- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.581
canim selam
sendemi merak ettin hayir ama ben cok utaniyorum yazarken , bitanem yazmassa ben sana özelden anlatirim artik biraz zorlaniyorum ama:26:yazarken bile yüzüm kizariyor
hadi hayirlisi 8 günde uzun bi süre hayirlisi olsun insallah
canim kismet degilmis demek insalalh birdahaki aya gelir melegin senin oglunmu vardi??:44:
[/LIST]
[/LEFT]
birtanem ne yaptın kız pollyannaa mı oldungripten öyle görmüyorum dimi,yaşlı bir bayanım ben gözlerimi ööööyle pörtletmiş pc ye bakıyorum,önceden haber verin kuzum hem acemi hem yaşlı hem hastayım ben annem
evet pahali bayaiyi akşamlar bayanlar, akordu bozuk gitar gibi sesim!!!!!!!başımda ağrıyor sanırım grip olcam öğlen bir ilaç aldım geçmedi şimdi bir ilaç daha alıp dinleneyim bari:94::94::94::94::94::94::94::94:
ZEYNEP bir dahaki aya inş tatlım yeni tur yeni şans!çalışmalara devam
SEYDAM tatlım bende o ürünü görmüştüm evet biraz pahalı ama hamile kalan çok,sebepsiz inf olanlar deneyebilirler....
bende bugün kendim için yeni bir tedavi şekli buldum,yumurta rezervi az olan bayanlarda uyguluyorlarmış tüp denemesi fakat ben doktora sorup denemek istediğimi söylüyeceğim sadece yuurtalarım toplanmıcak kaliteyi çoook fazla arttırıyormuş ve ağızdan alınan bir ilaçmış,mini ivf diyorlar.....biraz daha araştırıp doktora danışacağım bakalım...bitkisel şeylere eşim kızıyor artık ne bulursan deniyorsun kendine zarar vereceksin yeter diyor bakalım ne olacak,ben kış annesi olmak istemiyordum aslında ama aralık anneliğine de talibiz artık ne yapalım:82::82::82:
BİRTANEM bu kız utanıyormuş şu yöntem nasılmış bi mesaj atıver be tatlım
ÇELİK dur bakalım kuzum hemen koyvermek yok günün gelsin bi dimi
BİÇİÇEKBİBÖCEK sekiz gün az bir zaman değil gönlüne göre olsun tatlım
evet canim pahali ben inanirmisin almayi düsündüm ama hamile kalmamda problemim yok cok sükür sonrasida bir gün olur artik hakkimizda hayirlisiSEYDAM canım bu ürün ne kadar pahalıymış böyle.. İnşallah bunlara gerek kalmadan gelir bebişlerimiz.. Ama çok faydalı olduğu kesin...
günaydin canimkızlar günyadınn semracım yeni nick iini güle güle kullan.
inşallah güzel mutlu haberler verirsin bize bu nickle
seydam hiiç takılma bu insanlara sen heryerde var onlardan.
kendi adıma söyleyim şimdi bana ikinci ne zaman diye soruyolar kızım daha bir buçuk yaşında. eminin bu ay hamile kalsam aaaaa delimisin neden erkenden yaptın ikinciyi diyecekler.
o yüzden sıkma o güzzell canını:16
günaydin canim
ister istemez üzülüyorum isteaslinda konustuklarini kale almamak lazim dedigin gibi allahim hakkimizda hayirli olani verecek insallah
günaydin canim
ister istemez üzülüyorum isteaslinda konustuklarini kale almamak lazim dedigin gibi allahim hakkimizda hayirli olani verecek insallah
GÜNAYDIN CANIM CANIM CANIM ARKADAŞLARIM,
HEPİNİZİ ÖYLE ÇOK SEVİYORUM Kİ, EŞİM KISKANMAYA BAŞLADI ARTIK
SEYDAMcım sakın üzülme tatlım, herkes laf olsun diye konuşup duruyo işte... Şükürler olsunki birer evladımız var hepimizinde, ya olmasaydı... Çok şükür Rabbime..
Rahat ol canım sen. onları söyleyenlere de TIIIINNNNNNNN
ACEMİCİM dün sende de boğaz ağrısı vardı ya canım bana bi arkadaş EKİNEZYALI ÇAY önerdi, akşam 1 bardak içtim süper rahatlattı... deneyin mutlaka
Hepinizi öper, saygı ve selam eder, kahvaltı yapmaya doğru giderim...Gelin beraber olsun hadi
günaydın bayanlarpollyannacım canım kahvaltı yapıpta geldim güzelim afiyet olsun..bi dahakine inş seydam tatlım bırak herkesi valla çok yaralıyorlar insanı durumu bilmedikleri için laf olsun diye konuşuyorlar hoş birde bilip densizlik yapanlar var.amaaaaaaan ne halleri varsa görsünler diyesim var sanki kendileri tayin ediyor bu işleride geç kalmışsın töbe töbe sen getir ver ben beceremedim sanki bizim elimizde de.boşveeeeeeer kk ya takıl hayatını yaşa güzelim
biçiçekbiböcek tatlım haberdar et bizi doktordan sonra
zeynep bu ay incir kürü deniyecekmisin tatlım
çelik moraller nasıl
gitmisken yaptir mutlaka canim bakarsin gelmistir mucizen neden olmasin insalhhhhmoraller iyi şükür ama midem felaket ağırıyo bulansa falan psikolojik diycemde resmen ağırıyo
bugün buzdolabı almak için ile gitcez kocişi kandırabilirsemkan testi yaptırmak istiyom ak koyun kara koyu belli olsn
bide kızlar sanırım benim rahim giderek yukarı çıkıo böyle bişey mümkünmü bilmiyorum ama hayırlısı
kızlar ya sizce hangi marka nsl bi buzdolabı alayım vestelde güzel kampanya var ama hiç kimse önermio boch diyolar onuda netten araştırdım buzdolabı olarak kötü marka diyolar kafam çok karıştı diğer forumları falan okudum ama daha bi kafam karıştı yorumlarınızı bekliyorum
ewet kale almamak lazım canım boşver
günaydın bayanlarpollyannacım canım kahvaltı yapıpta geldim güzelim afiyet olsun..bi dahakine inş seydam tatlım bırak herkesi valla çok yaralıyorlar insanı durumu bilmedikleri için laf olsun diye konuşuyorlar hoş birde bilip densizlik yapanlar var.amaaaaaaan ne halleri varsa görsünler diyesim var sanki kendileri tayin ediyor bu işleride geç kalmışsın töbe töbe sen getir ver ben beceremedim sanki bizim elimizde de.boşveeeeeeer kk ya takıl hayatını yaşa güzelim
biçiçekbiböcek tatlım haberdar et bizi doktordan sonra
zeynep bu ay incir kürü deniyecekmisin tatlım
çelik moraller nasıl
canlarim sagolun desteginiz icin ,artik bende lafimi esirgemiycemGÜNAYDIN CANIM CANIM CANIM ARKADAŞLARIM,
HEPİNİZİ ÖYLE ÇOK SEVİYORUM Kİ, EŞİM KISKANMAYA BAŞLADI ARTIK
SEYDAMcım sakın üzülme tatlım, herkes laf olsun diye konuşup duruyo işte... Şükürler olsunki birer evladımız var hepimizinde, ya olmasaydı... Çok şükür Rabbime..
Rahat ol canım sen. onları söyleyenlere de TIIIINNNNNNNN
ACEMİCİM dün sende de boğaz ağrısı vardı ya canım bana bi arkadaş EKİNEZYALI ÇAY önerdi, akşam 1 bardak içtim süper rahatlattı... deneyin mutlaka
Hepinizi öper, saygı ve selam eder, kahvaltı yapmaya doğru giderim...Gelin beraber olsun hadi
adetten sonra başlanıyordu da ferhat havucu ayrı kaynatıp karıştırmıştı,benim bildiğim 6-7 tane inciri 10 dak kaynatıyorsun sonra içine bir taze kıtır havuç atıp 5 dak daha kayatıyorsun bunu 21 gün yapıyorsun 7 gün ara veriyorsun...yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin benim bildiğim böyleydi tatlım hadi bakalım yolun açık olsunewet canım denemeyi düşünüyorum nasıl yapılıyordu adetten öncemi sonramı başlanıyordu bi daha anlatırmısın
ah tatlı arkadaşım boğazımdan üstü kendinde değil birde günüm var bugün oraya hazırlanıyorum bir bakayım dedim size.kulaklarım,genzim falan berbat burnum akıyooooooo ühü ühü ühüüüüüüAcemim eramgüzelim boğazın nasıl oldu?
çeliiiik güzel haberlerle gel tatlım,kan testi çokar büyük ihtimalle ama çıkmazsa üzülmek yok anlaştıkmımoraller iyi şükür ama midem felaket ağırıyo bulansa falan psikolojik diycemde resmen ağırıyo
bugün buzdolabı almak için ile gitcez kocişi kandırabilirsemkan testi yaptırmak istiyom ak koyun kara koyu belli olsn
bide kızlar sanırım benim rahim giderek yukarı çıkıo böyle bişey mümkünmü bilmiyorum ama hayırlısı
kızlar ya sizce hangi marka nsl bi buzdolabı alayım vestelde güzel kampanya var ama hiç kimse önermio boch diyolar onuda netten araştırdım buzdolabı olarak kötü marka diyolar kafam çok karıştı diğer forumları falan okudum ama daha bi kafam karıştı yorumlarınızı bekliyorum
gitmisken yaptir mutlaka canim bakarsin gelmistir mucizen neden olmasin insalhhhh
canlarim sagolun desteginiz icin ,artik bende lafimi esirgemiycemonlar agzina geleni söylesinler ohh ne ala ama yok bende söylüycem bundan sonra ayy fazlami oldum neee
moraller iyi şükür ama midem felaket ağırıyo bulansa falan psikolojik diycemde resmen ağırıyo
moraller iyi şükür ama midem felaket ağırıyo bulansa falan psikolojik diycemde resmen ağırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?