- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.601
canlarııımm nasılsınız bakeeemm..ben hala adet olmadım testte yapmadım..farlutal içiyorum..birde folik asit içmeye başladım.. adet olunca tedavim başlıycak ama hala tık yok hepinizi öpüyorum kızlar..yine gelicem inşallah..
Canım inşallah kocanı kandırırsın da testi yaptırırsın ve bize hayırlısıyla güzel haberler verirsin.. bence vestel alma kesinlikle... Almışken iyisini al ve Arçelik al...
inş kandırırım ben uyumuşum o da gelmemiş geç kaldı ceza ona hastaneye çıkarsın beni
ACEMİERAcım benim dediğim ot değil hayatım hazır bitki çayı Doğadan Ekinezyalı
cnm valla sustukça üstüne gelirler o yüzden tepkini koy herkes yerini ve haddini bilsin ama 3 tür insan var 1. si bizim gibi 60 yıl olsa evlendikleri sormam soramam bebiş düşünüyomusunuz diye kırarım diye ben üzüldüm onları üzmek istemem 2. sorar geçer pek umrunda değildir ve beunlarda iyi kişilerdir 3.ler sorar ısrr eder ısrarla o söyledikçe senin çocuğun olacağını zanneder aslında bunlarda kendi aralarında ikiye ayrılır bi grubu bozduğunda bidaha soramz korkar bi tarafa ne yaparsan yap vazgeçmez işte bunları gördüğünde görmemezlikten gelmek yada acelen varmiş gibi davranmak gerekio ama piskopata bağlanıon bu sürede o da başka hikayegitmisken yaptir mutlaka canim bakarsin gelmistir mucizen neden olmasin insalhhhh
inş cnm
canlarim sagolun desteginiz icin ,artik bende lafimi esirgemiycemonlar agzina geleni söylesinler ohh ne ala ama yok bende söylüycem bundan sonra ayy fazlami oldum neee
yanlışlıkla kendi msj aldım uyudum midemin ağrısı geçti şükürmoraller iyi şükür ama midem felaket ağırıyo bulansa falan psikolojik diycemde resmen ağırıyo
bugün buzdolabı almak için ile gitcez kocişi kandırabilirsemkan testi yaptırmak istiyom ak koyun kara koyu belli olsn
bide kızlar sanırım benim rahim giderek yukarı çıkıo böyle bişey mümkünmü bilmiyorum ama hayırlısı
kızlar ya sizce hangi marka nsl bi buzdolabı alayım vestelde güzel kampanya var ama hiç kimse önermio boch diyolar onuda netten araştırdım buzdolabı olarak kötü marka diyolar kafam çok karıştı diğer forumları falan okudum ama daha bi kafam karıştı yorumlarınızı bekliyorum
kızlar bende gelecek aya başlıcam ikinci çocuk çalışmalarına ama korkuyorum ya ilk çocuk daha kolaydı napcam bilmiyorum kilolarımda var ama artık bıktım gitmiyolar hem kızımda 6 yaşında geç bile kaldım folik asite başladım düşünen ve bebeği olan herkese sevgiler
moraller iyi şükür ama midem felaket ağırıyo bulansa falan psikolojik diycemde resmen ağırıyo
bugün buzdolabı almak için ile gitcez kocişi kandırabilirsemkan testi yaptırmak istiyom ak koyun kara koyu belli olsn
bide kızlar sanırım benim rahim giderek yukarı çıkıo böyle bişey mümkünmü bilmiyorum ama hayırlısı
kızlar ya sizce hangi marka nsl bi buzdolabı alayım vestelde güzel kampanya var ama hiç kimse önermio boch diyolar onuda netten araştırdım buzdolabı olarak kötü marka diyolar kafam çok karıştı diğer forumları falan okudum ama daha bi kafam karıştı yorumlarınızı bekliyorum
Cenera hoşgeldin canım.. bebiş gelsinde kiloların bakarız ilerde çaresine
kızlar bende gelecek aya başlıcam ikinci çocuk çalışmalarına ama korkuyorum ya ilk çocuk daha kolaydı napcam bilmiyorum kilolarımda var ama artık bıktım gitmiyolar hem kızımda 6 yaşında geç bile kaldım folik asite başladım düşünen ve bebeği olan herkese sevgiler
yumurtlamadan 12-36 saat sonra diye biliyorum amayumurtlama günüyle yumurtanın çatlaması günü farklı heralde ne zaman çatlıyor
saol canım inşallah bakalımda ben doktordan korkuyorum varmı böyle bişey nekadar kilolusun nasıl hamile kalırsın falan derse yıkılırım heralde ama burda kilolu hamile kalanlar topiğini okudum biraz moral buldum çok kilo almamışlar umarım bendede öyle olur
kızlar testy yaptırdım ama sonuçlarını alamadım alınca ilk size söylerim heralde
kızlar testy yaptırdım ama sonuçlarını alamadım alınca ilk size söylerim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?