- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.621
^yerim ben onuSağol Ayşecim yaa ne yapayım işte hep aynı şeyler... Kızımla uğraşıp duruyorum
Gün gün yeni şeyler öğreniyor
bunları görmekte zaten duygusal olan beni daha da duygusallaştırıyor
ama çok güzel.. Rabbim iyiki tatdırmış bu duyguyu, anneliği bize..
hadi hayrılısı canım hamilelerin duası kabul olurmuş senin için dua edecem işallahh vardırrr
Canım şimdi eşini es geçmeyelim darılmasın.. ilk ona söyleyebilirsin müsade ederiz
Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah... Bekliyoruz çelikcim.
selam kizlarr
ferhat canim masallah göbüs cikmiskilolarida dert etme saglikla gelsinden minigin sonradan halledersin
celik canim test yapmissin hani sonuc nerde ben cok inceleyemedim sayfalari ama gözdenmi kacirdim acaba:26:insallah hamilesindir
reabzeh canim bi test sonucuda senden bekliyoruz
acemiera canim sen hep gel topige ya ne olur yerin bambaska inan enerjin daim olsun canim benim
pollyanam canim sen neler yapiyorsun ?
cenera canim dilerim istedigin zaman rabbim yollar ikinci melegini sana
Sağol Ayşecim yaa ne yapayım işte hep aynı şeyler... Kızımla uğraşıp duruyorum
ama çok güzel.. Rabbim iyiki tatdırmış bu duyguyu, anneliği bize..[/QUOTE
maşallah kızçene kız benim oğlan 27 aylık oldu ama az konuşuo genetik sanırım amcası kuzeni falan geç konuşmuşlar ama bende çok sabırsızlanıom maşallah çok zeki hareketli biçocuk
kızlar herkese günaydınlarr.
çelikcim canımmm inşallah meleğin seninledir ve bu güzel haberi bugün paylaşısın bizimle.
merak ve heyecenla bekliyoruz tatlım
semracımm benim kızımda 18 aylık ve neden konuşamıyo diye bende bazen çok kafaya takıyorum.
anne-baba-dede-mama-meme-acı-bilgi-ercü-dayı-pilav-bebe söylediği kelimelerden aklıma gelenler bunlar.
her dediğimi anlıyo ne dersem yapıyo ama işteee ne bilim bazen çok takıyorum kafaya.
seydam sen nasılsın maşallah oğlun artık bi delikanlı annesi
günaydınn kızlarr.. malesef dün adetlendim doktora gitmeden yani önümüzdeki aylara bakacaz artık dün yazamadım haber verim demiştim kusura bakamyın eşim izinliyddi dışardaydım elim deymedi yani.
evet yanliz ve yasitlariyla olmamasindan kaynaklaniyordur muhakkak, olsun konusur annesi, sonrada kizim yeter ne kadar konusuyorsun dersin inanCanım ağzında bişiler geveliyo işte gelişim şımarıklık boy pos neym hepsi normalde, bi konuşması az( oda yalnız olduğum için sanırım...
Daha şimdiden marka meraklısı he senin küçük prens... bunda da okul arkadaş çevresi ve tv nin rolü büyük işte... Defne nin de o yaşa geldiğini görmeyi nasip edermi Rabbim acaba
çok sağol cnm inş inş
cnm sorma çok heycanlı eve gelir gelmez nete koştu ama bende şans olsa hastanenin sitesinde sorun var beklioz inş öğrenemezsem yarın ararım hataneyi artık
cnm daha öğrenemedim dua edin ne olur zaten hamileysem şükür namazı kılıp 3 gün oruç tutcam
Sağol Ayşecim yaa ne yapayım işte hep aynı şeyler... Kızımla uğraşıp duruyorum
ama çok güzel.. Rabbim iyiki tatdırmış bu duyguyu, anneliği bize..[/QUOTE
maşallah kızçene kız benim oğlan 27 aylık oldu ama az konuşuo genetik sanırım amcası kuzeni falan geç konuşmuşlar ama bende çok sabırsızlanıom maşallah çok zeki hareketli biçocuk
canim vardir bundada bi hayir bu kadar bekledin insalalh yüzün güler buay okadar cok hamile haberi aldimki hemde senelerdir bekleyen arkadaslarimdan dilerim rabbim sonuna kadar sevindirir dairisda bizlere olur insallah..günaydın kızlar bendaha sonuçları öğrenemedim ebru ne yaptı acaba test yaptımı:18:
ben iyiyim canim cok sükür...evet teyzesikızlar herkese günaydınlarr.
çelikcim canımmm inşallah meleğin seninledir ve bu güzel haberi bugün paylaşısın bizimle.
merak ve heyecenla bekliyoruz tatlım
semracımm benim kızımda 18 aylık ve neden konuşamıyo diye bende bazen çok kafaya takıyorum.
anne-baba-dede-mama-meme-acı-bilgi-ercü-dayı-pilav-bebe söylediği kelimelerden aklıma gelenler bunlar.
her dediğimi anlıyo ne dersem yapıyo ama işteee ne bilim bazen çok takıyorum kafaya.
seydam sen nasılsın maşallah oğlun artık bi delikanlı annesirabbim hepimizin evledin uzun saglikli ömürler versin insallah
GÜNAYDIN SEKERLER NASILSINIZ BAKALIM DÜN KONTROLE GİTTİM BEBEİŞİM KAL ATIŞLARINI DAHA NEY DUYDUM 7+1 günlük olduk bebeşimim yanında bide kist cıktı yumurtlama dönemi kistiymiş
progestana başladık bakalım hayırlsı
varmı yeni hamiş haberimiz kızlar nasılsınız bakalım
birde sunu söyleyim hiç ummadıgım bir ayda hamile kaldım ilişkiden sonra hiçde yatmadım
yumurtlama günlerimide takip etmedim
bunalrın hiçbirine bakmadan kaldım anladfımki daha önceki aylarda olmaamsının sebebei stres miş
rahat olun kızlarrrcanim gözünaydin rabbim korusun melegini kist de sorun etme rabbim diledikte sonra hic birsey sorun degil inan ,puregeston bende kullanmistim hamileligimde cok uyku yapiyor ben neredeyse bütün gününmü uykuyla geciriyordum ama bebisin iyi olsunda önemli olanda bu zaten ...dedigin cok dogru benim kendi doktorum bile bunu söylüyor canim hatta hamile kalinca bile hemen bana gelme bir adet süresi bekle diyor ama ne mümkün tabiii
canim bende seni merak etmistim olsun hayirlisi buymus demekki kafana takma bundan sonraki bütün aylar bizim degilmigünaydınn kızlarr.. malesef dün adetlendim doktora gitmeden yani önümüzdeki aylara bakacaz artık dün yazamadım haber verim demiştim kusura bakamyın eşim izinliyddi dışardaydım elim deymedi yani.
kizlar yarin bebek görmeye gidicem cok yakin arkadasim ikinciyi dogurdumasallah ,bakalim gözyaslarimi tutabilecekmiyim orda simdiden onu düsünüyorum kimseye üzüldügümü belli etmek istemiyorum ama gözyaslarim beni dinlemiyor zaman zaman
ferhatt canim bu arada profil albümünde resmini gördüm masallah tam citir anne kizlar sizlerden bakin ferhatta
ferhatt canim gel melegine bi cizelge yapalim ben yardim ederim
seydacım yaparsan çok makbule geçer bir türlü yapamadım ben 13
2 günlük oldum benim adet tarihim 7 aralıktı ama doktor geç dölenme olmuş dedi 20 olarak kabul etti
Kıslaarr kızıma ördüğüm kazak bitti sadece dikilmesi kaldı ama yıkamam lazım önce.. sölemesi ayıp bizim kız onun üzerine istifar ettide :26::26::26:
Şimdi ne örsem ben yaaaa
selam bayanlar nasılsınız bendaha öncede bu topiğe yazmıştım ama uzun zamandır girememiştim benimde 8 yaşında bir oğlum var bizde ikinciyi istiyorduk rabbim çok şükür fazla bekletmeden yolladı meleğimzi bize şimdi bir aylık hamileyim darısı isteyen arkadaşaların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?