- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.681
yok cnm doğumla ilgli ddeil sanırsam hamileliğin ilk zamanıyla ilgli galiba :26:
CANLARIM ben hep burdayım bilgisayarın başına geçtim mi hep ilk burayı açıyom istemssiz olarak tickerım çok güzel eline sağlık
Oooooo sen pek aceleciymişsin:))) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. peki hamileliğin kaç aylık?slm arkadaslar
bende ikincime hamileyim
kizim henuz iki gun once yasini doldurdu bebegimiz bize supriz yapti
satim 2 ocak herese sevgiler selamlar
Özeline bak canım mesaj attımiyi akşamlar kzlar bu el muayenesi ne kızlar geçende görüm yazmıştınız?
Canım yaa tekrar geçmiş olsun... bal-nane-limon, ıhlamur, ekinezyalı çay, vs gibi şeyler iç.. Bir an önce toparlanırsın inşallah... Allah'ıma şükürler olsun ben o ekinezyalı çayla ayakta çoook hafif atlatıyorum belli belirsiz yaniçok hastayım millet bildiğiniz gibi değil bi uğrayım dedim ne var ne yokbağımlılık yapıyorsunuz valla herkes doğum hikayesi anlatmış ben kusur kalırmıyım sizce:26::26::26::26::26::26::26:bir hafta önce doğu benim aceleci oğlum,başka şehirdeydik annemlerin gelmesi,ne bir gün vardı EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDÜ o gün sabah bir sancı eşimi gönderirken yere çökme ihtiyacı hissettim dedimki oğlum bugün gelme baban evlilik yıldönümümüzün üstüne yatar sen yarın gel ondan sonraki günde annenin doğum günü zamanı ayarla dedim ama dinlemedi.iki saat sonra eşimi işten çağırdım 10 da hastaneye gittim 12 de oğluşum kucağımdaydıııııııııı en kolay doğum benimki herhalde ama öncesinde yalancı sancı çok çektim ben hepsi güzel telaş şimdi ikinciler için uğraşıyoruz işte bende ikizi nasıl normal doğururum diye ikizi yaptımda
ÇELİİİİİİİK,FERHAAAAT ben ikiz istiyorum unutmayın bak
Yok canım bizim bahsettiğimiz bu değil... hamile olup olmadığımızı anlamak için.. Senden geçti yanianladim canim o elle degil bir cubukla oluyor doktor karindan goremedigi icin alttan cubukla bakiyor korkma agrimaz ben iki hamileligimdede baktirdim
canim ama yapistirmamissin hani gözükmüyor :26::26:CANLARIM ben hep burdayım bilgisayarın başına geçtim mi hep ilk burayı açıyom istemssiz olarak tickerım çok güzel eline sağlık
vay vay hizlisin sen canimçok hastayım millet bildiğiniz gibi değil bi uğrayım dedim ne var ne yokbağımlılık yapıyorsunuz valla herkes doğum hikayesi anlatmış ben kusur kalırmıyım sizce:26::26::26::26::26::26::26:bir hafta önce doğu benim aceleci oğlum,başka şehirdeydik annemlerin gelmesi,ne bir gün vardı EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDÜ o gün sabah bir sancı eşimi gönderirken yere çökme ihtiyacı hissettim dedimki oğlum bugün gelme baban evlilik yıldönümümüzün üstüne yatar sen yarın gel ondan sonraki günde annenin doğum günü zamanı ayarla dedim ama dinlemedi.iki saat sonra eşimi işten çağırdım 10 da hastaneye gittim 12 de oğluşum kucağımdaydıııııııııı en kolay doğum benimki herhalde ama öncesinde yalancı sancı çok çektim ben hepsi güzel telaş şimdi ikinciler için uğraşıyoruz işte bende ikizi nasıl normal doğururum diye ikizi yaptımda
ÇELİİİİİİİK,FERHAAAAT ben ikiz istiyorum unutmayın bak
bende:18::18:anlöatamadim galibaa:26::26:hani ben ticker göremedim(
haklisin canim belkiide kardesi olunca degistirmeyi bekliyorum bilmiyorum ama bi ara bakip yenilesemde olurEee seydam sen herkese ticker yapıosun oğlunun tickerını değiştirmiyosun oldumu beaa
bende kilo vereyim biraz hamile kalana kadar.. yeni tickerım nasıl olmuş
negüzel bi haber allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza
kızlar sanırım hamileyim bhcg 13.56 çıkmış en son telefonda öğrendim ne olur dua edin
ben diyordum zaten bir kişi hamile olsa arkasından herkes gelcek diye ferhat uğurlu geldin kız,ayağını mı sürüdün derler bizim buralarda ne kadarda güzel oldu bir arkadaşımız daha var herhalde ikinciye bir aylık hamile onada hayırlı lsun diyorum...ben nasıl uyucam şimdi çok sevindim yaaa darısı bize arkadaşlar
ayyyy ayyyy ayyyy ne güzel bir haber bu alalhim tamaamina erdirsin gözünaydin canim senin icin acmistim iyide yapmisim tebrikler canim
canim merhaba
dilegin anne olmak topiginden taniyorum seni oradada tebrik etmistim ama yine yazayim rabbim sonuna kadar sevindirsin insallah
bak sen benim kizimada öreceksin bak karismam ellerine saglik canim
yaparim tabi sen profil düzenle kisminda cizelge bölümüne yapistiracaksin sadece olurmuben özelden yapar yollarim canim sana
İlk çocuğu henüz küçük olan arkadaşlar:
Size bi sorum var...
Defne 3 gündür yediğini çıkarıyor komple.. biraz burun hırıltısıda var.. acaba mideyi mi üşüttü ki??? eğer öyleyse ne iyi gelir... Şu saate kadar sadece süt duruyo midesinde.. onuda yatmadan önce içirdim.. dün gece yedikleri bile çıktı yani afedersinizde... böle kusunca ben korkuyorum..:83: kimse de yok oturup bi güzel ağlıyorum
Durum böyle olunca zaten az olan kilosu iyice gidiyor50:
semra canim peki hamilelik nasil geciyor ?bi sIKintin yoktur insallah :26::26:
bien ,cenerasizlerede hosgeldinz demek istedim gözden kacirmisin bien hamileymissin canim hayirlisi olsun hakkinda insalalh darisida bizlere insallah
semra canim peki hamilelik nasil geciyor ?bi sIKintin yoktur insallah :26::26:
bien ,cenerasizlerede hosgeldinz demek istedim gözden kacirmisin bien hamileymissin canim hayirlisi olsun hakkinda insalalh darisida bizlere insallah
valla cnm şuan dua ediyorum olumsuz bi şey olmasın diye ama bi yumuşadım bi iyilik melekliği durumu var Allah ım ne olur arkadaşlarımıda nasip et ama en sırada acimera yı bekliom rüyalar çıktı inş onunda sizlerinde tutunur bebişiooo kimler var kimler çelikcim ilk duygularını ögrenelim seydam nasılsın canım
bende tuttu şişer merak etme inş ve öyle bi duyguki sizlerde bilirsiniz göbek falan 2. 3. plana atılıohoşbulduk teşekkürlerrrrrrrrrr artık burdayımm şiş olan göbeğim iyice şişene kadar:))
İlk çocuğu henüz küçük olan arkadaşlar:
Size bi sorum var...
Defne 3 gündür yediğini çıkarıyor komple.. biraz burun hırıltısıda var.. acaba mideyi mi üşüttü ki??? eğer öyleyse ne iyi gelir... Şu saate kadar sadece süt duruyo midesinde.. onuda yatmadan önce içirdim.. dün gece yedikleri bile çıktı yani afedersinizde... böle kusunca ben korkuyorum..:83: kimse de yok oturup bi güzel ağlıyorum
Durum böyle olunca zaten az olan kilosu iyice gidiyor50:
canim begenmene inan cok sevindim insallah tickerindeki haftan 40 haftayi gösterdiginide görürüz hep beraber canimcnm ticker için tşk ve sözler süper olmuş dün zor buldum yapıştırcağım yeri oğluşta tat vermedi
cok iyide yaparsin canim benimhoşbulduk teşekkürlerrrrrrrrrr artık burdayımm şiş olan göbeğim iyice şişene kadar:))
iyiyim canim sanirim sen yazdiginda ben coktan cikmistimm kusura bakmaooo kimler var kimler çelikcim ilk duygularını ögrenelim seydam nasılsın canım
ii akşamlar kızlar polyanna canım ya banada atarmısın şu elle muayene testini ya bi ben ögrenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?