2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

uyyy ebru bombayı atıp kaçıosn bacım bi test yap bakem

cnm valla sustukça üstüne gelirler o yüzden tepkini koy herkes yerini ve haddini bilsin ama 3 tür insan var 1. si bizim gibi 60 yıl olsa evlendikleri sormam soramam bebiş düşünüyomusunuz diye kırarım diye ben üzüldüm onları üzmek istemem 2. sorar geçer pek umrunda değildir ve beunlarda iyi kişilerdir 3.ler sorar ısrr eder ısrarla o söyledikçe senin çocuğun olacağını zanneder aslında bunlarda kendi aralarında ikiye ayrılır bi grubu bozduğunda bidaha soramz korkar bi tarafa ne yaparsan yap vazgeçmez işte bunları gördüğünde görmemezlikten gelmek yada acelen varmiş gibi davranmak gerekio ama piskopata bağlanıon bu sürede o da başka hikaye

yanlışlıkla kendi msj aldım uyudum midemin ağrısı geçti şükür

öğle arası uyumuş kalmışım kociş üstümü örtmüş ohhh

kızlar bende gelecek aya başlıcam ikinci çocuk çalışmalarına ama korkuyorum ya ilk çocuk daha kolaydı napcam bilmiyorum kilolarımda var ama artık bıktım gitmiyolar hem kızımda 6 yaşında geç bile kaldım folik asite başladım düşünen ve bebeği olan herkese sevgiler

yumurtlama günüyle yumurtanın çatlaması günü farklı heralde ne zaman çatlıyor

Cenera hoşgeldin canım.. bebiş gelsinde kiloların bakarız ilerde çaresine

Çelikkk buzdolabını almaya gitmedinizmi????

ARÇELİK tavsiyemdir:)

kız nickinle de güzel uydu hee :)) ben çelik arçelik :)))

Senin cevabı benim alıntının içine yazmışsın:))) Allah allaaa diyorum ben yazmadım böle bişey.. sonra kafa dank ettii:))

Son düzenleme:

vestelin çamaşır makinası var bende hiç sevmiyorum bence vestel alma bosh güzel ama iç aksesuarlarının kalitesi iyi değil belki yani modeller iyidir ama hemen çatlıyor benim buzdolabım arçelik seviyorumm

Cenera hoşgeldin canım.. bebiş gelsinde kiloların bakarız ilerde çaresine

saol canım inşallah bakalımda ben doktordan korkuyorum varmı böyle bişey nekadar kilolusun nasıl hamile kalırsın falan derse yıkılırım heralde ama burda kilolu hamile kalanlar topiğini okudum biraz moral buldum çok kilo almamışlar umarım bendede öyle olur

yumurtlama günüyle yumurtanın çatlaması günü farklı heralde ne zaman çatlıyor
yumurtlamadan 12-36 saat sonra diye biliyorum ama

cnm valla başla kilolar gitmedi bended ama artık gitceği varsa 2 . den sonra da giderler

bu kadar karamsar olma.. kendine bi hedef koy gelecek aya kadar bi kaç kilo bile versen çok mutlu olursun. kaç kilosun ki?

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bulantılarım biraz azaldı kilo adlım 73 kilo aldım göbüş bile çıktı şimdiden darısı sizinde başınıza işlalhh çelikçim hadi hayırlsı olsun yap şu testi bid earçelik al ben 6 yıldı rkulanıyorum çok mennunumbide kızlar ilişkiden sonra hemen kalkmayın 2 sat bekleyin spremler tam yerine ulaşsın ayaklarınızı bile kaldırın ben öylede yaptım hamile kaldığım ay incir kürü süt buharı yapmıştım

iyi akşamlar FERHATTcım, canım artık eklersin göbüşlü fotolarını.. bulantılarının azalmasına sevindim:)

selam kizlarr
ferhat canim masallah göbüs cikmis kilolarida dert etme saglikla gelsinden minigin sonradan halledersin
celik canim test yapmissin hani sonuc nerde ben cok inceleyemedim sayfalari ama gözdenmi kacirdim acaba:26:insallah hamilesindir
reabzeh canim bi test sonucuda senden bekliyoruz
acemiera canim sen hep gel topige ya ne olur yerin bambaska inan enerjin daim olsun canim benim
pollyanam canim sen neler yapiyorsun ?

cenera canim dilerim istedigin zaman rabbim yollar ikinci melegini sana

ferhatt canim bu arada profil albümünde resmini gördüm masallah tam citir anne kizlar sizlerden bakin ferhatta

ferhatt canim gel melegine bi cizelge yapalim ben yardim ederim

Sağol Ayşecim yaa ne yapayım işte hep aynı şeyler... Kızımla uğraşıp duruyorum
Gün gün yeni şeyler öğreniyor
bunları görmekte zaten duygusal olan beni daha da duygusallaştırıyor
ama çok güzel.. Rabbim iyiki tatdırmış bu duyguyu, anneliği bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…