2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canım inşallah ya sen bari ii haber ver
öyle deme cnm ya ikimiz kasım annelerine gitcez inş hem bi yerde okmştm adet belirtileri eşittir gebelik belirtileri diyodu vct alıştığı için aynı tepkileri devam ettirirmiş olmazsa da üzülme hayırlı zamanda gelecekler ama inş çabk gelirler
cnm inş bu ay hüsrana uğramam olmazsada üzülmem

cnm rüya müthiş hayırlatra vesile olur inş ikiz kızlar aman ne tatlı olur inş inş

ACEMİERA BAK SENİ ANLATIYO

Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır.

kızlar dün anlatmayı unuttum annemde beni rüyasında görmüş 2 tane oğlum varmış bayağı uzun anlattı ama annemin rüyaları genelde çıkar offf inş konmştr koca göbüşüme mercimeğim

bu ay olmazsa zaten araverebilirim ama vermek istemiommmm

zeynep neaptın cnm kırmızılar geldimi aman gelmezler inş:18:

bu arada beğen btonnu yeni keşfettim beni beğenenleri bende çok beğeniyorum

inşallah hayırlısıyla olur canım bende belirtiler devam ediyo ama adet olmadım hayırlısı bakalaım ne olcak ara verme canım ya beraber hamiş kalalım inşallah

seydam kız ebrya özel msj attım ş elle yapılan test için ama gelmio bu aralar sana attığı msj dryosa bana yollasana merak ettim

seydam kız ebrya özel msj attım ş elle yapılan test için ama gelmioaralar sana attığı msj dryosa bana yollasana merak ettim
canim bana attigi mesaji sanirim sildim ama ben sana anlatayim bariii özelden

oglan cocogu görmek müjdeli haber diye okumustum insallah hamilesindir canim benim

bi tanem hg cnm hsonu diye bişey demedik yoksa

bitanen şu elle kontrol işini sen denedinmi

şişt zeynep gördüm sweni var mı gelen giden yoksa yarın lütfen test yap

hosgeldin canim ve gözünaydin darisi bizlere insallah..kk dan cok arkadasim var kasimda dogum yapacak masallah [/QUOTE]

hsb canim evet hayirlisi ile darisi sizin ve diger istiyenlerin basina insaALLAH
ayrica o diger arkadaslarinin arasinda kocaelinden hamile kalanda varmidir aceb doktor ve hastane tavsiyesi istiyorumda cankat diye hastane duymustum funda dogan hanim orda kadin dogumda calisiyormus tecrübesi olanlarda yardim ltf :)

hsb canim evet hayirlisi ile darisi sizin ve diger istiyenlerin basina insaALLAH
ayrica o diger arkadaslarinin arasinda kocaelinden hamile kalanda varmidir aceb doktor ve hastane tavsiyesi istiyorumda cankat diye hastane duymustum funda dogan hanim orda kadin dogumda calisiyormus tecrübesi olanlarda yardim ltf :)[/QUOTE]

meysanur
canim 2011 kasim anneleri topigine bir bak istersen oraya yaz yardimci olurlar muhakkak

Merhaba kızlaarr:)) Pc bakıma gitmişti geldi ama şuan evde değilim...

Ama beni kimse merak etmemiş((
merak etmez olurmuyuz canimya profiline baktim en son nezaman girmissin diye simdide görmeseydim mesajini iyice endiselenecektin inan ,kendini yipratmiyorsun degilmi?? sakin ha bir dahaki aya insallah gelecek melegin

Son düzenleme:
bi tanem hg cnm hsonu diye bişey demedik yoksa

bitanen şu elle kontrol işini sen denedinmi

şişt zeynep gördüm sweni var mı gelen giden yoksa yarın lütfen test yap

yok canım gelen giden agrılarım devam ediyo ama acaba salı yada çarşamba falanmı yapsam testi sen ne yaptın varmı belirti falan inşallah beraber kasım annesi oluruz

yok canım gelen giden agrılarım devam ediyo ama acaba salı yada çarşamba falanmı yapsam testi sen ne yaptın varmı belirti falan inşallah beraber kasım annesi oluruz

inş cnm ağzından bal damlıo hayatım ben sana özel msj gönderemiom herkesin ismini tıkladığımda özel msj gönder diyo sende demiyo yeni üye falanmısın neden oldu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…