlamıyorum o işlerden.. EBRU iyi anlar gerçi:)
Parmakla hamileliği anlayabiliyormuşuz.. yani eskiden Ebelerin kullandığı yöntem :26:
aslinda ilk sayfayi düzeltmeye calistim ama yapamadim evet siteden kaynakli bir karisiklik olmusAyşecim Avatar bu kez süper olmuş canım benim:)))
Valla ne bilim canım yaa.. çok tuhafım şu ara... ve az önce bişey daha öğrendim ama anlamıyorum o işlerden.. EBRU iyi anlar gerçi:)
Parmakla hamileliği anlayabiliyormuşuz.. yani eskiden Ebelerin kullandığı yöntem :26:
Birde şu pasta tarifi karışık geldi bana... yani sitedeki değişimlerden sonra şekli değişmiş sanki... yada o anki kafa dağınıklığından ben anlamadım(( birde bende mikrodalga yok ne etcem :26::26:
hepbirlikte doğuralım inş.gaziemirdeyim canım sen neresindensin güzel şehrimin
günaydin canim ...canim ben ayse,reabzeh de ebru oluyorkızlar günaydın hepinize.. hayırlı ve mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum.
canım ben çiğli tarafındayım..
kızlar bu arada ebru kim ayşe kim :26: :26:
canim parmak yöntemiyle oluyomus eline rahim duvari geliyorsa ayy yine fena oldumkızlar ben netten buldum yöntemi ama nasıl olunca gebelik var denilio:94:
ayyy sen 6 aylikmi dogmussun canimbitanem ben snin yerinde olsam yapardım dayanamazdım zaten 6 aylık doğmuşum 21 yaşında göreve başaladım 22 yaşında evlendim annem hızına yetişemiom der hep o yüzden hiiiç dayanamam
mesela bugün ovulasyonumun 4. günü tekrar test yaptım ov. ama negatif
seydam nedir ebrunun yöntemi banada söyleyin çok merak ettim yapamasamda genel kültür olsun:82:
canim benim cok sagolOyyyy kurban olurum ben seni Yaradana Ayşecim yaa.. Canım benim çok çok sağol..
Sen bunları yaparsında, ben o browniyi yapmazmıyım hiç
evet insallah iyidir keske hamile haberleriyle gelse bize ne iyi olur ....kirmizilar yoksa hala ümit var demektir ,tabikide üzülmeyecksinGünaydın canım arkadaşlarım...
Seydamcım Deniz'i araştırmadım ama bayağıdır girmediğini görmüştüm.. İnşallah sorunlarını kısa zamanda hallederler.. işten ayrılıp babasına ait bi yerde çalışıcaktı sanırım.. Hayırlısı olsun..
Birde utanarak söylüyorum ki ben dayanamadım ve test yaptımsonuç negatif
Ama kırmızları daha görmediğim için çok çok üzülmedim... Rabbim gönderir inşallah ikinci meleğimizide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?