- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.501
bende seni öptm canımın içi:82:günaydın kızlar,biraz sohbetinizi okudum ama çıkmak zorundayım temizlik yapıyorum üç gündür bitiremedimuzadı da uzadı bir günde yaptığım işti normalde.gerçi biraz derinlere de daldım ama olsun çıkarım herhalde:82::82::82::82::82::82:
seydam avatar çok güzel olmuş,diğerine her baktığımda içim parçalanıyordu
birtanem kırmızıları görene kadar umut devam ediyor canım güzel haberlerbekliyoruz senden
altı aylık doğan arkadaş alemsin valla annen haklıçeliiiik öptüm canım
uğramaya çalışırım öpüldünüüüüüüüüüüüüz
inş beraber hamile kalırız bu ay zaten çok istiyorum kasım anneleri kısmında sizlerle bertaber olmayıGünaydın canım arkadaşlarım...
Seydamcım Deniz'i araştırmadım ama bayağıdır girmediğini görmüştüm.. İnşallah sorunlarını kısa zamanda hallederler.. işten ayrılıp babasına ait bi yerde çalışıcaktı sanırım.. Hayırlısı olsun..
Birde utanarak söylüyorum ki ben dayanamadım ve test yaptımsonuç negatif
Ama kırmızları daha görmediğim için çok çok üzülmedim... Rabbim gönderir inşallah ikinci meleğimizide...
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
günaydin canim ...canim ben ayse,reabzeh de ebru oluyor
canim parmak yöntemiyle oluyomus eline rahim duvari geliyorsa ayy yine fena oldumozaman hamile degilmissin rahim adete hazirlaniyor oluyomus ,gelmiyorsa hamile demekmis ama ben asla yapamam canim anlatinca bile icim kaldirmiyor
ayyy sen 6 aylikmi dogmussun canimrabbim nasil korumus allahim uzun ömürler versin ....canim ebru farkli bir sekilde uyguluyor o sana anlatsin eniyisi özelden
canim benim cok sagol
ayyy utandirdin beni
yok canım sohbete geldim
ilk idrarla yapmadım testin markasını söylücemde aklımda yok şu an kızı sallıyorum ayaklarımda onu yatırayım yerine yazıcam tamam
eşime dedim gelirken al bitane daha diye onuda emin olak için yarın sabah yapıcam
canım testin markası miratech miş
eşim gelirken bitane daha alcak emin olmak için sabah yeniden yapıcam bakalım sonuç değişecekmi
ya ben bide lazer epilasyona gidiyodum bişe olurmu acaba şimdi aklıma geldi panik oldum:26:
birtanem daha bu denemedeki 2. ayin hemen kendini yipratma olur insallahBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || |
2| Tırtılkurabiye || |
3| Sinem_ahmet || |
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| çelik198408 |25 şubat | 25 mart |
4| birtanem |18 şubat | 17 mart | Malesef Kırmızı kart gördü(
5| İzmrli | 21 şubat | 21 mart |
6| ebru |10 şubat | 10 mart | günü geçti ama hamilelik yok((
7| Uryhn | 15 şubat | 15 mart | Malesef kırmızı kart gördü(
8| Zeynep87 | 25 şubat | 20 mart |
9| Ciceklara |23 şubat | 25 mart |
10| | | |
11| | | |
12| | | |
eşimi ikna ettim derken bebişim gelmek istemedi... Allah'ım hayırlı zamanda hayırlısıyla bi emanetini daha göndersin bize ne olur. AMİN
canim hosgeldin ve gercekten hos gelmissin tebriklerarkadaşlar bu topiğe yeni geldim temin test yaptım sizde bi bakın bakalım hamilemiyim
çok heycanlandım birden yaa
Uploaded with ImageShack.us
canim kolay gelsin evet avatarim benim bile icimi acitiyordu ama degistirmek gelmiyordu icimden:82:günaydın kızlar,biraz sohbetinizi okudum ama çıkmak zorundayım temizlik yapıyorum üç gündür bitiremedimuzadı da uzadı bir günde yaptığım işti normalde.gerçi biraz derinlere de daldım ama olsun çıkarım herhalde:82::82::82::82::82::82:
seydam avatar çok güzel olmuş,diğerine her baktığımda içim parçalanıyordu
birtanem kırmızıları görene kadar umut devam ediyor canım güzel haberlerbekliyoruz senden
altı aylık doğan arkadaş alemsin valla annen haklıçeliiiik öptüm canım
uğramaya çalışırım öpüldünüüüüüüüüüüüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?