2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

iğnşallah canım gelir çok bekletmez benim bir oglum var 4 yaşında

evet önce birtanemizdi simdi pollyannamiz olduhamile polyanna olsa hide fena olmaz

evet pahali baya hamile kalamasaydim düsünürdüm ama cok sükür hamile kaliyorum ama gerisi gelmiyor iste
canim senin dedigini sanki bir yerlerde okudum neden olmasin belkide bu sebep olurda melegin göbüsüne konar artik herseyi denemek zorundayiz ...

Bugün cok eski bir tanidigimla karsilastim "eee ne yaptin hamilemisin "dedi yok dedim "düsünmüyorum" "valla cok iyi yapiyorsun" dedi " en güzeli tek cocuk bak bana 3 tane" dedi bende "evet acele etmiyorum nasil olsa olur yasiMda genc degilmi ama" deyince "ayy kac yasindaydin" dedi bende "28 oldum" dedim "aaaaaaaaaa cok gec kalmissin ikinciye" demezmi kalakaldim öylece bir dk önce söyledigiyle hic alakasi olmayan bi konusmaydi iste allahim sen aklimi koru dedim o an ya insanlar ben dogurunca yada bizler dogurunca cok rahatlaycaklar sanirim sizlerinde vardir kesin cevresinde böyle insanlar ,hic bisey söylemeden ben surdan devam edicem dedim arabama bindim

SEYDAM canım bu ürün ne kadar pahalıymış böyle.. İnşallah bunlara gerek kalmadan gelir bebişlerimiz.. Ama çok faydalı olduğu kesin...
evet canim pahali ben inanirmisin almayi düsündüm ama hamile kalmamda problemim yok cok sükür sonrasida bir gün olur artik hakkimizda hayirlisi

buarada pollyannamiz olmussun cokda hos olmus bitanemde güzeldi ama ozama hos geldin pollyanna

kızlar günyadınn semracım yeni nick iini güle güle kullan.
inşallah güzel mutlu haberler verirsin bize bu nickle
seydam hiiç takılma bu insanlara sen heryerde var onlardan.
kendi adıma söyleyim şimdi bana ikinci ne zaman diye soruyolar kızım daha bir buçuk yaşında. eminin bu ay hamile kalsam aaaaa delimisin neden erkenden yaptın ikinciyi diyecekler.
o yüzden sıkma o güzzell canını :16

günaydin canim

ister istemez üzülüyorum iste aslinda konustuklarini kale almamak lazim dedigin gibi allahim hakkimizda hayirli olani verecek insallah

GÜNAYDIN CANIM CANIM CANIM ARKADAŞLARIM,
HEPİNİZİ ÖYLE ÇOK SEVİYORUM Kİ, EŞİM KISKANMAYA BAŞLADI ARTIK

SEYDAMcım sakın üzülme tatlım, herkes laf olsun diye konuşup duruyo işte... Şükürler olsunki birer evladımız var hepimizinde, ya olmasaydı... Çok şükür Rabbime..

Rahat ol canım sen. onları söyleyenlere de TIIIINNNNNNNN

ACEMİCİM dün sende de boğaz ağrısı vardı ya canım bana bi arkadaş EKİNEZYALI ÇAY önerdi, akşam 1 bardak içtim süper rahatlattı... deneyin mutlaka

Hepinizi öper, saygı ve selam eder, kahvaltı yapmaya doğru giderim... Gelin beraber olsun hadi

ciceklara kullanıcısından alıntı

kızlar günyadınn semracım yeni nick iini güle güle kullan.
inşallah güzel mutlu haberler verirsin bize bu nickle
seydam hiiç takılma bu insanlara sen heryerde var onlardan.
kendi adıma söyleyim şimdi bana ikinci ne zaman diye soruyolar kızım daha bir buçuk yaşında. eminin bu ay hamile kalsam aaaaa delimisin neden erkenden yaptın ikinciyi diyecekler.
o yüzden sıkma o güzzell canını

günaydin canim

ister istemez üzülüyorum iste aslinda konustuklarini kale almamak lazim dedigin gibi allahim hakkimizda hayirli olani verecek insallah

benimde kizim 19 aylik ve ben ikinciye hamile kaldim nevar ki bunda aralarinda 2 yas olcak insaALLAH negüzel :) ablamda da öyle olmustu yigenlerimin arasinda iki yas var ve bence cok güsel oluyor bacilar kim ne derse desin takmayin kafaniza MEVLA NE EYLERSE GÜZEL EYLER

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | |
2| Tırtılkurabiye | | |
3| Sinem_ahmet | | |
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| çelik198408 |25 şubat | 25 mart |
4| birtanem |17 mart | 14 nisan |
5| İzmrli | 21 şubat | 21 mart | Haber Bekliyoruz
6| ebru |10 şubat | 10 mart |Haber bekliyoruz
7| Uryhn | 15 mart | ????? |
8| Zeynep87 | 25 şubat | 20 mart | Haber Bekliyoruz
9| Ciceklara |23 şubat | 25 mart |
10| | | |
11| | | |
12| | | |

Son düzenleme:
günaydın bayanlarpollyannacım canım kahvaltı yapıpta geldim güzelim afiyet olsun..bi dahakine inşseydam tatlım bırak herkesi valla çok yaralıyorlar insanı durumu bilmedikleri için laf olsun diye konuşuyorlar hoş birde bilip densizlik yapanlar var.amaaaaaaan ne halleri varsa görsünler diyesim var sanki kendileri tayin ediyor bu işleride geç kalmışsın töbe töbe sen getir ver ben beceremedim sanki bizim elimizde de.boşveeeeeeer kk ya takıl hayatını yaşa güzelim
biçiçekbiböcek tatlım haberdar et bizi doktordan sonra
zeynep bu ay incir kürü deniyecekmisin tatlım
çelik moraller nasıl

vallaa gelmeyi çok isterdim canım zaten çok üşendim şimdi kahvaltı hazırlamaya

ewet canım denemeyi düşünüyorum nasıl yapılıyordu adetten öncemi sonramı başlanıyordu bi daha anlatırmısın

moraller iyi şükür ama midem felaket ağırıyo bulansa falan psikolojik diycemde resmen ağırıyo

bugün buzdolabı almak için ile gitcez kocişi kandırabilirsemkan testi yaptırmak istiyom ak koyun kara koyu belli olsn

bide kızlar sanırım benim rahim giderek yukarı çıkıo böyle bişey mümkünmü bilmiyorum ama hayırlısı

kızlar ya sizce hangi marka nsl bi buzdolabı alayım vestelde güzel kampanya var ama hiç kimse önermio boch diyolar onuda netten araştırdım buzdolabı olarak kötü marka diyolar kafam çok karıştı diğer forumları falan okudum ama daha bi kafam karıştı yorumlarınızı bekliyorum

gitmisken yaptir mutlaka canim bakarsin gelmistir mucizen neden olmasin insalhhhh

ewet kale almamak lazım canım boşver

canlarim sagolun desteginiz icin ,artik bende lafimi esirgemiycem onlar agzina geleni söylesinler ohh ne ala ama yok bende söylüycem bundan sonra ayy fazlami oldum neee

:90:
ewet canım denemeyi düşünüyorum nasıl yapılıyordu adetten öncemi sonramı başlanıyordu bi daha anlatırmısın
adetten sonra başlanıyordu da ferhat havucu ayrı kaynatıp karıştırmıştı,benim bildiğim 6-7 tane inciri 10 dak kaynatıyorsun sonra içine bir taze kıtır havuç atıp 5 dak daha kayatıyorsun bunu 21 gün yapıyorsun 7 gün ara veriyorsun...yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin benim bildiğim böyleydi tatlım hadi bakalım yolun açık olsun
Acemim eram güzelim boğazın nasıl oldu?
ah tatlı arkadaşım boğazımdan üstü kendinde değil birde günüm var bugün oraya hazırlanıyorum bir bakayım dedim size.kulaklarım,genzim falan berbat burnum akıyooooooo ühü ühü ühüüüüüü senin otu deniyeceğim akşama bakalım kocacım kızcak gene ama
çeliiiik güzel haberlerle gel tatlım,kan testi çokar büyük ihtimalle ama çıkmazsa üzülmek yok anlaştıkmıbuzdolabına gelince ben beyaz eşyadan anlamam teknoloji özürlüyüm maalesef ben görünüşüne bakıyorum tatlım teknikle başkası ilgileniyor

hiiiiiiiç fazla olmadın güzelim hep içine atan tarafmı olcaz kardeşim,birazda biz konuşalım hormonlarımız yerine gelsin hep sineye çek hep sineye çek nereye kadar

Canım inşallah kocanı kandırırsın da testi yaptırırsın ve bize hayırlısıyla güzel haberler verirsin.. bence vestel alma kesinlikle... Almışken iyisini al ve Arçelik al...

ACEMİERAcım benim dediğim ot değil hayatım hazır bitki çayı
Doğadan Ekinezyalı

canıım hayırlı haberlerini bekliyoruz gelir gelmez hemen paylaş bizimle. umarım kocişi kandırırsın ve testi yaptırırsın.
beyaz eşya markasına gelince bende kesinlikle arçelik derim canım ama yinede karar sizin.

canlarııımm nasılsınız bakeeemm..ben hala adet olmadım testte yapmadım..farlutal içiyorum..birde folik asit içmeye başladım..adet olunca tedavim başlıycak ama hala tık yokhepinizi öpüyorum kızlar..yine gelicem inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…