- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.541
öyle deme cnm ya ikimiz kasım annelerine gitcez inş hem bi yerde okmştm adet belirtileri eşittir gebelik belirtileri diyodu vct alıştığı için aynı tepkileri devam ettirirmiş olmazsa da üzülme hayırlı zamanda gelecekler ama inş çabk gelirlercanım inşallah ya sen bari ii haber ver
cnm inş bu ay hüsrana uğramam olmazsada üzülmem[sıze=3]hayirdir insallah canim,:44: Rabbim sana ikiz kiz cocuklarinimi yollayacak yoksaInsallah Sen hep ikiz istiyorsun rabbimde gönlüne göre versin hem kurtarmissinda Bak tam düserken birini allahim hayirlisini versin hepimize [/sıze]
[sıze=3]acaba simit ne anlama geliyor?:44::44:ama sen zaten yorumlamissin insallah dedigin gibi olur ve hamilesindir canim insallahhh[/sıze]
merhaba hanımlar:80::80::80::80::80:hafta sonu boş olan topiğime uğrayıp bir selam vereyim dedim uğrayyan olur belkidün gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm pazartesi anlatırım inş şimdi çıkmam gerek hava güzel değerlendirmek gerek değil mi? Hepinizi öptüm uğramaya çalışırım
kızlar dün anlatmayı unuttum annemde beni rüyasında görmüş 2 tane oğlum varmış bayağı uzun anlattı ama annemin rüyaları genelde çıkar offf inş konmştr koca göbüşüme mercimeğim
bu ay olmazsa zaten araverebilirim ama vermek istemiommmm
canim bana attigi mesaji sanirim sildim ama ben sana anlatayim bariii özeldenseydam kız ebrya özel msj attım ş elle yapılan test için ama gelmioaralar sana attığı msj dryosa bana yollasana merak ettim
oglan cocogu görmek müjdeli haber diye okumustum insallah hamilesindir canim benimkızlar dün anlatmayı unuttum annemde beni rüyasında görmüş 2 tane oğlum varmış bayağı uzun anlattı ama annemin rüyaları genelde çıkar offf inş konmştr koca göbüşüme mercimeğim
bu ay olmazsa zaten araverebilirim ama vermek istemiommmm
denedin demekya ebru nun yönteme göre hamile değilim bakalım ne olacak
ya ebru nun yönteme göre hamile değilim bakalım ne olacak
merak etmez olurmuyuz canimya profiline baktim en son nezaman girmissin diyeMerhaba kızlaarr:)) Pc bakıma gitmişti geldi ama şuan evde değilim...
Ama beni kimse merak etmemiş((
Merhaba kızlaarr:)) Pc bakıma gitmişti geldi ama şuan evde değilim...
Ama beni kimse merak etmemiş((
bi tanem hg cnm hsonu diye bişey demedik yoksa
bitanen şu elle kontrol işini sen denedinmi
şişt zeynep gördüm sweni var mı gelen giden yoksa yarın lütfen test yap
yok canım gelen giden agrılarım devam ediyo ama acaba salı yada çarşamba falanmı yapsam testi sen ne yaptın varmı belirti falan inşallah beraber kasım annesi oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?