2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Acemicim canım sana kolay gelsin... benim akşama muhtemelen misafirim gelecek... bende pek görünmem bugün..
Test negatif çıkınca artık dedim ne geliyosa gelsin, kırmızılar mı bebek mi... Allah'tan hayırlısı neyse

bende seni öptm canımın içi
inş beraber hamile kalırız bu ay zaten çok istiyorum kasım anneleri kısmında sizlerle bertaber olmayı

zaten bu ay olmazsa ne yaparım bilmem okula başlamam gerekecek başlayıncada öğrencilerimi yarı yolda bırakmak istemem ama inanın hayatımı buna odakladım bebek olucak doğunca zayıflıycam kapancam işte şu ay şukadarlık olur şu ayda ailemin yanına giderim .......

sağol ayşe cim ebru gelsinde bi sorayım çünkü ben daha rahim neresi onu bile bilmiomuşum onu fark ettim

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | |
2| Tırtılkurabiye | | |
3| Sinem_ahmet | | |
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| çelik198408 |25 şubat | 25 mart |
4| birtanem |18 şubat | 18 mart | sabırsızlıkla gününü bekliyor..
5| İzmrli | 21 şubat | 21 mart |
6| ebru |10 şubat | 10 mart | günü geçti ama hamilelik yok ((
7| Uryhn | 15 şubat | 15 mart | Malesef kırmızı kart gördü(
8| Zeynep87 | 25 şubat | 20 mart |
9| Ciceklara |23 şubat | 25 mart |
10| | | |
11| | | |
12| | | |

Nisancım günün geçtimi geçmedi mi bi bilgi vermemişsin ama %90 hamilesin.. Durduk yere çıkmaz ikinci çizgi... keşke bizlerde görsek ikinci çizgiyi...

Hee canım birde testinin markası nedir?

Son düzenleme:
geçen ay şubatın 17 sinde olmuştum
ama normalde hep 3 veya 4 gün önce olurdum bu sefer olmayınca şüpelendim evde de vardı deneyeyim dedim
çok silik çıkınca emin olamadım

Hadi hayırlısı diyelim o zaman.. benimde 18 şubattı son.. bugün yarın bekliyorum bende((
Tetin markasını söylememişsin.. sabah ilk idrarlamı yaptın??

İlk çocuğun kaç yaşında?

Çok mu sordum ne :26::26:

Son düzenleme:
yok canım sohbete geldim
ilk idrarla yapmadım testin markasını söylücemde aklımda yok şu an kızı sallıyorum ayaklarımda onu yatırayım yerine yazıcam tamam
eşime dedim gelirken al bitane daha diye onuda emin olak için yarın sabah yapıcam

hayırlısı olsun canım inşallah.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Allah'ım izin verirse bende istiyorum ikinciyi.
her geçen gün çalışmalara başlama isteğim gitgide artıyor.
ama ocak ayına kadar tutmam lazım kendimi

eşim gelirken bitane daha alcak emin olmak için sabah yeniden yapıcam bakalım sonuç değişecekmi
ya ben bide lazer epilasyona gidiyodum bişe olurmu acaba şimdi aklıma geldi panik oldum:26:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | |
2| Tırtılkurabiye | | |
3| Sinem_ahmet | | |
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| çelik198408 |25 şubat | 25 mart |
4| birtanem |18 şubat | 17 mart | Malesef Kırmızı kart gördü (
5| İzmrli | 21 şubat | 21 mart |
6| ebru |10 şubat | 10 mart | günü geçti ama hamilelik yok ((
7| Uryhn | 15 şubat | 15 mart | Malesef kırmızı kart gördü(
8| Zeynep87 | 25 şubat | 20 mart |
9| Ciceklara |23 şubat | 25 mart |
10| | | |
11| | | |
12| | | |

eşimi ikna ettim derken bebişim gelmek istemedi... Allah'ım hayırlı zamanda hayırlısıyla bi emanetini daha göndersin bize ne olur. AMİN

Son düzenleme:
birtanem daha bu denemedeki 2. ayin hemen kendini yipratma olur insallah hayirlisiyla

arkadaşlar bu topiğe yeni geldim temin test yaptım sizde bi bakın bakalım hamilemiyim
çok heycanlandım birden yaa

Uploaded with ImageShack.us
canim hosgeldin ve gercekten hos gelmissin tebrikler

canim kolay gelsin evet avatarim benim bile icimi acitiyordu ama degistirmek gelmiyordu icimden birazda böyle kullanayim artik

selamun aleykum kizlar forum takipinde davetinizi okudum hemen geldim
bende ikinci bebemi bekliorum hayirlisi ile kasim ayinda dogum insaALLAH

bittim ben bittim oyyyyy aycıklarım ağrıyooo kolcuklarım ağrıyooooooama bitirdim tüm işimi
hamile arkadaşımız varmış hayırlı olsuuuuun, testi gördüm mükemmel bir sonuç diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…