2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

geçmiş olsun temizlik yaptın galiba
eşim çok inanmasada var galiba bişiler yarın olsun bakalım ne olcak
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

bittim ben bittim oyyyyy aycıklarım ağrıyooo kolcuklarım ağrıyooooooama bitirdim tüm işimi
hamile arkadaşımız varmış hayırlı olsuuuuun, testi gördüm mükemmel bir sonuç diyorum
canim hadi gecmis olsun atlattin güle güle kirletin artikooooooooo pasayida yerim ben allah bagislasin canim, benim oglanla ayni yasitlar galiba seninkidemi 2 ye gidiyordu :44::44:

selamun aleykum kizlar forum takipinde davetinizi okudum hemen geldim
bende ikinci bebemi bekliorum hayirlisi ile kasim ayinda dogum insaALLAH
hosgeldin canim ve gözünaydin darisi bizlere insallah..kk dan cok arkadasim var kasimda dogum yapacak masallah

mrb kızlar bugün benden pembe azcık akıntıyla karışık bişey geldi yerleşme kanaması olabilir mi adetime 1 hafta kaldı ama en uzun bi hafta bu hafta olacak heralde

mrb kızlar bugün benden pembe azcık akıntıyla karışık bişey geldi yerleşme kanaması olabilir mi adetime 1 hafta kaldı ama en uzun bi hafta bu hafta olacak heralde

slm kızlar bende hala hiçbir belirti yok ne hamilelik nede adet ile ilgili bu arada yeni katılanlar hoşgeldiniz ve hmile olanlar var hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin darısıda bize olsun çelikcim canım tabi olabilir yerleşme kanaması bu ay bir hafta önce bendede oldu aynı durum hayırlısı ya gerçektende çok uzun bir hafta benim içinde hala öyle çabuk çabuk geçsin istiyorum pazartesi yani 21 inde test yapsam (tabi kırmızılar gelmezse )çıkarmı kızlar acemiera bende temizlik falan baya yoruldum son 5 gündür cumartesi gün var bendede ama ooooohhhhhhhh mis gibi heryer güle güle kirletelim

sendemi eşini zor ikna etmiştin((malesef bende öyleydi bu ay nasip olmadı ve eşim tekrardan vazgeçtibaşta abimlerin bebişi olacağı için diyordu ama şimdi hazır olmadığını farketmiş
canım yaa keşke sende görmeseydin kırmızı kartı ben artık sende vardır diye dşünüyordum ama hayırlısı bakalım inşallah önümüzdeki aya nasip olur....

kızlar günaydınlar herkese.
hayırlı günlerimiz hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
hayırlı cumalar herkese.
benimde adetime beş gün var. bakalım küçücükte olsa bi umudum bi şüphem var.
hayırlısı olur inşallah hepimiz için..

geçmiş olsun temizlik yaptın galiba
eşim çok inanmasada var galiba bişiler yarın olsun bakalım ne olcak
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
evet tatlım havayı güzel gördüm temizlik duygularım kabardı hadi yapmışken birde isafir kabul edeyim dedim amma msafir iptal oldu...bugün daha da netleşir inş hamilesindir tatlım haberdar et bizi
tşk tatlış,sabah sabah evde terör estirdim yaa onu oraya koymayın,bunu buraya bırakmayın iki erkeğede eziyet ettim sanırsamoğluşum yedi yaşına yeni girdi ilkokul 1 e gitmesi gerekiyordu ama göndermedik okullar açıldıktan sonra yaşını alcaktı diğerlerinden küçüktü bizde diğerlerinden büyük olsun dedik seneye gidecek inşanaokulundayız teyzesi
hakkatten uzun bir hafta olacak güzelimolabilir neden olmasın yerleşme kanaması yaşayan çok,maalesef bekliyeceğiz hep beraberinş hamilesindir
sende de mi kanama oldu:44::44:sen soğan kürü de yaptın onu kullanırken hamile kalan çok olabilirsiniz arkadaşlar ben umutluyumberaber yapmışız gülüm temizliği tabii hava güzel değerlendirmek lazım hoş bu sabah yağmur var ammabenimde cumartesi misafirim vardı ama iptal oldu neyse haftaya alcam artık......ama sana katılıyorum ooooooohhhhhh mis gibi
hayırlısı olsun kızlar hakkınızda ne diliyorsanız o çıksın karşınıza:82::82::82:şu son beş gün amma bekleyen var hadi bakalım şöyle önden önden listeye girin de endamınızı görelim

GÜNAYDIN HERKESE VE HAYIRLI CUMALARRRRRRRRR masallah yesin teyzesi gözlükleride takarmis bunlar cok süslüler ya benimde senden farkim yok inanben bagirinca ikisininde pespese gidislerini bi görsen ..

masallah kocaman olmus allahim korusun ,benimki tam 6 bucuk yasinda basladi pekde zorlanmadik ne yalan söyleyim hayirlisi olsun insallah bu sene oda okullu olucak artik

hayirli cumalar canim
insallah bu hayirli günde rabbim bütün dualarimizi kabul eylesin ,insallah sendede hayirli haberler almayi nasip etsin

insallah öyledir canim sabrin sonu selamet olur insallah

selam canim celikle senden iyi haberler alicaz gibi geliyor bana canim insallahda öyle olur

inşallah canım kasıklarımda daha dogrusu karın bölgemde çok batmalar var akıntımda kızlar çok yogun ve koyu renkli sabretcem 21 inde test yapcam ama merak ettigim bi konu var gögüslerim ne büyüdü nede acıyo hayret yani

merhaba kzlar nasılsınız bakalım bir tanem üzülme eşalhh bebişin yakında gelir merak etme canım biz 3 ayımızı bitirdik 4 ayımızdan gün aldık kızlar bebişimi gördüm herşeyi oluşmuş o artık bir insan dönüşünü bile gördüm yüce rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin bide kızlar albüm bölümüne oğlumun ve kendimin fotosu var beni merak edenler baka bilirler

masallah canim melegine insalalh güzel bir kiz geliyordur sanada, herseyi olusmus insan gibi dedinde aklima melegim geldi oda öyleydi 13+2 ken görmüstüm son kez allahim nasil bir acidir beterinden korusun ,kimseye yasatmasin insallah banada
rabbim saglikli bir sekilde dünyaya getirmeni nasip eylesin canim

pazartesine az kaldi canim insallah diledigin sonucla karsilasirsin

slm arkadaşşlar bende ikincinin yolunu gözlüyorum dün gittim 12+1 elleri falan oluşuyor sağlıklı ve hayırlı olması dileğiyle ee

Son düzenleme:
Bende 7 haftaligim benim bu hamilelik baya beni salliyor,cok uyku hali var canim hic birsey yapmak istemiyor umarim hep boyle surmez oglumda boyle olmamistim pek..

merhaba hanımlar:80::80::80::80::80:hafta sonu boş olan topiğime uğrayıp bir selam vereyim dedim uğrayyan olur belkidün gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm pazartesi anlatırım inş şimdi çıkmam gerek hava güzel değerlendirmek gerek değil mi? hepinizi öptüm uğramaya çalışırım

acemi cim bende garip rüyalar gördüm cnm simit arıyodm yiyemiyodm cnm istiyod falan

böyle yemek aradıgımı bide oğlma hamileyken görürdüm hayır olsn inş

acemi cim bende garip rüyalar gördüm cnm simit arıyodm yiyemiyodm cnm istiyod falan

hayrolsun canım inş tekrardan gebe olduğuna işarettir.bende bir uçurumun kenarındayım,tam kenar kısmında bir laleler var rengarenk çok güzeller biraz ilerde oğlumla birlikte iki kız oyun oynuyor oğlum büyük kızlardan biri de sanki diğerinden biraz daha küçük yada ben öyle hissediyorum,içimden geçiyor bu çocuklar bu laleleri koparmak isterlerse düşerler tam ben bunu düşünürken laleleri koparmaya geliyorlar ve ortanca olan kız düşüveriyor oğlumla diğer kız kalıyor ben hem oğluma sesleniyorum hemde ZEYNEP orda kalın buraya gelmeyin diyorum,diğer kızı da onun ve benim çabamla kurtardım onada bir isimle seslendim ama hatırlamıyorum.şimdi burda önemli olan şu ben oğlumun ismini koydum eşimde bir daha çocuğumuz olursa ismini ben koyucağım diyor ve kız olursa ismini zeynep koyucakmış!!!!!!!!hayrolsun..........bir tane daha var o bundan da etkili ama uzun

hayirdir insallah canim,:44: rabbim sana ikiz kiz cocuklarinimi yollayacak yoksa insallah sen hep ikiz istiyorsun rabbimde gönlüne göre versin hem kurtarmissinda bak tam düserken birini allahim hayirlisini versin hepimize

acaba simit ne anlama geliyor?:44::44:ama sen zaten yorumlamissin insallah dedigin gibi olur ve hamilesindir canim insallahhh

kızlar beni şimdiden nisan listesine yazabilirsiniz adet olmadım ama kasıklarım ve belim adet olacak gibi agrıyo dünden beri herhalde yarın falan olurum böyle olupta hamile kalan varmı acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…