2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ACEMİM canım yaa o kadar şey yazdım sana geçmiş olsun demeyi unuttum

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM.... iyice dinlen bari oğlun okuldan gelene kadar..

hatırlamana sevindim amin canım allah razı olsun neden özel olsunki özel birşey yapmadım yaklaşık 4.5 aydır istiyorduk ilaç falan kullanmadım kendi merakımdan doktordan yumurta takibi istemiştim oda bana adetinin ikinci günü gel demişti ama meleğimiz geldi gerek kalmadı ben geldim dedi yani ilk başlarda folik asitim düşük olduğu için çok üzerine düşmemiştik ama ocakta doktorum herşey tamam dedi minnoşta geldi abisini sevindirdi arkadaşımın ördüğü tulum kısa şort gibi kilotlu çorapla giydiriyor gerçekten çok güzel senin kine daha çok yakışır çünkü seninki yürüyordur

Canım geç döllenme olarak hesaplayınca mı 13+2 ??

evet canım 15 haftalık olması gerekirken geç dölenme olmuş ee yedik okadar incir zaten hissediyordum kasıklarım sonradan ağrıdı bide inciri geç başladım geç dölenme oldu olduya geç erken farketmez bide o ay hiç çalışma olmadı kesin olmaz dedim demeki oluyormuş

negüzel bi haber allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza

kızlar sanırım hamileyim bhcg 13.56 çıkmış en son telefonda öğrendim ne olur dua edin

Allaaaaaaaaaahhhhhhhh bi bebişimiz daha geliyoooo yupppiiiiiiiiiiiiiii...

Ay Çeliiiikkk içim nasıl kıpır kıpır oldu, sanki ben hamile olduğumu öğrenmiş gibi...

Çok tebrik ederim canım... Bizim içinde dua et olurmu...

.

ben diyordum zaten bir kişi hamile olsa arkasından herkes gelcek diye ferhat uğurlu geldin kız,ayağını mı sürüdün derler bizim buralarda ne kadarda güzel oldubir arkadaşımız daha var herhalde ikinciye bir aylık hamile onada hayırlı lsun diyorum...ben nasıl uyucam şimdi çok sevindim yaaa darısı bize arkadaşlar

darısı sizinde güzel annneler ee bayanlar anlatsanıza bebişieriniz nasıl doğdu normalmı sezeryanmı acı varmıydı nasıl anlatınnnnnn

kızlar ben hissediyorum bebişimi kelebek çarpması gibi oluyor ayyy çok güzel darısı sizinde başınıza işlalhhhh

Aaaaa dimi ya bundan hiç bahsetmedik... Benim kız nazlandı 40. haftayı doldurduk gelmedi.. 3 gün hastanede sancısız yattım 3.gün akşamı muayenede suyum geldi... suni sancıya başladılar akşam saat 9 da.. sabah 8:30 a kadar gelen giden açılan olmayınca, birde kızımın kalp atışları yavaşlayınca mecburen sezeryana alındım... Çoooooook ama çok zor günler geçirdim. Göğüslerim yara olmuştu kanıyordu ama buna rağmen emzirdim sürekli ağlayarak... Dikiş yerim çok fenaydı.. iltihaplandı filan...

Ama işte Rabbim sabrını veriyor ve unutturuyor ki şimdi ikinci olsun diye yanıp tutuşuyorum

kızlar sanırım hamileyim bhcg 13.56 çıkmış en son telefonda öğrendim ne olur dua edin

tebriklerr cnm inşlh bebşiini sağ salim salıcakla hayırlısıla alırsın kucacına...darısı başımıza duamız seninlee..kızlar bu arada rejime başladım bugün 3. gün bakalım verebilcekmiyim kilo ikinci ye hazırlık bakalım bu halde gebiş kalırsam halim kötü :)))azda olsa biiraz vermeliyimm... herkese tşklr ederim desteğiniz için kızlar napalım bu ay olmadı önümüzde allah nasip ederse daha çokk var olurr.zaten artık benim iki ay sallar ilaç kullanıyorum ya doğum kontrol kist için

çeliiiikkk bunun aacabasımı var canım yaaaaa.
hamilesin ne mutlu sana Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

bunlar zor ama çok
tatlı çok değişik duygular..inşlh allahım tekrar bu heycanı yaşamayı nasip eder isteyen herkese...ben sezaryanla doğum yaptım ne sancım oldu ne suyum geldi.. ben korktum normalden eltim benden iki ay önce yapmıştı doğumu kortum acil aldılar onun bebğini sezeryana..bende bebğimde ilk altı ay gaz derdinde çok çektim ama yinede istiyorum ikiciyi bana kalsa 3 de olabilir....)))eşim diyo bu ikinciyi çok istiyosun korktu tabi gaz derdinden gece tek başına sallarsın diyo bu dönemde çok destek oldu eşim bana..ayyyyyyy çok seviyorum eşimi ve oğlumu allahın bir lütfusunuz siz yaa

benimde oğlum 9 ay 9 günü tamamladığı gün sancım geldi biraz evde durdum dahada şidetlenince hastaneye gitik doktor muayne eti açılama hiç yok dedi bekleyecez bide suni sancı verdi sabaha doğurursun dedi sanılarım çok olduama açılma olmadı bi elimi görümcem bir elimi eşim tutuyordu ohh ikisininde elini bir güzel ısırdım morarmışstı ohhhh olsun yüzüklerimide kırdım benim oğlum şaşırdı aşağa inmesi gerekirken yukarı çıktı taş gibi oldu zaten inmeyede niyeti yoktu en son açılmam olmayınca aezeryana aldılar beni uyandığımda yanımda bir melek vardı kucağıma aldığımda bütün acılarımı unutum gittiii ama sonradan oğluşum sarılık oldu yoğum bakıma aldılar 8 gün onlarda geçti giiti

tebrik ederim saglıkla kucagına alırsın bebişini ,inşallah ayyy ne tuhaf hissediyosundur sen şimdi demi negüzel duygudur o bi hassaslık bi narinlik gelir insana kendini çok özel hissedersin tekrar kutlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…