- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.661
çeeeeellliiikkk canım çok sevindim Allah kucagına almayı nasip etsindarısı bize tüm isteyip belleyenlere inşallah ne olu canım ismimi söyleyip dua edermisin yeni hamilesinya kabul olur
ayyyy ayyyy ayyyy ne güzel bir haber bu alalhim tamaamina erdirsin gözünaydin canim senin icin acmistim iyide yapmisim tebrikler canimkızlar sanırım hamileyim bhcg 13.56 çıkmış en son telefonda öğrendim ne olur dua edin
canim merhabaselam bayanlar nasılsınız bendaha öncede bu topiğe yazmıştım ama uzun zamandır girememiştim benimde 8 yaşında bir oğlum var bizde ikinciyi istiyorduk rabbim çok şükür fazla bekletmeden yolladı meleğimzi bize şimdi bir aylık hamileyim darısı isteyen arkadaşaların başına
bak sen benim kizimada öreceksin bak karismam ellerine saglik canimKıslaarr kızıma ördüğüm kazak bitti sadece dikilmesi kaldı ama yıkamam lazım önce.. sölemesi ayıp bizim kız onun üzerine istifar ettide :26::26::26:
Şimdi ne örsem ben yaaaa
yaparim tabi sen profil düzenle kisminda cizelge bölümüne yapistiracaksin sadece olurmuseydacım yaparsan çok makbule geçer bir türlü yapamadım ben 13
2 günlük oldum benim adet tarihim 7 aralıktı ama doktor geç dölenme olmuş dedi 20 olarak kabul etti
canimsin bak ben ciddiyim kurtulamassinOyyyy Allah söyletti belki de bak.. İkincisi kız olacak.. Allah'ın izniyle..
Feda olsun kazaklar patikler şapkalar Seydamcım yaa lafımı olur...
aayy evet anlatmadik ama cok iyi anilarimiz yokmus zaten ben sadece kendimin zor dogum yaptigimi zannediyordumAaaaa dimi ya bundan hiç bahsetmedik... Benim kız nazlandı 40. haftayı doldurduk gelmedi.. 3 gün hastanede sancısız yattım 3.gün akşamı muayenede suyum geldi... suni sancıya başladılar akşam saat 9 da.. sabah 8:30 a kadar gelen giden açılan olmayınca, birde kızımın kalp atışları yavaşlayınca mecburen sezeryana alındım... Çoooooook ama çok zor günler geçirdim. Göğüslerim yara olmuştu kanıyordu ama buna rağmen emzirdim sürekli ağlayarak... Dikiş yerim çok fenaydı.. iltihaplandı filan...
Ama işte Rabbim sabrını veriyor ve unutturuyor ki şimdi ikinci olsun diye yanıp tutuşuyorum
canim sende hosgeldin bu yolda sana basarilar dilerimselamlar hepinize. ben de ikinci kuzumu bekliyorum 18. haftamızdayız.
insalalh öyle olacak sonra sen sonra pollyanna ,ebru,deniz,zeynep,digerleri en sonada ben artikben diyordum zaten bir kişi hamile olsa arkasından herkes gelcek diye ferhat uğurlu geldin kız,ayağını mı sürüdün derler bizim buralarda ne kadarda güzel oldu bir arkadaşımız daha var herhalde ikinciye bir aylık hamile onada hayırlı lsun diyorum...ben nasıl uyucam şimdi çok sevindim yaaa darısı bize arkadaşlar
rabbim bizede ver neolurBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet || | :124::124::124:
4| Çelik198408 || |:124::124::124:
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| birtanem |17 mart | 14 nisan |
4| İzmrli | 21 şubat | 21 mart | Haber Bekliyoruz
5| ebru |10 şubat | 10 mart |Haber bekliyoruz
6| Uryhn | 15 mart | ????? |
7| Zeynep87 | 25 şubat | 20 mart | Haber Bekliyoruz
8| Ciceklara |23 şubat | 25 mart |
9| Bicicekbiböcek |22 mart |??? |
10| | | |
İlk çocuğu henüz küçük olan arkadaşlar:
Size bi sorum var...
Defne 3 gündür yediğini çıkarıyor komple.. biraz burun hırıltısıda var.. acaba mideyi mi üşüttü ki??? eğer öyleyse ne iyi gelir... Şu saate kadar sadece süt duruyo midesinde.. onuda yatmadan önce içirdim.. dün gece yedikleri bile çıktı yani afedersinizde... böle kusunca ben korkuyorum..:83: kimse de yok oturup bi güzel ağlıyorum
Durum böyle olunca zaten az olan kilosu iyice gidiyor50:
Allah razı olsun cnm ismlerinizi tek tek andım en kısa zamanda hepimizin göbüşlerine konsunlarçeeeeellliiikkk canım çok sevindim Allah kucagına almayı nasip etsin::darısı bize tüm isteyip belleyenlere inşallah ne olu canım ismimi söyleyip dua edermisin yeni hamilesinya kabul olur
CENERA çok çokda fazla bi kilon yokmuş canım yaaa.. verirsin ne olacak.. kendini biraz sıksan zaten gider 2-3 kilo sonra sıkmaya devam et gitti bi 2 daha ohhhh.. oldun mu 65 tamamdır işte..
Çelik tatlım haberi verip kayboldun.. Bugün içimde bi yerden hamile haberi çıkar inşallah diyodum çıktıçok şükür
Bizler içinde dua et olurmu.. isimlerimizi biliyosun zaten..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet || | :124::124::124:
4| Çelik198408 || |:124::124::124:
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| birtanem |17 mart | 14 nisan |
4| İzmrli | 21 şubat | 21 mart | Haber Bekliyoruz
5| ebru |10 şubat | 10 mart |Haber bekliyoruz
6| Uryhn | 15 mart | ????? |
7| Zeynep87 | 25 şubat | 20 mart | Haber Bekliyoruz
8| Ciceklara |23 şubat | 25 mart |
9| Bicicekbiböcek |22 mart |??? |
10| | | |
ayyyy ayyyy ayyyy ne güzel bir haber bu alalhim tamaamina erdirsin gözünaydin canim senin icin acmistim iyide yapmisim tebrikler canim
canim merhaba
dilegin anne olmak topiginden taniyorum seni oradada tebrik etmistim ama yine yazayim rabbim sonuna kadar sevindirsin insallah
bak sen benim kizimada öreceksin bak karismam ellerine saglik canim
yaparim tabi sen profil düzenle kisminda cizelge bölümüne yapistiracaksin sadece olurmuben özelden yapar yollarim canim sana
Oyyyy Allah söyletti belki de bak.. İkincisi kız olacak.. Allah'ın izniyle..
Feda olsun kazaklar patikler şapkalar Seydamcım yaa lafımı olur...
bende isterim ticker sat 25 şubatcanimsin bak ben ciddiyim kurtulamassinsaka saka canim benim allah razi olsun
ferhattt canim özelden yolladim tickerini insalalh begenirsinkadere bak yaparken ayni hafta ayni günlükken kaybettigimi fark ettim melegimi, rabbim acisini göstermesin sizlere canim
aayy evet anlatmadik ama cok iyi anilarimiz yokmus zaten ben sadece kendimin zor dogum yaptigimi zannediyordumama degilmis bende normal dogum yaptim gece 2de hastanedeydim sancilar bi basladi sabah 11 de dogum yaptim ancak cok kötüydü birde sonrasinda 1 saate yakin beni diktiler offf simdi niye bunalri düsünüyoruzki bebek isterken yok yok bisey olmayacak
canim sende hosgeldin bu yolda sana basarilar dilerim
insalalh öyle olacak sonra sen sonra pollyanna ,ebru,deniz,zeynep,digerleri en sonada ben artikinsallah allahim hepimizin yüzünü güldürsün
selamlar hepinize. ben de ikinci kuzumu bekliyorum 18. haftamızdayız.
darısı sizinde güzel annneler ee bayanlar anlatsanıza bebişieriniz nasıl doğdu normalmı sezeryanmı acı varmıydı nasıl anlatınnnnnn
tebriklerr cnm inşlh bebşiini sağ salim salıcakla hayırlısıla alırsın kucacına...darısı başımıza duamız seninlee..kızlar bu arada rejime başladım bugün 3. gün bakalım verebilcekmiyim kilo ikinci ye hazırlık bakalım bu halde gebiş kalırsam halim kötü :)))azda olsa biiraz vermeliyimm... herkese tşklr ederim desteğiniz için kızlar napalım bu ay olmadı önümüzde allah nasip ederse daha çokk var olurr.zaten artık benim iki ay sallar ilaç kullanıyorum ya doğum kontrol kist için
çeliiiikkk bunun aacabasımı var canım yaaaaa.
hamilesin ne mutlu sana Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
sorma cnm kafam allak bullak çok sesizim bugüntebrik ederim saglıkla kucagına alırsın bebişini ,inşallah ayyy ne tuhaf hissediyosundur sen şimdi demi negüzel duygudur o bi hassaslık bi narinlik gelir insana kendini çok özel hissedersin tekrar kutlarımmmm
inş cnm yüreğime su serptinevet oldu hamilesin ama sanıırm geç dölenme olmuş benimkiisigibi hadi gözün aydın canım dikkat et kendine
cnm varya hiç anneler topiğine uğramadım uğrayasımda yok sizden ayrılamam çok güzel bi enerjiniz var kasım annesi olmayı hep istedim 2 aralık dt ama kasım annelerine gideyim diyodum ama şimdi aralık annelerini beklesemde şu bacılarda gelir paylaşım ful devam eder diye düşünüyorumAllaaaaaaaaaahhhhhhhh bi bebişimiz daha geliyoooo yupppiiiiiiiiiiiiiii...:
Ay Çeliiiikkk içim nasıl kıpır kıpır oldu, sanki ben hamile olduğumu öğrenmiş gibi...
Çok tebrik ederim canım... Bizim içinde dua et olurmu...
.
çoooooooooooook sevindim güzelim hamilesiiiiiiiiiiiiiiiin::
doğru diyon birden çoğaldık ama kızlar ovulasyon testini öneririm almasaydım kocişin başının etini yemezdim bebişimde gelmezdi diye düşünüyorumben diyordum zaten bir kişi hamile olsa arkasından herkes gelcek diye ferhat uğurlu geldin kız,ayağını mı sürüdün derler bizim buralarda ne kadarda güzel oldu bir arkadaşımız daha var herhalde ikinciye bir aylık hamile onada hayırlı lsun diyorum...ben nasıl uyucam şimdi çok sevindim yaaa darısı bize arkadaşlar
canim hangi el muanesi dogum yaparkenimi soruyosun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?