- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.641
Aaaa hatırladım adaşım seni... Çok sevindim.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... özel olmazsa hamilelik için özel bi şey yapıp yapmadığını sorabilirmiyim.. yani ilaç tedavin filan varmıydı yoksa doğal yolla mı oldu.. ve kaç ay denemeden sonra
bu arada kızım 19 aylık.. tulumu artık ikinci kısmet olursa ona örerim:)
Canım geç döllenme olarak hesaplayınca mı 13+2 ??
bu kadar karamsar olma.. kendine bi hedef koy gelecek aya kadar bi kaç kilo bile versen çok mutlu olursun. kaç kilosun ki?
selam bayanlar nasılsınız bendaha öncede bu topiğe yazmıştım ama uzun zamandır girememiştim benimde 8 yaşında bir oğlum var bizde ikinciyi istiyorduk rabbim çok şükür fazla bekletmeden yolladı meleğimzi bize şimdi bir aylık hamileyim darısı isteyen arkadaşaların başına
kızlar sanırım hamileyim bhcg 13.56 çıkmış en son telefonda öğrendim ne olur dua edin
kızlar sanırım hamileyim bhcg 13.56 çıkmış en son telefonda öğrendim ne olur dua edin
bunlar zor ama çokAaaaa dimi ya bundan hiç bahsetmedik... Benim kız nazlandı 40. haftayı doldurduk gelmedi.. 3 gün hastanede sancısız yattım 3.gün akşamı muayenede suyum geldi... suni sancıya başladılar akşam saat 9 da.. sabah 8:30 a kadar gelen giden açılan olmayınca, birde kızımın kalp atışları yavaşlayınca mecburen sezeryana alındım... Çoooooook ama çok zor günler geçirdim. Göğüslerim yara olmuştu kanıyordu ama buna rağmen emzirdim sürekli ağlayarak... Dikiş yerim çok fenaydı.. iltihaplandı filan...
Ama işte Rabbim sabrını veriyor ve unutturuyor ki şimdi ikinci olsun diye yanıp tutuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?