2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

CANLARIM ben hep burdayım bilgisayarın başına geçtim mi hep ilk burayı açıyom istemssiz olarak tickerım çok güzel eline sağlık

çok hastayım millet bildiğiniz gibi değil bi uğrayım dedim ne var ne yokbağımlılık yapıyorsunuz vallaherkes doğum hikayesi anlatmış ben kusur kalırmıyım sizce:26::26::26::26::26::26::26:bir hafta önce doğu benim aceleci oğlum,başka şehirdeydik annemlerin gelmesi,ne bir gün vardı EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDÜ o gün sabah bir sancı eşimi gönderirken yere çökme ihtiyacı hissettim dedimki oğlum bugün gelme baban evlilik yıldönümümüzün üstüne yatar sen yarın gel ondan sonraki günde annenin doğum günü zamanı ayarla dedim ama dinlemedi.iki saat sonra eşimi işten çağırdım 10 da hastaneye gittim 12 de oğluşum kucağımdaydııııııııııen kolay doğum benimki herhalde ama öncesinde yalancı sancı çok çektim benhepsi güzel telaş şimdi ikinciler için uğraşıyoruz işte bende ikizi nasıl normal doğururum diyeikizi yaptımda
ÇELİİİİİİİK,FERHAAAAT ben ikiz istiyorum unutmayın bak

slm arkadaslar
bende ikincime hamileyim
kizim henuz iki gun once yasini doldurdu bebegimiz bize supriz yapti
satim 2 ocak herese sevgiler selamlar
Oooooo sen pek aceleciymişsin:))) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. peki hamileliğin kaç aylık?
iyi akşamlar kzlar bu el muayenesi ne kızlar geçende görüm yazmıştınız?
Özeline bak canım mesaj attım

Canım yaa tekrar geçmiş olsun... bal-nane-limon, ıhlamur, ekinezyalı çay, vs gibi şeyler iç.. Bir an önce toparlanırsın inşallah... Allah'ıma şükürler olsun ben o ekinezyalı çayla ayakta çoook hafif atlatıyorum belli belirsiz yani
anladim canim o elle degil bir cubukla oluyor doktor karindan goremedigi icin alttan cubukla bakiyor korkma agrimaz ben iki hamileligimdede baktirdim
Yok canım bizim bahsettiğimiz bu değil... hamile olup olmadığımızı anlamak için.. Senden geçti yani

CANLARIM ben hep burdayım bilgisayarın başına geçtim mi hep ilk burayı açıyom istemssiz olarak tickerım çok güzel eline sağlık
canim ama yapistirmamissin hani gözükmüyor :26::26:

vay vay hizlisin sen canim biz okadar pratik olamadik ben inaniyorum sen ikizide yaparsin masalalh canim arkadasim benim

hani ben ticker göremedim(
bende:18::18:anlöatamadim galibaa:26::26:

Eee seydam sen herkese ticker yapıosun oğlunun tickerını değiştirmiyosun oldumu beaa

bende kilo vereyim biraz hamile kalana kadar.. yeni tickerım nasıl olmuş

Herkese iyi akşamlar canım arkidişlerim benim:))) Bugün çok hoşuma gitti burası.. dolu dolu sayfalar gördüm ne güzel... güzel haber aldık bu daha güzel :)))

Hadi hayırlı akşamlar ben kaçar

Eee seydam sen herkese ticker yapıosun oğlunun tickerını değiştirmiyosun oldumu beaa

bende kilo vereyim biraz hamile kalana kadar.. yeni tickerım nasıl olmuş
haklisin canim belkiide kardesi olunca degistirmeyi bekliyorum bilmiyorum ama bi ara bakip yenilesemde olur

seninkide süper olmusta canim sen kilolumusunki degilsin

ben yazarken kacmissin bile by by

negüzel bi haber allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza

amin canım inşallah tez zamanda
kızlar sanırım hamileyim bhcg 13.56 çıkmış en son telefonda öğrendim ne olur dua edin

hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canım

allah razı olsun canım darısı başınıza

evet canım bende seni tanıyorum amin canım allah razı olsun hepinizden

semra canim peki hamilelik nasil geciyor ?bi sIKintin yoktur insallah :26::26:

bien ,cenera sizlerede hosgeldinz demek istedim gözden kacirmisin bien hamileymissin canim hayirlisi olsun hakkinda insalalh darisida bizlere insallah

geçmiş olsun defne kaç yaşında bilmiyorum ama benim kız kusmaya başlarsa hemen ben su kaynatırım içine bi iki kaşık nane atar demlerim sonra biraz şekerle tatlandırıp veririmm taa bebekliğinden beri ve hep iyi gelmiştir kusmaya şuan bitki çaylarına bayıldıgı için bunu normaldede içer 6 yaşında bu arada ama sen bi dr göster istersen kaşıkla versen bişey yapmaz heralde nane çayı

bien ,cenera sizlerede hosgeldinz demek istedim gözden kacirmisin bien hamileymissin canim hayirlisi olsun hakkinda insalalh darisida bizlere insallah

hoşbulduk teşekkürlerrrrrrrrrr artık burdayımm şiş olan göbeğim iyice şişene kadar:))

cnm ticker için tşk ve sözler süper olmuş dün zor buldum yapıştırcağım yeri oğluşta tat vermedi

ooo kimler var kimler çelikcim ilk duygularını ögrenelim seydam nasılsın canım
valla cnm şuan dua ediyorum olumsuz bi şey olmasın diye ama bi yumuşadım bi iyilik melekliği durumu var Allah ım ne olur arkadaşlarımıda nasip et ama en sırada acimera yı bekliom rüyalar çıktı inş onunda sizlerinde tutunur bebişi
hoşbulduk teşekkürlerrrrrrrrrr artık burdayımm şiş olan göbeğim iyice şişene kadar:))
bende tuttu şişer merak etme inş ve öyle bi duyguki sizlerde bilirsiniz göbek falan 2. 3. plana atılıo

canım günaydın geçmiş olsun.

ecrinde bi ara ne yese kusuyodu sonra baktık ateşide çıkmaya başladı ve hemen doktora götürmüştük.
boğaz enfeksiyonu olmuştu kuzucum.
sende ihmal etme götür en yakınındaki bi hastaneye canım Rabbim şifa versin

günaydin kizlar bugün yokum simdi arkadsima kahvaltiya sonrada onunla beraber bebek görmeye baska bir arkadasim gidicem hepinizi öpüyorum
cnm ticker için tşk ve sözler süper olmuş dün zor buldum yapıştırcağım yeri oğluşta tat vermedi
canim begenmene inan cok sevindim insallah tickerindeki haftan 40 haftayi gösterdiginide görürüz hep beraber canim

cok iyide yaparsin canim benimherzaman bekleriz

ooo kimler var kimler çelikcim ilk duygularını ögrenelim seydam nasılsın canım
iyiyim canim sanirim sen yazdiginda ben coktan cikmistimm kusura bakma ben iyiyim cok sükür sen nasilsin canim

ii akşamlar kızlar polyanna canım ya banada atarmısın şu elle muayene testini ya bi ben ögrenemedim

Güzel bir gün olması dileğiyle hepinize GÜNAAAYYYDIIIIIINNNNN...

Kızım için yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.. Sürekli değil kusması günde bir kez bir öğünü komple çıkarıyo.. Bakalım inşallah bugün kusmaz.. Ama başka hiçbişeyi yok çok şükür.. keyfi gayet yerinde, oynuyo zıplıyo maşallah.. Mideyi üşüttük sanırım26:

ZEYNEP canım muayeneyi anlatırdım ama sana özel mesaj gönderilmiyor neden acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…