2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar günaydınlarrrr
hayırlı haftalar hepimizeee.
inşallah bir sürü güzel haber aldığımız bi hafta olurrr.

bir de şu elle kontrol işini biri bana özelden mail atabilirmi.

merak ettim bende.

GÜNAYDIN KK'NIN NADİDE ÇİÇEKLERİ, GÜZEL BAYANLARI

bi tanem hg cnm hsonu diye bişey demedik yoksa

bitanen şu elle kontrol işini sen denedinmi

şişt zeynep gördüm sweni var mı gelen giden yoksa yarın lütfen test yap

Günaydın canım, evet ben denedim ve doğru!!! özelden anlatayım sana

SEYDAMcım yok canım yıpratmıyorum kendimi... Regl günü gelene kadar çok sabırsızlanmıştım ama şimdi regl olunca günler çabuk geçiyor... Ama üzerinizden çok uzak olsun ben yine mevsimsel griple uğraşıyorum.. Yaa bu kadarmı dirençsiz olur bi insanın vucudu(2::2::2: 2 ayda 3. oluşu (

canım inan bende hafta sonu diye düşündüm malum tatil ya kusura bakma yoksa sen unutulacak birimisin
Zeyneeep çok şekersin vesselam:)) inşallah gelmez kırmızılarında bebiş haberi alırız senden

3 tane test var elimde birini yarın 2.sini regl günüm yani cuma olmazsam 3.sünü pazar yapsam mı yoksa acele etmeyeyim mi
Canım testler erken gebelik testi bile olsa yanlışlık payı var.. O yüzden sabredebildiğin kadar sabret.. Reglden önce yapma bence.. Çünkü varsa bile göstermeyebilir. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah..

kızlar günaydınlarrrr

merak ettim bende.
Sanada günaydın Bilgicim, İnşallah dileğin gerçek olur hepimiz adına...
Özelden yazayım sanada kontrolü

Son düzenleme:
kızlar günaydınlarrrr

merak ettim bende.
günaydin canim ,tam sana yazayim dedim özelden bak birtanem yazicaikmis ben yapamam sanirim bilmiyorum hic denemedim

3 tane test var elimde birini yarın 2.sini regl günüm yani cuma olmazsam 3.sünü pazar yapsam mı yoksa acele etmeyeyim mi
canim ya biraz sabret bakalim her seferinde umutsuzlugun artiyordur biraz rahatla insallah günün gectiginde yapar ve pozitifi görürsün canim benim

cok cok iyi yapiyorsun tabiki üzme o tatli canini ...biraz vitamin filanmi alsan acaba :44::44: dikkat et canim kizinla ugrasmaktan kendini ihmal etme olurmu

merhaba kızlarr nasılsınızzz.... ben hala beklemedeyim yarın doktor kontrolüm var kist için tedaviye başlıcam ama adet olmadım :)) şubatın 14 olmuştum tam 8 gün geçti doktor ultrasonla baktı alttan muayene etti yok gebelik dedi ama şüpeliyim aslında neyse yarın kan testi yaptırcam artık

Günaydın canım, İnşallah doktor kontrolünden iyi haberlerle dönersin..

günaydıııııın güzel bayanlar,tatlı anneler,şeker anne adaylarıhafta sonu muhabbeti dönmüş oh ne güzel oh ne güzelanca fırsaat bulup gelebildim öğleden sonra vaktim olursa hepinize ayrı ayrı yazıcağımama şu meseleyi çok merak ettim birtanem veya seydam banada anlatın yaaaaaa genel kültür olur dimişaka bir yana merak ettim kızlar,hadi öptüm hepinizi altın kızlar

yok canım yeni üye degilim 4 yada 5 sene oldu neden acaba atamıyosun ama ben çok merak ettim bu arada kötü haber regl oldum kısmet degilmiş yeni tur yeni şans inşallah aralık annesi oluruz

bencede yaptır canım bazı hamilelikler görünmeyebiliyo teyzem tam üç ay adet olmadı ama hamileymiş dr lar göremedi inşallah güzel haber alırız

bencede yaptır canım bazı hamilelikler görünmeyebiliyo teyzem tam üç ay adet olmadı ama hamileymiş dr lar göremedi inşallah güzel haber alırız

inşlh cnm yaa ama bi yandan da bu ay geçsin artık diyorum çünkü doktor ilaç vermişti kaşıntı için bi iki defa kullandım.aslında ben geçen kan testi yaptırmadına şaşırdım doktorun neyse verdır bi hayır inşlhhh...

canim selam
sendemi merak ettin hayir ama ben cok utaniyorum yazarken , bitanem yazmassa ben sana özelden anlatirim artik biraz zorlaniyorum ama :26:yazarken bile yüzüm kizariyor

hadi hayirlisi 8 günde uzun bi süre hayirlisi olsun insallah

• yok canım yeni üye degilim 4 yada 5 sene oldu neden acaba atamıyosun ama ben çok merak ettim bu arada kötü haber regl oldum kısmet degilmiş yeni tur yeni şans inşallah aralık annesi oluruz
  • canim kismet degilmis demek insalalh birdahaki aya gelir melegin senin oglunmu vardi??:44:

gebelik yapmadım ama ovulasyon testi yaptım negatif elle muayenedenegatif hayırlsı artık

bitanem sağol cnm öğrenmiş oldk

hadiya merak ettim bi inceleyeyim bi o kaldı

zeynepcim aralık annesi oluruz bacım inş

SEYDAM canım bu ürün ne kadar pahalıymış böyle.. İnşallah bunlara gerek kalmadan gelir bebişlerimiz.. Ama çok faydalı olduğu kesin...

iyi akşamlar bayanlar, akordu bozuk gitar gibi sesim!!!!!!!başımda ağrıyor sanırım grip olcam öğlen bir ilaç aldım geçmedi şimdi bir ilaç daha alıp dinleneyim bari:94::94::94::94::94::94::94::94:
ZEYNEP bir dahaki aya inş tatlım yeni tur yeni şans!çalışmalara devam
SEYDAM tatlım bende o ürünü görmüştüm evet biraz pahalı ama hamile kalan çok,sebepsiz inf olanlar deneyebilirler....
bende bugün kendim için yeni bir tedavi şekli buldum,yumurta rezervi az olan bayanlarda uyguluyorlarmış tüp denemesi fakat ben doktora sorup denemek istediğimi söylüyeceğim sadece yuurtalarım toplanmıcak kaliteyi çoook fazla arttırıyormuş ve ağızdan alınan bir ilaçmış,mini ivf diyorlar.....biraz daha araştırıp doktora danışacağım bakalım...bitkisel şeylere eşim kızıyor artık ne bulursan deniyorsun kendine zarar vereceksin yeter diyor bakalım ne olacak,ben kış annesi olmak istemiyordum aslında ama aralık anneliğine de talibiz artık ne yapalım:82::82::82:
BİRTANEM bu kız utanıyormuş şu yöntem nasılmış bi mesaj atıver be tatlım
ÇELİK dur bakalım kuzum hemen koyvermek yok günün gelsin bi dimi
BİÇİÇEKBİBÖCEK sekiz gün az bir zaman değil gönlüne göre olsun tatlım

acemieracım inşlh cnm hepimizin gönlüne göre versin allahım yarın haber verim size ama kafam karışık ya doktor yok dedi bende anlamadım ilaçda aldık

acemiera çabuk zaman geçsin ve güzel haberler alalımistiyorum
zaman geçsin güzel haberler alalı m derken hayatı kaçırıyoruz be tatlım keyfini sür biraz...o heyecan bile çok güzel inan kendimizi bir rahat bırakabilseksizin benim gibi sıkıntınız yok bu aya olmadı diğer aya olvcak inanıyorum.ben, seydam birde ebru biz biraz fazla keyif sürdük ama onunda bir sonu olacak bu günleri tebessümle anacağız inş...çoooook güzel haberler alalım hep birlikte tatlım
acemieracım inşlh cnm hepimizin gönlüne göre versin allahım yarın haber verim size ama kafam karışık ya doktor yok dedi bende anlamadım ilaçda aldık
amin tatlım.yarın ola hayrola değilmi,geç döllenmesi var bunun,ultrasonda görünmeyeni var,tahlillerde geç çıkanı var var da var seninki en güzel seçenek olsun sıkma kendini herşey olacağına varıyor,yumurta var sperm var e daha ne

SEYDAM canım bu ürün ne kadar pahalıymış böyle.. İnşallah bunlara gerek kalmadan gelir bebişlerimiz.. Ama çok faydalı olduğu kesin...

birtanem ne yaptın kız pollyannaa mı oldungripten öyle görmüyorum dimi,yaşlı bir bayanım ben gözlerimi ööööyle pörtletmiş pc ye bakıyorum,önceden haber verin kuzum hem acemi hem yaşlı hem hastayım ben annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…