- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.561
bi tanem hg cnm hsonu diye bişey demedik yoksa
bitanen şu elle kontrol işini sen denedinmi
şişt zeynep gördüm sweni var mı gelen giden yoksa yarın lütfen test yap
Zeyneeep çok şekersin vesselam:)) inşallah gelmez kırmızılarında bebiş haberi alırız sendencanım inan bende hafta sonu diye düşündüm malum tatil ya kusura bakma yoksa sen unutulacak birimisin
Canım testler erken gebelik testi bile olsa yanlışlık payı var.. O yüzden sabredebildiğin kadar sabret.. Reglden önce yapma bence.. Çünkü varsa bile göstermeyebilir. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah..3 tane test var elimde birini yarın 2.sini regl günüm yani cuma olmazsam 3.sünü pazar yapsam mı yoksa acele etmeyeyim mi
Sanada günaydın Bilgicim, İnşallah dileğin gerçek olur hepimiz adına...kızlar günaydınlarrrr
hayırlı haftalar hepimizeee.
inşallah bir sürü güzel haber aldığımız bi hafta olurrr.
bir de şu elle kontrol işini biri bana özelden mail atabilirmi.
merak ettim bende.
günaydin canim ,tam sana yazayim dedim özelden bak birtanem yazicaikmis ben yapamam sanirim bilmiyorum hic denemedimkızlar günaydınlarrrr
hayırlı haftalar hepimizeee.
inşallah bir sürü güzel haber aldığımız bi hafta olurrr.
bir de şu elle kontrol işini biri bana özelden mail atabilirmi.
merak ettim bende.
canim ya biraz sabret bakalim her seferinde umutsuzlugun artiyordur biraz rahatla insallah günün gectiginde yapar ve pozitifi görürsün canim benim3 tane test var elimde birini yarın 2.sini regl günüm yani cuma olmazsam 3.sünü pazar yapsam mı yoksa acele etmeyeyim mi
cok cok iyi yapiyorsun tabiki üzme o tatli canini ...biraz vitamin filanmi alsan acaba :44::44: dikkat et canim kizinla ugrasmaktan kendini ihmal etme olurmuGÜNAYDIN KK'NIN NADİDE ÇİÇEKLERİ, GÜZEL BAYANLARI
Günaydın canım, evet ben denedim ve doğru!!! özelden anlatayım sana
SEYDAMcım yok canım yıpratmıyorum kendimi... Regl günü gelene kadar çok sabırsızlanmıştım ama şimdi regl olunca günler çabuk geçiyor... Ama üzerinizden çok uzak olsun ben yine mevsimsel griple uğraşıyorum.. Yaa bu kadarmı dirençsiz olur bi insanın vucudu( 2::2::2: 2 ayda 3. oluşu (
Zeyneeep çok şekersin vesselam:)) inşallah gelmez kırmızılarında bebiş haberi alırız senden
Canım testler erken gebelik testi bile olsa yanlışlık payı var.. O yüzden sabredebildiğin kadar sabret.. Reglden önce yapma bence.. Çünkü varsa bile göstermeyebilir. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah..
Sanada günaydın Bilgicim, İnşallah dileğin gerçek olur hepimiz adına...
Özelden yazayım sanada kontrolü
merhaba kızlarr nasılsınızzz.... ben hala beklemedeyim yarın doktor kontrolüm var kist için tedaviye başlıcam ama adet olmadım :)) şubatın 14 olmuştum tam 8 gün geçti doktor ultrasonla baktı alttan muayene etti yok gebelik dedi ama şüpeliyim aslında neyse yarın kan testi yaptırcam artık
3 tane test var elimde birini yarın 2.sini regl günüm yani cuma olmazsam 3.sünü pazar yapsam mı yoksa acele etmeyeyim mi
merhaba kızlarr nasılsınızzz.... ben hala beklemedeyim yarın doktor kontrolüm var kist için tedaviye başlıcam ama adet olmadım :)) şubatın 14 olmuştum tam 8 gün geçti doktor ultrasonla baktı alttan muayene etti yok gebelik dedi ama şüpeliyim aslında neyse yarın kan testi yaptırcam artık
bencede yaptır canım bazı hamilelikler görünmeyebiliyo teyzem tam üç ay adet olmadı ama hamileymiş dr lar göremedi inşallah güzel haber alırız
inşlh cnm yaa ama bi yandan da bu ay geçsin artık diyorum çünkü doktor ilaç vermişti kaşıntı için bi iki defa kullandım.aslında ben geçen kan testi yaptırmadına şaşırdım doktorun neyse verdır bi hayır inşlhhh...
canim selamgünaydıııııın güzel bayanlar,tatlı anneler,şeker anne adaylarıhafta sonu muhabbeti dönmüş oh ne güzel oh ne güzel anca fırsaat bulup gelebildim öğleden sonra vaktim olursa hepinize ayrı ayrı yazıcağım ama şu meseleyi çok merak ettim birtanem veya seydam banada anlatın yaaaaaa genel kültür olur dimi şaka bir yana merak ettim kızlar,hadi öptüm hepinizi altın kızlar
hadi hayirlisi 8 günde uzun bi süre hayirlisi olsun insallahmerhaba kızlarr nasılsınızzz.... ben hala beklemedeyim yarın doktor kontrolüm var kist için tedaviye başlıcam ama adet olmadım :)) şubatın 14 olmuştum tam 8 gün geçti doktor ultrasonla baktı alttan muayene etti yok gebelik dedi ama şüpeliyim aslında neyse yarın kan testi yaptırcam artık
- yok canım yeni üye degilim 4 yada 5 sene oldu neden acaba atamıyosun ama ben çok merak ettim bu arada kötü haber regl oldum kısmet degilmiş yeni tur yeni şans inşallah aralık annesi oluruz
gebelik yapmadım ama ovulasyon testi yaptım negatif elle muayenedenegatif hayırlsı artıkGÜNAYDIN KK'NIN NADİDE ÇİÇEKLERİ, GÜZEL BAYANLARI
Günaydın canım, evet ben denedim ve doğru!!! özelden anlatayım sana
SEYDAMcım yok canım yıpratmıyorum kendimi... Regl günü gelene kadar çok sabırsızlanmıştım ama şimdi regl olunca günler çabuk geçiyor... Ama üzerinizden çok uzak olsun ben yine mevsimsel griple uğraşıyorum.. Yaa bu kadarmı dirençsiz olur bi insanın vucudu( 2::2::2: 2 ayda 3. oluşu (
Zeyneeep çok şekersin vesselam:)) inşallah gelmez kırmızılarında bebiş haberi alırız senden
Canım testler erken gebelik testi bile olsa yanlışlık payı var.. O yüzden sabredebildiğin kadar sabret.. Reglden önce yapma bence.. Çünkü varsa bile göstermeyebilir. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah..
Sanada günaydın Bilgicim, İnşallah dileğin gerçek olur hepimiz adına...
Özelden yazayım sanada kontrolü
inşlh cnm yaa ama bi yandan da bu ay geçsin artık diyorum çünkü doktor ilaç vermişti kaşıntı için bi iki defa kullandım.aslında ben geçen kan testi yaptırmadına şaşırdım doktorun neyse verdır bi hayır inşlhhh...
hadiya merak ettim bi inceleyeyim bi o kaldıhttp://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html
kizlar bakin ne buldum hamile kalmayi kolaylastiran bi ürün varmis cok sasirtici, topigin sayfalarini okuyun mutlaka ,:80:tüp bebek denemesi icin basvuran biri ,bu ürünü kullandiktan sonra tüp bebege gerek kalmadan hamile kalmis
acemieracım inşlh cnm hepimizin gönlüne göre versin allahımyarın haber verim size ama kafam karışık ya doktor yok dedi bende anlamadım ilaçda aldık
zaman geçsin güzel haberler alalı m derken hayatı kaçırıyoruz be tatlım keyfini sür biraz...o heyecan bile çok güzel inan kendimizi bir rahat bırakabilsekacemiera çabuk zaman geçsin ve güzel haberler alalımistiyorum
amin tatlım.yarın ola hayrola değilmi,geç döllenmesi var bunun,ultrasonda görünmeyeni var,tahlillerde geç çıkanı var var da var seninki en güzel seçenek olsun sıkma kendini herşey olacağına varıyor,yumurta var sperm var e daha neacemieracım inşlh cnm hepimizin gönlüne göre versin allahımyarın haber verim size ama kafam karışık ya doktor yok dedi bende anlamadım ilaçda aldık
SEYDAM canım bu ürün ne kadar pahalıymış böyle.. İnşallah bunlara gerek kalmadan gelir bebişlerimiz.. Ama çok faydalı olduğu kesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?