- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.521
canim hadi gecmis olsun atlattin güle güle kirletin artikbittim ben bittim oyyyyy aycıklarım ağrıyooo kolcuklarım ağrıyooooooama bitirdim tüm işimi
hamile arkadaşımız varmış hayırlı olsuuuuun, testi gördüm mükemmel bir sonuç diyorum
hosgeldin canim ve gözünaydin darisi bizlere insallah..kk dan cok arkadasim var kasimda dogum yapacak masallahselamun aleykum kizlar forum takipinde davetinizi okudum hemen geldim
bende ikinci bebemi bekliorum hayirlisi ile kasim ayinda dogum insaALLAH
mrb kızlar bugün benden pembe azcık akıntıyla karışık bişey geldi yerleşme kanaması olabilir mi adetime 1 hafta kaldı ama en uzun bi hafta bu hafta olacak heralde
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || |
2| Tırtılkurabiye || |
3| Sinem_ahmet || |
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| çelik198408 |25 şubat | 25 mart |
4| birtanem |18 şubat | 17 mart | Malesef Kırmızı kart gördü(
5| İzmrli | 21 şubat | 21 mart |
6| ebru |10 şubat | 10 mart | günü geçti ama hamilelik yok((
7| Uryhn | 15 şubat | 15 mart | Malesef kırmızı kart gördü(
8| Zeynep87 | 25 şubat | 20 mart |
9| Ciceklara |23 şubat | 25 mart |
10| | | |
11| | | |
12| | | |
eşimi ikna ettim derken bebişim gelmek istemedi... Allah'ım hayırlı zamanda hayırlısıyla bi emanetini daha göndersin bize ne olur. AMİN
evet tatlım havayı güzel gördüm temizlik duygularım kabardı hadi yapmışken birde isafir kabul edeyim dedim amma msafir iptal oldu...bugün daha da netleşir inş hamilesindir tatlım haberdar et bizigeçmiş olsun temizlik yaptın galiba
eşim çok inanmasada var galiba bişiler yarın olsun bakalım ne olcak
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
tşk tatlış,sabah sabah evde terör estirdim yaa onu oraya koymayın,bunu buraya bırakmayın iki erkeğede eziyet ettim sanırsamcanim hadi gecmis olsun atlattin güle güle kirletin artikooooooooo pasayida yerim ben allah bagislasin canim, benim oglanla ayni yasitlar galiba seninkidemi 2 ye gidiyordu :44::44:
hosgeldin canim ve gözünaydin darisi bizlere insallah..kk dan cok arkadasim var kasimda dogum yapacak masallah
hakkatten uzun bir hafta olacak güzelimmrb kızlar bugün benden pembe azcık akıntıyla karışık bişey geldi yerleşme kanaması olabilir mi adetime 1 hafta kaldı ama en uzun bi hafta bu hafta olacak heralde
sende de mi kanama oldu:44::44:sen soğan kürü de yaptın onu kullanırken hamile kalan çok olabilirsiniz arkadaşlar ben umutluyumslm kızlar bende hala hiçbir belirti yok ne hamilelik nede adet ile ilgili bu arada yeni katılanlar hoşgeldiniz ve hmile olanlar var hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin darısıda bize olsun çelikcim canım tabi olabilir yerleşme kanaması bu ay bir hafta önce bendede oldu aynı durum hayırlısı ya gerçektende çok uzun bir hafta benim içinde hala öyle çabuk çabuk geçsin istiyorum pazartesi yani 21 inde test yapsam (tabi kırmızılar gelmezse )çıkarmı kızlar acemiera bende temizlik falan baya yoruldum son 5 gündür cumartesi gün var bendede ama ooooohhhhhhhh mis gibiheryer güle güle kirletelim
hayırlısı olsun kızlar hakkınızda ne diliyorsanız o çıksın karşınıza:82::82::82:şu son beş gün amma bekleyen var hadi bakalım şöyle önden önden listeye girin de endamınızı görelimkızlar günaydınlar herkese.
hayırlı günlerimiz hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
hayırlı cumalar herkese.
benimde adetime beş gün var. bakalım küçücükte olsa bi umudum bi şüphem var.
hayırlısı olur inşallah hepimiz için..
masallah yesin teyzesi gözlükleride takarmis bunlar cok süslüler yatşk tatlış,sabah sabah evde terör estirdim yaa onu oraya koymayın,bunu buraya bırakmayın iki erkeğede eziyet ettim sanırsamoğluşum yedi yaşına yeni girdi ilkokul 1 e gitmesi gerekiyordu ama göndermedik okullar açıldıktan sonra yaşını alcaktı diğerlerinden küçüktü bizde diğerlerinden büyük olsun dedik seneye gidecek inş anaokulundayız teyzesi
hayirli cumalar canimkızlar günaydınlar herkese.
hayırlı günlerimiz hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
hayırlı cumalar herkese.
benimde adetime beş gün var. bakalım küçücükte olsa bi umudum bi şüphem var.
hayırlısı olur inşallah hepimiz için..
insallah öyledir canim sabrin sonu selamet olur insallahmrb kızlar bugün benden pembe azcık akıntıyla karışık bişey geldi yerleşme kanaması olabilir mi adetime 1 hafta kaldı ama en uzun bi hafta bu hafta olacak heralde
selam canimslm kızlar bende hala hiçbir belirti yok ne hamilelik nede adet ile ilgili bu arada yeni katılanlar hoşgeldiniz ve hmile olanlar var hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin darısıda bize olsun çelikcim canım tabi olabilir yerleşme kanaması bu ay bir hafta önce bendede oldu aynı durum hayırlısı ya gerçektende çok uzun bir hafta benim içinde hala öyle çabuk çabuk geçsin istiyorum pazartesi yani 21 inde test yapsam (tabi kırmızılar gelmezse )çıkarmı kızlar acemiera bende temizlik falan baya yoruldum son 5 gündür cumartesi gün var bendede ama ooooohhhhhhhh mis gibiheryer güle güle kirletelim
GÜNAYDIN HERKESE VE HAYIRLI CUMALARRRRRRRRR masallah yesin teyzesi gözlükleride takarmis bunlar cok süslüler yabenimde senden farkim yok inan ben bagirinca ikisininde pespese gidislerini bi görsen ..
masallah kocaman olmusallahim korusun ,benimki tam 6 bucuk yasinda basladi pekde zorlanmadik ne yalan söyleyim hayirlisi olsun insallah bu sene oda okullu olucak artik
hayirli cumalar canim
insallah bu hayirli günde rabbim bütün dualarimizi kabul eylesin ,insallah sendede hayirli haberler almayi nasip etsin
insallah öyledir canim sabrin sonu selamet olur insallah
selam canimcelikle senden iyi haberler alicaz gibi geliyor bana canim insallahda öyle olur
merhaba kzlar nasılsınız bakalım bir tanem üzülme eşalhh bebişin yakında gelir merak etme canım biz 3 ayımızı bitirdik 4 ayımızdan gün aldık kızlar bebişimi gördüm herşeyi oluşmuş o artık bir insan dönüşünü bile gördüm yüce rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin bide kızlar albüm bölümüne oğlumun ve kendimin fotosu var beni merak edenler baka bilirler
pazartesine az kaldi canim insallah diledigin sonucla karsilasirsininşallah canım kasıklarımda daha dogrusu karın bölgemde çok batmalar var akıntımda kızlar çok yogun ve koyu renkli sabretcem 21 inde test yapcam ama merak ettigim bi konu var gögüslerim ne büyüdü nede acıyo hayret yani
hayrolsun canım inş tekrardan gebe olduğuna işarettir.bende bir uçurumun kenarındayım,tam kenar kısmında bir laleler var rengarenk çok güzeller biraz ilerde oğlumla birlikte iki kız oyun oynuyor oğlum büyük kızlardan biri de sanki diğerinden biraz daha küçük yada ben öyle hissediyorum,içimden geçiyor bu çocuklar bu laleleri koparmak isterlerse düşerler tam ben bunu düşünürken laleleri koparmaya geliyorlar ve ortanca olan kız düşüveriyor oğlumla diğer kız kalıyor ben hem oğluma sesleniyorum hemde ZEYNEP orda kalın buraya gelmeyin diyorum,diğer kızı da onun ve benim çabamla kurtardım onada bir isimle seslendim ama hatırlamıyorum.şimdi burda önemli olan şu ben oğlumun ismini koydum eşimde bir daha çocuğumuz olursa ismini ben koyucağım diyor ve kız olursa ismini zeynep koyucakmış!!!!!!!!hayrolsun..........bir tane daha var o bundan da etkili ama uzunacemi cim bende garip rüyalar gördüm cnm simit arıyodm yiyemiyodm cnm istiyod falan
böyle yemek aradıgımı bide oğlma hamileyken görürdüm hayır olsn inş
hayirdir insallah canim,:44: rabbim sana ikiz kiz cocuklarinimi yollayacak yoksahayrolsun canım inş tekrardan gebe olduğuna işarettir.bende bir uçurumun kenarındayım,tam kenar kısmında bir laleler var rengarenk çok güzeller biraz ilerde oğlumla birlikte iki kız oyun oynuyor oğlum büyük kızlardan biri de sanki diğerinden biraz daha küçük yada ben öyle hissediyorum,içimden geçiyor bu çocuklar bu laleleri koparmak isterlerse düşerler tam ben bunu düşünürken laleleri koparmaya geliyorlar ve ortanca olan kız düşüveriyor oğlumla diğer kız kalıyor ben hem oğluma sesleniyorum hemde ZEYNEP orda kalın buraya gelmeyin diyorum,diğer kızı da onun ve benim çabamla kurtardım onada bir isimle seslendim ama hatırlamıyorum.şimdi burda önemli olan şu ben oğlumun ismini koydum eşimde bir daha çocuğumuz olursa ismini ben koyucağım diyor ve kız olursa ismini zeynep koyucakmış!!!!!!!!hayrolsun..........bir tane daha var o bundan da etkili ama uzun
acaba simit ne anlama geliyor?:44::44:ama sen zaten yorumlamissin insallah dedigin gibi olur ve hamilesindir canim insallahhhacemi cim bende garip rüyalar gördüm cnm simit arıyodm yiyemiyodm cnm istiyod falan
acemi cim bende garip rüyalar gördüm cnm simit arıyodm yiyemiyodm cnm istiyod falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?